katah

Aktiivijäsen
 • Content count

  585
 • Joined

 • Last visited

About katah

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

346 profile views
 1. Täällä kanssa yksi tehovalvonnassa työskentelevä sairaanhoitaja. Kun tulin ulos kaapista, niin sain kyllä heti vapautuksen eristyspotilaiden hoitamisesta. Yövuorotkin vähenevät loppua kohden. Kysymys muille kanssasisarille, millä raskausviikolla jäit pois töistä ja miksi? Itsellä on nyt se tilanne, että viikkoja tällä hetkellä 26+ ja rasituksessa alkanut supistelemaan (kohdunsuulla ei ole tapahtunut mitään). Kävelytahtini on hidastunut huomattavasti ja kaikki raskas (nostot yms) tuntuu aiheuttava supistuksia. Hb:n lasku ja tämä kuumuus saa olon todella vetämättömäksi. Olen nyt ollut viikon sairaslomalla supistelujen vuoksi ja mietinkin tuleekohan työnteosta enää mitään.
 2. Meillä siirrettiin LA:ta 2 päivää taaksepäin neuvolaan verrattuna. Tosin mielestäni neuvola oli jo alunperinkin laskenut LA:n väärin eli kolme päivää liian aikaisin.
 3. Mä olen käynyt kerran nyt kampaajalla värjäämässä hiukset. Tiesi raskaudesta, eikä käyttänyt ammoniakkia värjäyksessä. Kesällä tulee kanssa värjättyä hiukset, kun olen kahden ystävän kaasona. Muuten taidan ainakin pidentää värjäysväliä.
 4. Pepper, tiedän yhden abortin tehneen, jolle jälkitarkastuksessa, joka oli n. kuukausi abortin jälkeen, sanottiin että raskaustestiä ei kannata vielä silloinkaan tehdä, kun saattaa näyttää plussaa. Mitään faktaa minulla ei ole kuinka nopeasti hcg-laskee niin alas, ettei näy testeissä. Voimia vielä tätäkin kautta sinulle ja koko perheelle
 5. Mä sain hailakan hailakan viivaan dpo 12 apteekin omalla testillä. Tästä jo itse aavistelin olevani raskaana, sillä oireitakin oli. Viiva oli aavistuksen tummempi dpo 13. Selekän plussan sain dpo 15. Dpo 16 tuli digiin raskaana 2-3.
 6. Mä kuvasin surimman osan testeistä ja lojuvat vielä kaapin pohjalla Nyt on jo ar-ultraki takana ja kuva myttysestä. Kai ne testit voisi heittää pois, jos vaan muistaisin. Digi testin avasin, sen jälkeen kun näyttö ei enää näyttänyt mitään. Avaamisen jälkeen testi lensi roskiin.
 7. Meillä meni yhteensä n. 4-4,5 vuotta ennen kuin tärppäsi ensimmäisestä inseminaatio kierrosta.
 8. Pilke08, mulla on ihan samanlaisia kokemuksia apteekin omasta testistä kuin sulla. Digitestin hyvä puoli on, ettei se ole tulkinnan varainen, vaikka menin testin avaamaan kun näytössä ei enää patterin loputtua näkynyt mitään. Muutenkin sitä tulee hermoiltua jonkin verran. Yritystä kuitenkin takana yhteensä n. 4 vuotta. Toisaalta nyt ainakin tietää että voin tulla raskaaksi.
 9. Tähän mennessä neljä testiä tehty ja vielä on yksi varuilla. Tuntuu vaan niin uskomattomalta olla raskaana n. 4 vuoden yrityksen jälkeen.
 10. Plussasin DPO 12
 11. Täältä löytyy tälläisiä oireita, tänään rv 4+0: - alavatsaa sattunut menkkamaisesti n. viikko ovulaatiosta, ja ovat nyt pahentuneet etenkin iltaa kohden - kuvottavaa oloa yövuoroissa aamuyöstä - vilunväreitä iltaisin (nyt jo vähenemään päin) - valkovuoto on runsaampaa - rinnat aavistuksen arat - kurkkukipua ja neän tukkoisuutta (pientä flunsaa täällä myös ollut; kuumetta ei kuitenkaan - lämmöt aavistuksen koholla
 12. n. 20 BMI, nuorempana ei juurikaan tarvinnut katsoa mitä söi eikä painoa tullut. Nykyään huomaa jos on syönyt enemmän, mutta onneksi tähän mennessä vielä pienellä vaivalla paino pysyy tasaisena.
 13. Sain naputeltua kymmenen viestiä, mutta huomasinkin etten silti näillä 10 viestillä pääsekkään niihin keskusteluihin, johon haluaisin eli jäsenten lapsettomuuskeskusteluihin. Niitä keskusteluja varten olen foorumille rekisteröitynyt. Itsellä nyt menossa ensimmäinen IUI kierto. Vertaistukea ja kokemusta olisinkin kaivannut. Kuinkakohan monta viestiä tarvitsee kirjoittaa, että tämä osio aukeaa?
 14. Mä en ole vielä uskaltanut kertoa töissä kenellekkään. Pomolle varmaan tulevaisuudessa kerron, jos näyttää että hoitopäivät menevät päällekkäin työvuorojen kanssa. Tällä hetkellä teen itse 3 vuorotyötä ja puolet ovat yövuoroja, niin on sitten aikaa päivisin käydä hoidoissa. Olen koittanut itse suunnitella työvuorot niin, että kierron tiettynä vaiheena olisi vain yövuorja tai vaihtoehtoisesti vapaapäiviä. Näin olen pystynyt vielä ainakin toimimaan.
 15. Meillä lapsettomuus johtuu miehestä. Spermassa on vähän/huonosti liikkuvia siittiöitä. Tutkimuksissa itsellä paikat auki ja ovulaatio tapahtuu. Lääkäri määräsi ensimmäiseen IUI kiertoon clomit tueksi, vaikka sillä saralla ei ongelmia olekkaan. Tänään kävin ultrassa ja molemmilla puolilla näkyi kypsymässä munarakkula, joilla kokoa 18 ja 19mm. Nyt vain ovulaatiota odottamaan ja esimmäistä inseminaatiota odottamaan.