mrs. xxo

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About mrs. xxo

  • Rank
    Aloittelija
  1. Hups, vielä piti kysymäni, että olikohan joku saanut vielä näin myöhäänkin ostohetken jälkeen tuon Cam 2 turvakaaren vaihdettua..? Bugiksen sivuilla kun vielä ainakin oli tuo recall näkyvillä. Jos en nyt ihan hattarapääksi heittäydy, niin muistelisin että joku oli jopa saanut uuden kaaren kun ostohetki oli lähellä tuota viallisten mallien ulostuloajankohtaa, vaikka sarjanumero ei mätsännyt viallisiin.
  2. Mä muistelisin jostain lukeneeni, että Britaxin joidenkin mallien turvakaaren (olikohan ainakin B-Agile ja B-Mobile) pitäisi sopia Bee + :aan..? Ja sori, jos tämän jo joku oli maininnut, kun en ole ihan koko ketjua vielä lukenut Mutta niin, olisin tosi kiitollinen parista Cam kakkosta koskevasta neuvosta, täällä kun tietämystä taitaa olla aika rutkasti. Meille kotiutui juuri 2009 Camit, jotka ovat muuten hyvässä kunnossa paitsi että kyyti tuntuu puoltavan aika voimakkaasti oikealle. Onko kellään kehkeytynyt samanlaista tilannetta ja miten on lähdetty selvittämään? Mietin oisko renkaissa jotain filunkia kun ovat tosiaan ihan elämäänähneet. Takarenkaat tuntuvat jotenkin pehmeiltä, mutta toisaalta en tiedä miltä vaahtotäytteen ideaalisti pitäisi tuntua ja voiko nuo takarenkaat jotenkin 'mössääntyä' käyttökelvottomiksi vai olisiko kyse eturenkaista..? Vai jostain ihan muusta Yritin tuolla Bugis Repair Guyn sivulla vähän jo availla ongelmaa, mutta tuntuu ettei mun mekaniikantaju oikein riitä, hehe. Ja vielä tähän liittyen, saakohan Cam 2:n varaosia edullisimmin esim. Hollannista, onko kellään kokemusta? Vaunuaitta on meillä vähän mustalla listalla palvelunsa hitauden takia ja Punavuoren Peikosta olenkin jo vähän kysellyt; toimitus tuntuu vaan olevan niin pitkä, että samalla viiveellä tilaisi varmaan jo itse netistä. Babycare oli yksi mitä katselin. Olisin tosi kiitollinen ja otettu avusta
  3. Täällä myös yksi hemppaongelmainen... Mulle Obsidan on ollut ihan myrkkyä, nestemäinen Floradix toimii jonkin verran paremmin. Mutta, oon ilokseni huomannut että nokkonen toimii myös Ihanaa, että joku lääkäri on sulle Lillaenkeli sitä varta vasten osannut suositella.
  4. Mun huolenaiheena on myös olleet komplikaatiot tässä loppuraskaudessa ja synnytyksessä, mutta aika yksin olen jäänyt huolieni kanssa sairaalan osalta. Uskon kyllä, että kaikki varmasti yleensä menee ok, mutta lähinnä olisin kaivannut selvitystä tilanteisiin, joissa näin ei jostain syystä käykään. Onko muiden kysymyksiä raskauden loppumetreistä tai synnytyksestä huomioitu vai pidetty turhanpäiväisyyksinä? Kannustan siis kaikkia ottamaan itse asioista selvää mahdollisimman paljon mahdollisimman monesta lähteestä (tietysti kriittisesti), meillä se on toiminut.
  5. Nyt meillä käynnistyy rv 36 ja kaikki ok. Kasvussa laahataan vähän jäljessä, mutta ei merkittävästi. Mun käsittääkseni julkisella puolella valtimolöydös ei aiheuta kuin erikoislääkärin tekemän ultran ja juuri nuo kasvukontrollit loppuvaiheessa. Synnytystapaan se ei kuulemma vaikuta mitenkään, vaikka Suomen ulkopuolella tästä tuntuu olevan vaihtelevia käsityksiä ja käytäntöjä.
  6. Samanmoinen napavaltimopuutos täällä meilläkin, todettiin jo 17+2 ultrassa. Tämä aiheutti sitten tietenkin suurta huolestumista ja myös tyrmistymistä siitä, kuinka asiaa ei pidetä muuta kuin yhtenä soft markkerina. Kuitenkin suolistosta välillä löytyi kaikuisuutta sekä aivoista kystaisuutta ultraajasta riippuen, eli markkerien määräkin oli suhteellinen tilanteesta riippuen. Kuitenkaan sairaalan mielestä lisätutkimuksia ei tarvittu. Seikkailu PubMedin artikkelien ja keskustelupalstojen parissa ei hälventänyt huoltamme, päinvastoin. Onneksi lopulta löysin lääkärin, joka oli sitä mieltä, että perinpohjainen tutkiminen on aiheellista, mikäli niin toivomme. Menimme sitten yksityisesti lapsivesipunktioon, ja tulokset olivat normaalit. Tietysti tämä vaati rahallisesti jokseenkin paljon, mikä ei varmasti ole itsestäänselvää monelle. Mietimme kuitenkin, että tutkimusrahojen lainaaminen ei ole edes samalla skaalalla sen rauhattomuuden kanssa joka tulee vastaan, jos menemme julkisen puolen ehdoilla.
  7. Mä olin ekalla neuvolakäynnillä hienoisen pettynyt siihen, että mua huomioitiin mielestäni liikaa, vaikka mieskin oli mukana. Tietysti ymmärrän tämän jossain määrin ja hoidollisesti on välttämätöntä, mutta liian usein tulee vieläkin vastaan ihmetystä siitä, kuinka isä on niin tiiviisti mukana odotuksessa. Onneksi nyt viimeaikoina meillä ollut ihana neuvolantäti, joka tajuaa nuo hienoiset sävyerot isän huomioinnissa
  8. Mulla oli samantyylistä maksa-arvojen nousuja rv 33, eikä täälläkään lääkäri huolestunut. Itse tietysti panikoin pahastikin, muita oireita ei sitten kuitenkaan onneksi tullut. Paljolti laittoivat kuivumisen piikkiin, seurantaa toki jatkettiin. Nyt rv 36 ja arvot normalisoituneet, kun olen kiinnittänyt nesteytykseen huomiota. Tietysti mukana on varmastikin muitakin muuttujia, mitä en ole havainnut. Toivottavasti tilanne jo parempi ja olet saanut helpotusta huoleesi
  9. Ja vielä (sori floodaus), yksi vaihtoehto on tilata esim. iHerbistä tyhjiä kapseleita täytettäviksi, jos jauhetta ei saa taisteltua alas. Mun elämää ainakin helpottanut tuo konsti.
  10. Oon myös huomannut saman noiden sekoitussuhteiden kanssa; optimaalisen ja pilalle menneen macasörsselin raja on häilyvä. Kahvissakin menee jos pitää määrän tarpeeksi alhaisena, tai sitten täytyy vaan ottaa shottityylillä
  11. Mun mielestäkin macavalmisteissa on paljonkin eroja, lähinnä juuri se, että Cocovin möhnää ei meinaa saada millään alas ja Puhdistamon kanssa on jo helpompaa. Ei kannata siis lannistua, jos ekat kokemukset on ihan kamalia.