Templar

Aktiivijäsen
  • Content count

    956
  • Joined

  • Last visited

About Templar

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

7128 profile views
  1. Mulla on jokaisessa synnytyksessä (07, 11 ja 13) ollu suihku siellä salissa. Tosin eka synnytys oli ainoa jossa sitä käytin kun suihku vaan pahensi kipuja.
  2. riinuzka, en näe tuossa mitään. Ei näitä sais tulla tänne katselemaan, himputti.
  3. Kiitos! Mutta työtä sen eteen on tehtykin.
  4. Jos toi on RFSU niin mulla se on taas aina näyttänyt raskaudet oikein Jos en oo ollut raskaana niin ei oo tullut edes niitä niin kutsuttuja viivanpaikkoja.
  5. Mä nään Helyesin testissä jotain haaleeta, mutta vaikea sanoa onko siinä väriä.
  6. http://www.vauva.info/foorumi/topic/21677-rakas-%C3%A4l%C3%A4-p%C3%A4%C3%A4st%C3%A4-irti-loppuodotus/ Saapi poistaa.
  7. Puhkulainen, ei kun Kari-Matti Ja yövuorossa tuo oli kans
  8. ^ Samaa mieltä Ja oli kiva kun huone oli just huonemainen eikä salimainen. Oli kyllä hauska kun kätilö oli mies! Toinen siis niistä kahdesta. Oli kyllä huumorintajuinen heppu
  9. Eipä siinä väistötiloissa synnyttämisessä mitään kummallista ollut, ihan samanlaista synnyttää siellä kuin alhaalla. En tiedä miksi jännitin että ehtiikö synnäri palata alas omaan synnytykseen mennessä.
  10. Mulla on molemmista lapsista ollu sairaalassa sama suihkusaippua, ja otan kolmannestakin ihana tuoksumuisto!
  11. Mulla on ainaki aina ollu omat, ja aion ottaa tälläki kertaa. LA ens kuussa.
  12. Iggy, oon tuolla testillä testannu jokasessa raskaudessa mitä mulla vaan on ollut eikä oo koskaan näyttäny väärin kyllä tuo mun mielestä on selvä plussa!
  13. No mulle sanottiin viimeksi joulukuussa keskenmenon jälkeen tuo syy. Tiedä sitten. Mutta on varmasti eri asia että sulla tuo keskenmeno on tapahtunut niin isoilla viikoilla kun mulla on rv. 13 tapahtunut myöhäisin. Ja mäkin ajattelen noin, että jos keho ei oo valmis uuteen raskauteen niin ei se sitä ota vastaankaan.