Suffe

Aktiivijäsen
 • Content count

  163
 • Joined

 • Last visited

About Suffe

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Voi kun valloittavat simmut mimosan poitsulla
 2. Janskille jaksamista! Miten kauan teillä on kaavinnan jälkeen jatkunut vuodot ja milloin tullut ekat menkat?
 3. Kiitoksia pahoitteluista ja tsemppiä myös kaikille muille saman kokeneille. Taatelille onnea uuteen raskauteen! Olen kyllä ollut onnellinen että on toi esikoinen niin tietää että raskaus voi mennä myös ihan ok. Hänestä on myös niin äärettömästi iloa että auttaa paljon. Voi voi kun tulis vaavi...
 4. Eka raskaus ok, toinen km 13+1
 5. Itse sain keskenmenon kuukausi sitten rv 13+1. Aamulla olin käynyt neuvolassa ja kaikki ok sydänäänetkin kuului. Ultrassa oli jo käyty ja aateltu et kriittiset hetket menneet. Sen jälkeen oli ihan hirveä olo itkin vaan tosi paljon. Nyt vieläkin tosi haikea olo ja vauvankaipuu hyvin suuri. Esikoinen on 1,5v. Hirmu rankka kokemus on kyllä tuo ja tuntuu että pääseekö tästä oikeesti yli?
 6. Kylläpä on Tiuhtiksen pojatkin jo isoja suloisia poikia!
 7. Tosi ihani juttuja täällä, oman lapsen juttuja odotellessa. Nyt Taika 1 v 4kk on löytänyt pimpin ja oppinut sanomaan sen. Ku mummu tuli kylään meni kurkkaamaan hameen alle ja sanoi pimppi. Isänsä kun on ollut vessassa ja ovi ollut auki niin jäi tuijottamaan isin vehkeitä. Nyt sitten kun isi menee vessaan huutaa pippeli ulkopuolella.
 8. Etunimeä ei läydy, toinen nimi yleinen siks jäi toiseks nimeks, kolmas löytyy ruotsinkielisestä.
 9. Meillä ei ainakaan tarvitse nimet olla samaa sarjaa, mutta sellaiset etteivät kuulosta hassulta vierekkäin ja sopivat sukunimeen. Esikoiselle on annettu kolme nimeä niin tuntuis reilulta että muillekin saman verran.
 10. Paljon onnea plussanneille!
 11. MaNdArIiNille tätäkin kautta onnittelut! Ja Panda en olekaan huomannut että teilläkin odotetaan jo toista paljon onnea!
 12. Onnea plussanneille ja dizolle tuplasti onnea!
 13. Jos on sellasen kuntosia ettei mihinkään kehtaa käyttöön enää antaa, olen ite vieyt paikalliseen eläinhoitolaan jossa ottavat mieluusti alustoiksi ja räteiksi. Myös muukin kangastavara kelpaa.
 14. Juu no tää kehä oli kyllä sellanen et siihen just ne kaks pientä mahtu ja pari lelua.