Bean

Aktiivijäsen
 • Content count

  161
 • Joined

 • Last visited

About Bean

 • Rank
  Aktiivi
 1. Terveydenhoitaja neuvolassa sai käsikopelolla saman tuloksen kuin lääkäri yliaikaiskontrollissa ultraamalla, eli 3, 4kg. Tyttö syntyi 42+0 ja painoi 3005g.
 2. 42+0 syntyi esikoinen. 41+5 aloitettiin käynnistys, ja parin päivän päästä hän oli maailmassa.
 3. From the album masu

 4. Rakenneultrassa ei selvinnyt sukupuoli, mutta tänään 4D:ssä paljastui tytöksi!! Taisi siis Gendermaker olla oikeassa, vaikka myöhemmin siniseksi muuttuikin...
 5. Mistä mahtaa johtua rintojen vuorottainen kipeytyminen ja vilhonta sivuilta? Nyt siis rvk 21, ja tuntuu että vuoropäivinä rinnat kipeytyvät sivuilta. Voiko liittyä jotenkin maidon nousuun? Mitään nestettä ei kyllä ole tullut ulos asti...
 6. Ensimmäiset varmat liikkeet tunsin tasan 17+6, ja seuraavana päivänä 18+0 olivat jo kunnon möyrintöjä ja potkuja. Siitä sitten huimaa vauhtia, muutaman päivän päästä mieskin tunsi pieniä liikkeitä jo kädellä. On tämä ihanaa! Esikoinen kyseessä, ja istukka takana.
 7. Eli nyt taidan olla sen verran turvallisilla vesillä, että uskallan luottaa pahoinvoinnin menneen ohi... Eli viikoilla 5-6 alkoi lievänä, 7-8 pahentui, ja jatkui muutamia hyviä päiviä lukuunottamatta viikolle 16. En kuitenkaan oksentanut kertaakaan, mutta sohvan pohjalle se pahimmillaan veti turraksi. Nyt helpottaa, ja on ihana ja energinen olo!
 8. Tein testin, hah, se vasta olikin hauskaa Ensin värjääntyi ihan sekunneissa kirkkaan pinkiksi, ja ajattelimme jo, että tyttöhän se sieltä tulee. Otin kuitenkin hetken mielijohteesta testin mukaan töihin, ja siellä n. 2 tuntia testin tekemisestä, kas kummaa, testi olikin ihan mustikansininen! Olin kotiin päästyäni aikeissa näyttää testiä miehelle, joka jo intoili tytöstä, mutta kas, väri oli kadonnut testiosasta kokonaan! Eli ottakaa kuva HETI... Ei näkynyt edes haaleaa pinkkiä tai sinistä, ihan blanko oli testi-ikkuna. Että sellaista. Ehkä odotame muutaman viikon rakenneultraan, ja jos sieltä tyttö olisi tulossa, niin sitten voin uskoa testin tehoon. Ohjeet kun väittävät tuloksen ilmestyvät 15 sekunnissa, ja sitä pitäisi uskoa. Tulen sitten kertomaan, miten kävi.
 9. Mutta miten kivikova tuon kohdun pitäisi näillä viikoilla olla? Tuossa viikonloppuna innostuin kun aamulla herätessäni tunsin kovan palluran vähän navan alapuolella, vasemmalla puolella vatsaa. Painelin sitä innoissani, että kohtuhan se on. No, kävin pissalla enkä enää löytänyt koko "kohtua"! Eli taisi ollakin vain täysi rakko...
 10. Meillä päin myös varataan itse, ja esim. rakenneultraa ei saanut varata ennen kuin nt-ultran tulokset olivat tulleet postissa kotiin.
 11. Tuo lehtikuohari oli erinomaista, maistelin sitä viikonloppuna, ja tykkäsin!
 12. Meillä yhteistä taivalta yrityksen aloittamishetkellä lähes tasan 6 vuotta, syntymähetkellä sitten n. 7 vuotta. Ja aviovuosia takana syntymähetkellä 1,5.
 13. Neuvolalääkäri muuten varoitti, että tutkimusten mukaan dopplerin kotikäytöllä on todettu olevan pieni yhteys epämuodostumiin, että ihan joka päivä ei kannata kuunnella... Toisaalta taas monet tahot sanoo ettei riskiä ole, joten tiedä sitä sitten mitä uskoa. Mutta joka päivä en aio siis kuunnella!
 14. Tietämättömällä plussa testissä, toivotaan että vahvistuu pikaiseen!
 15. Muissa on vaikea nähdä viivaa, mutta mielestäni tänään päivällä otettu testi 20 minuutin päästä näyttäisi selkeää haamua? Tosin testiaika on jo umpeutunut, mutta aika selkeä viiva on silti?