Kipinä

Aktiivijäsen
  • Content count

    1430
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kipinä

  1. Minäkin näen, toivottavasti vahvistuu!
  2. Sanghi <3 Ihanaa! Mulla tais olla aamun testit aina vähän vaaleampia Toivotaan, että kaikki menee hyvin nyt!!
  3. Onnea Mietteliäs!!
  4. Ekan keskenmenon jälkeen 5kk, nyt 2 kk.
  5. Onnea erityisesti Tepalle!!
  6. rain, metormiini-annoksen nostin kerran viikkoon 500mg, maksimiannokseen 500mg 1+2.
  7. Se on mun mielestä plussa kun on noinselvästi väriäkin jo. Onnea!
  8. rain: mulla metformiini käynnisti kierron, joka oli ollut täysin kadoksissa jo 6kk. Kierto alkoi heti säännöllisenä 32 pvä kierrolla ja kolmannesta metformiinikierrosta tulin raskaaksi. Mulla oli munasarja täynnä rakkuloita ja hoitanut lääkäri sanoi tilannetta vaikeaksi. Mulla ei ollut ylipainoa, vaan olen aina kärsinyt ennemminkin alipainosta.
  9. Joo, todella pieni heitto mitauksessa tekee 2 pvää. Onnea!!
  10. Mä tajusin vasta nyt, että sillä tarkoitetaan lumihiutaleita. Mä ajattelin vain kaurahiutaleita :D
  11. Keksikää nimi nii mä aloitan! Menee sit kesken tai ei niin en jaksa enää odottaa ketjun perustamista
  12. Noihan on keskenään eri testejä, joten niitä ei voi verrata. Kannattaa jatkossa testata aina saman laisella testillä, jos haluat viivoja verrata
  13. Noniin, helmikuiset! Perustakaa joku ketju niin voin liittyä Mä en uskalla perustaa kun mulla on noita keskenmenoja ollut...
  14. Lallis, hienoa, että löytyi sikiöpussi kohdun sisältä. Josko alkio olisi vain kohmeessa vielä pakkasesta ja lähti sen vuoksi kehittymään hitaammin?
  15. Kiva kuulla, että sait hyviä uutisia! Päivittelethän jatkossakin tänne kuulumises?
  16. Onnea Stinalle! Lalliksen testi on kyllä tosi paljon vahvistunut eilisestä. Mä niin toivon, että suunta jatkuu tuollaisena.
  17. Mä soittelisin herkästi päivystykseen
  18. Onpa mysteeriset viivat Lallis! Tosi vahvat, mutta en huomaa noissa vahvistumista. Niinkuin tuossa itsekin sanot ei nuo viivat mitään ennusta. Mulla onnistuneessa raskaudessa viivat vahvistuivat tosi hitaasti ja välillä jopa heikkenivät, mutta viimeisimmässä ku/km:ssa viivat olivat tosi nopeasti tasavahvat.
  19. 3 raskautta, yksi lapsi, yksi keskenmeno ja yksi kohdun ulkoinen ( + yksi kemiallinen).
  20. Onnea cake!
  21. Iiiih, Sanghi! Ihan mielettömän hyvin vahvistuneet viivat. Mä niiiiiiin toivon, että pieni pitää kiinni lujaa Onnea myös marsis! Tepan testissä näen haalean pinkin viivan, toivotaan vahvistumista
  22. Oii, hienot viivat! Toivotaan viivan vahvistumista. Ihanaa!
  23. Tulen lisäämään päivän kuulumiset: hcg 16, mutta kohdunulkoiseksi varmistui. Edelleen siellä munasarjan tuntumassa on 1,5cm kokoinen möhkäle. Ilmeisesti se aiheutti kivut jo nyt mennessään kesken. Seurannalla siis jatketaan.
  24. Mä luulen, etten tarvi apua. Eilen raskaustesti oli jo tosi haalea, vaikka vielä torstaina oli tasavahva. Tänä aamuna on ollut menkkamaisia kipuja, mutta myös jälleen vasemman alavatsan pistäviä kipuja ja vuotoa. Huomenna sitten toivottavasti varmistuu mikä se munasarjamuutos on.
  25. Tuota olen itsekin miettinyt, että onko se munasarjan muutos liian iso viikkoihin ja hcg-pitoisuuteen nähden? Keskiviikon eli tuon tapahtumapäivän jälkeen ei oikeastaan vuotoja tullut, to-pe oli koko vatsa tärinäarka, mutta ei menkkamaisia tai pistäviä kipua. Tänään taas vähän (eli pyyhkiessä paperiin verta) veristä vuotoa, aamupäivästä menkkamaisia kipuja ja nyt lievää pistävää kipua vas alavatsalla. Mulla oli jo vähän toiveikaskin olo tästä, mutta taitaa olla turha toivo.