Meli

Aktiivijäsen
  • Content count

    101
  • Joined

  • Last visited

About Meli

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

504 profile views
  1. Kettu (äitini ihmetteli että miksi lähetin ketun kuvan. Ei hahmottanut ultrakuvaa ). Alien... kun se 3d/4d kuva oli ultrissa ... mielenkiintoinen? ;D.
  2. Terminator elokuvan mainos. Joo, onhan leffaa toki pitkään odotettu aikoinaan, mutta... Ei kai itkeä tarvitsisi . Vieläpä kun mainoksessa oli juuri silloin räiskintäkohtaus.
  3. ^ Toivo on yllä joo, mutta saa nähdä millainen pettymys odottaa ensi perjantaina/lauantaina . Pessimisti ei pety? Itsellä on siis vielä odottamista ennen testiä tai tätiä.
  4. YK1 ja olen tulossa hulluksi.. Kierto ollut 31 päivää useamman kierron, mutta viimeisin oli vain 28. Tämä kierto alkoi 1.4. Oliskohan nyt tiistaina 22 päivä alkanut nippailemaan ihan hirveästi. Sellaista nykimistä? Sitten lähes päivittäin ollut nyt siitä eteenpäin etova olo, tänään paha maku suussa ja purkkaa jauhan. Toki sekin ällöttää. Viikon olen mennyt 5,5h yöunilla/yö kun ei viitsi mennä nukkumaan ja heräänkin hyvissä ajoin. Muutamana aamuna olen herännyt, niin että olo järkyttävän kylmä. Välillä taas olo todella tukalan kuuma (esim autossa valitin että kuuma vaikka olikin vilpoinen miehen mielestä?). Rinnatkin mielestäni turvonneet parina viime päivänä. Voisiko olla? Vai olenko vaan erityisen valeraskaana.
  5. Aika sama tilanne sulla! Itellä kanssa PCO ja menin kyllä aika romuksi. Se gyne oli kaamea vanhan mallin tohtori . Toivon että oma karppaaminen auttaa myös rakkuloihin.
  6. Hah, liikunta mitä se on? Aika minimissä siis. Hyötyliikunta toki lisääntynyt ja kuljen enemmän rappusia vaikka kerroksia olisikin kivasti. Olen joko töissä tai koulussa tai tietokoneella tekemässä kouluhommia. Opiskelijan arki vie mehut ja siten koen ettei liikunnalle jää aikaa. Kilokaloreista ei ole pienintäkään aavistusta. En laske ollenkaan, koska luonnollisesti syön aika terveellisiä juttuja kuten lihaa ja kasviksia. Niissä ei kauheasti ole. Toki toisinaan skippaan aterian joskus nutrilett patukalla. Silloin pyrin huomaamaan kalorit.
  7. Yritys aloitettu tässä kuussa! Vauvakuumeilua aina, mutta sietämättömänä ollut vuoden sekä äärimmäisen kovana muutaman kuukauden . Yhdessä tänä vuonna 11 vuotta ja naimisissa 4v kun heinäkuu tulee. Olen vm. -89.
  8. Aloitin syyskuun alussa karppaamaan. Söin siis aluksi n.20g/hh päivässä ja nyt n.50g/hh. En syö viljatuotteita, perunaa, riisiä yms. Paljon lihaa ja proteiinia! Hedelmiäkin vain vähäsen, koska niissäkin on hiilareita yllättävän paljon. Alkuun pääsy oli vaikein kun yllättäen stoppaa hiilarien syönnin. Ensimmäisen 2kk aikana lähti jo 15kg . Kahden viikon jälkeen lähti sujumaan helposti. Tykkään kun ei ole nälkä ja silloin tällöin voi pitää ns. mässäilypäivän kun ei vaikuta aineenvaihduntaan sellainen yhtäkkinen hiilaripiikki. Toisaalta sitä syökin vähemmän ja on energisempi. Tässä täytyy myös välillä syödä hivenen enemmän hiilareita ja sitten pudottaa ne alemmas, niin keho alkaa taas polttamaan rasvaa paremmin. Vitamiineja täytyy vaan syödä, mutta toisaalta tarvitaanhan vitamiinit jo kun haaveilee raskaudesta .
  9. Meillä alkaa yritys tässä kierrossa. Ylipainoa oon pudottanut likemmäs 40kg tähän mennessä ja vielä on matkaa! Toivon, että karistetut kilot auttaa raskautumiseen kun sain karun tuomion viime syksynä (PCO). Täytyy sanoa että siitä tuli lisäpotkua persiille, kun lapsettomuushoitoja sanoi lääkäri meidän mahdollisesti tarvitsevan. En halua jäävän kiinni jostain ylisuuresta BMI-lukemasta!
  10. Hain itse apteekista. Oli heillä kylmäkaapissa, josta sen antoivat.
  11. Kiitos! . Eilen oli kp1 eli tästä se lähtee!
  12. Ou mai kaad! Viimeinen kierto menossa ennen kuin aletaan yrittämään. Varmuudeksi ollaan venytty tähän asti kun haluan valmistua ensin (joulukuussa). Jännittää .
  13. Aiemmin ei testissä ollut mitään näkynyt ja sitten jätin testailut. Se eka hailakka viiva merkkas itelle sitä, että juu ovuloitu on varmaan jossakin välissä. Seuraavana päivänä oli vielä haaleampi. Tosta kuvasta vaan näki tosi huonosti kun ei ollut muuta kuin kännykän kamera. KP 16-18 välillä uskon, että tapahtuisi ovis.. ens kierrossa aktiivisempaa testailua
  14. MieliKettu: reilu viikko sitten testasin viimeksi ja silloin ei näkynyt yhtään mitään . Selkeästi on sulla kyllä tummunut tuo viiva! Mulla oli huono kamera kun oman kuvan otin, mutta huomasin että sun kuvan perusteella mun tikkuni oli suurinpiirtein yhtä vahva kuin sun kp15. Täytyy ensi kierrossa mittailla aktiivisemmin oviksen tuloa . T. tuleva testipakkomielteinen
  15. Nippaillut hieman viikonloppuna ja tein ovistestin. Joko ovis on tapahtumaisillaan tai laimenemassa kait? Oli tuollainen haamu, vahvempi luonnossa kuin kännykän kameralla.. Toivon että oli laimenemassa, koska kävi lipsahdus kumin kanssa tänään . Eipä tässä muuten, mutta jos sattuu tärppäämään nyt niin siirtyisi valmistuminen koulusta ja kun ei nyt ihan vielä ollut tarkoitus . Mitenkäs kuvaa pienennetään?