NeferNefer

Aktiivijäsen
  • Content count

    1544
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NeferNefer

  1. Meidän kuopus on nyt 2v 8kk ja juuri saavuttanut 10 kg kotivaa'alla mitattuna. Esikoinen taisi olla lähempänä kahta vuotta.
  2. Onnea täälläkin Alberta!
  3. 40 mg × 2 on mun annos ja oys:ssa synnytin esikoisen. Voipi olla paljon anesta kiinni, miten tilanteessa toimii. Tällä kertaa puhuttiin, että annosta voitaisiin hieman laskea ennen tulevaa käynnistystä tai vaihtoehtoisesti laskettua aikaa.
  4. Pahoittelut wii tukoksesta. Aniksellakin melkoiset kokemukset takana. Mulla on nyt toista raskautta Klexane käytössä verenohennuslääkkeenä. Olen pistänyt sykkeen toteamisesta lähtien ja jatkan 6 viikkoa synnytyksestä. Äitiyspkl:lla on tiivis seuranta ja viime käynnillä (rv 27) alettiin puhua synnytyksestä. Isoimmat mietittävät asiat liittynevät puudutuksiin. Minun annoksellani lääkkeen pitää olla vähintään ja vähän lääkäristä riippuen tauolla 24 tuntia ennen epiduraalin laittoa. Esikoisen synnytyksessä lääkäri empi epiduraalin laittoa, vaikka edellisestä pistosta oli melkein 72 tuntia aikaa. Mm tästä syystä alettiin puhua käynnistyksestä tälläkin kertaa. Esikoisen raskaudessa tai synnytyksessä lääkkeestä ei ollut suurempia hankaluuksia. Toki pitäminen on välillä ikävää, mutta kaikkeen tottuu
  5. Onnea Sanghi
  6. http://www.vauva.info/foorumi/topic/22659-voihan-vauva/ Tämän saisi siirtää odotuspuolelle, kiitos
  7. Selvä plussa. Onnea Lavella
  8. Selvä plussa! Onnea assie
  9. Kiitos vielä kaikille ja onnittelut muillekin plussanneille Tehkääs joku syyskuisten ketju odotuspuolelle?
  10. Kiitos kaikki Niinhän se piti vielä digi tehdä tälle iltaa ja tämä ei jätä paljon arvailujen varaa http://aijaa.com/P6mJw5
  11. http://aijaa.com/btFLpo Dpo ehkä 11.
  12. Eläähän ne ja on tässä kotona varmisteltu vielä Lähinnä mietin tuota folli kokoa, kun niin pieni oli. Voiko se irrota ns raakana?
  13. Mitä tapahtuu, jos Pregnylin pistää liian aikaisin? Eilen pistin ja tänään inssissä näkyi vain 15 mm:n folli. Inssi tehtiin siitä huolimatta, mutta pistää taas mietityttämään ajoituksen onnistumista.
  14. Onnea Mintel!
  15. Kiva Littis kun kerroit kokemuksesi. Mun lääkäri vain totesi, että nämä ovat niitä henkimaailman juttuja. Ei ehkä vastaus, jonka olisin halunnut kuulla Tuokin lohduttaa, että joskus näin vain käy.
  16. Onnea wii hyvästä tuloksesta! Onko teillä muilla Letrojen vaste vaihdellut? Mulla Letrot on olleet samalla annoksella jo useamman kierron ja aina ovis on tullut ajallaan. Nyt kuitenkaan johtofollia ei ultrassa näkynyt ja inssi peruttiin. Ensi kierrossa Letrot nostetaan kahteen tablettiin joka toinen päivä.
  17. Mulla ultrattiin vain ensimmäinen Letro-kieto, tais olla kp 11. Seuraavissa ei ollut ultraseurantaa, koska ensimmäisessä ultrassa näkyi yksi johtofolli ja ovis tuli aikataulun mukaan. Nyt insseissä toki seurataan tarkemmin. Mulla ainakin Letrot on annoksella 2,5 mg aikaistaneet ovista, mutta muuten en niiden tehosta osaa sanoa.
  18. Pro Matris antaa kyllä viivanpaikkoja, mutta tuossa näkyy kyllä punaista
  19. Kiitos vastauksista ja kiva kun linkkasit Musta Helmi tutkimuksen, tuosta lääkäri varmaan puhui. Me tosiaan osallistutaan tutkimukseen, jossa Pregnyl annetaan osalle porukasta 36-24 tuntia ennen inssiä ja osalle samana päivänä. Meidän kohdalle osui tuo 36-24 tuntia.
  20. Tänään käynnillä lääkäri kyseli yrityksen kestosta ja mainitsi jotain kolmen vuoden rajapyykistä ja siitä, että sen jälkeen ilmeisesti tulosta saadaan vähemmän. Onko teillä tästä jotain faktatietoa? Toinen kysymys: kuinka pian Pregnylin pistämisen jälkeen ovulaatio tapahtuu?
  21. Minäkin näen viivanpaikan nukkelapsen testissä. Dpo 6-8 alkio kiinnittyy kohtuun ja silloin ei hcg:tä vielä erity niin paljon virtsaan, että testiin tulisi plussa. Toivottavasti saat kuitenkin vielä plussan tässä kierrossa
  22. Taitaa olla kp 8 tai 9. Ikinä en ole kyllä niin aikasin ovuloinu! Mitähän jos alottas Letrot kuitenkin? Voikohan siitä olla jotain haittaa?
  23. Kysynpäs täälläkin: onko teillä muilla tehty aukkaria femareiden/letrojen aikana? Mulle sanottiin polilta, ettei letroja sais alottaa tulevaan kiertoon, kun aukkari tehdään. Miksi näin? Oon vihdoin saanut kierrot järkevän mittasiksi letroilla ja nyt niitä ei saisi ottaa.
  24. Lisäkysymys vielä: kirjoitetaanko aukkarista saikkua? Ei kai?
  25. Miksi Letroja ei saisi syödä aukkari-kierrossa? Varasin itselleni ensi viikolle aukkarin ja hoitaja sanoi puhelimessa, että Letrot pitää jättää väliin. Just ku oon saanu lääkkeillä kierron inhimillisen mittaiseksi, sitä ei saakaan ottaa.