Piitukka

Aktiivijäsen
 • Content count

  922
 • Joined

 • Last visited

About Piitukka

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Petite! Onnea, ihania uutisia täällä! Nyt toivon niiiiin kovin että pieni pysyy matkassa. <3 Kaikkea hyvää!
 2. Juulia kyllä siinä kaksi viivaa on! Oi vitsi, jännää! <3
 3. Mulla on ollut tota samaa vaivaa kaikissa kolmessa aikaisemmassa raskaudessa. Eiköhän se sieltä ilmesty tälläkin kertaa. Kipu on niin sietämätöntä jossain kohtaa että nukkuminen on hankalaa.
 4. Onnea June täysiaikaisesta vauvasta! <3 Mulla on nyt neljäs raskaus viikolla 9. Saa nähdä kuinka pitkään tämä tyyppi pysyy masussa.
 5. Vitsi noi pikkupyörät on hassut. Kiitos vinkeistä mungopapu! Koppa me tarvitaan syksyllä ainakin mutta niitä löytyy hyvin kyllä käytettynäkin.
 6. Ok. Koskaan en ollut törmännyt noihin pikkupyöriin. No meillä ei ole niille kyllä käyttöä kun Mutsyt ovat lenkkikärryt ja kaupungilla mennään ainakin toistaiseksi pienemmillä. Saa kattoo sitten kun tarttee taas tuplia myös ostoksilla. Harmi että noihin urban ridereihin saa niin huonosti mistään enää varaosia ja lisävarusteita.
 7. Minä ostin myös käytetyn tuplaistuimen muutama viikko sitten ja siinä oli se footmuffi mukana. Itse kysyin myyjältä että onko pussi tosiaan vain semmoinen jossa on ohkanen patja sisällä eikä muuta. Jostain olin itsekin lukenut lisäpatjasta tms. Myyjä vakuutti että ei siihen muuta kuulu joten tyydyin vastaukseen, totuutta en kyllä tiedä. Duoset ei ole ollut meillä vielä käytössä mutta toivon sen olevan fiksu ratkaisu meille kun ikäeroa pienimpien välille tulee vajaat 1 v. 3 kk. Ja saako urban riderin runkoon ihan oikeasti vaihdettua pienet pyörät eteen vai onko tuo videon runko se uudempi (jonka nimeä en muista)? Olisi jotenkin hassua että samoissa kärryissä olisi sekä nivelakseli että kääntyvät etureturenkaat. Ja sadesuojaa kaipaan minäkin duosettiin, vinkatkaa jos sopiva jostain löytyy..
 8. Mulla takana kolme synnytystä. Kaikissa kokonaiskesto rapiat 5 tuntia ja ponnistusvaiheet välillä 4-7 minuuttia. Aika helppoja kaikki, viimeisin tosi helppo. Ekassa leikattiin eppari, toisessa tuli vain pintanaarmuja ja tässä kolmannessa joku pieni kolme tikkiä vaatinut raapaisu. Eka käynnistyi vesien menolla, kaksi viimeistä supistuksilla.
 9. x1000 Viikot vasta 39+1, mutta kun esikoinen putkahti maailmaan 38+1 ja toka hyvinkin hätäisenä, 33+3, niin tää odottaminen hajottaa! Olen epäsosiaalinen ja kiukkuinen, joka ilta harmittaa käydä yhdessä koossa nukkumaan! Päivät menevät samaa tuttua kaavaa kuten [email protected] totesi kun suurempia reissuja ilman miestä ei uskalla tehdä. Marjat ja sienet huutavat mun nimeä tuolla metsässä ja koirien lenkit on ihan vaan uittotasolla ja pihalla hengailulla näillä helteillä ja tällä mahalla. Mä haluun tän vauvan pihalle, nyt heti kiitos!
 10. Voi Chaste! Toivottavasti sulla olo helpottuu ja raskaus etenee kivasti kaikesta huolimatta. Olen välillä käynyt sun kuulumisia teidän kuukausiketjussa kurkkimassa. (.) Meille tulee tällä kertaa täysiaikainen vauva! Rv. 37 + 0 Poks! Aivan ihana tunne että raskaus on mennyt näin pitkälle. Vähän alkaa silti jo olla malttamaton olo synnytyksen suhteen kun tämä mittari on ylitetty. Olisi jo ihana saada vauva syliin. Mutta antaa kasvaa nyt vielä kun kerran mahassa viihtyy.
 11. Minä olen ihan hurahtanut nyt Noshin vaatteisiin ja syksylle varasin kutsutkin. Kivat kuosit ja laatu on ollut hyvää.
 12. Tänään rv. 33+3 eli kakkosen syntymäviikot ja mä olen yhdessä osassa! Niin onnellinen ja kiitollinen olo!
 13. Hienoa chaste että pääset jo ajoissa sairaalaan tsekattavaksi. Toivottavasti mitään syytä huoleen ei ilmene. Täällä raskaus etenee normaalisti ainakin tällä hetkellä. Just tulin labrasta jossa otettiin tulehdusnäytteet. Tulokset saan maanantaina neuvolassa, toivottavasti ei löydy mitään. Viikko sitten kävin ylimääräisessä lääkärineuvolassa kun oma terkka epäili että vauva ei kasva normaalisti. Mulle ei ole tullut nyt paljoa painoa viimeaikoina ja sf-mitta ei ollut kasvanut pariin viikkoon. Lääkäri ultrasi pienen ja sen mukaan vauva kasvaa tasaisesti keskikäyrällä. Ei siis syytä huoleen nyt. ♡ Kakkosen syntymäviikot ovat ihan just käsillä ja vähän nousee jännitys pintaan. Jos tuon maagisen 33+3 päivän yli mennään niin kaikki seuraavat päivät on vain plussaa. Jännä kesä menossa. Piitukka 31+2
 14. Tsemppiä olesia raskausaikaan ja toivotaan että vältytte vastaavilta ongelmilta tällä kertaa. Ja toivottavasti saat nyt apua neuvolasta jos tarvetta on. Onko sulla tulossa ylimääräisiä kontrolleja istukan suhteen tässä raskaudessa?
 15. Löysin edullisesti singit vm.12 mutta ainakaan heti en saanut tota kaukaloa kiinni. Pitää vähän googlettaa ja tutkia. Voisiko olla että toi kaukalo on jotain vanhempaa mallia ja ei siksi sovi suoraan. Ärsyttää! Muoks. Juu, kaukalo menee uusiksi. Ei toi meidän vuoden 2009 kaukalo sovi noihin. Vuonna 2010 on tullut uusi malli joka sopii.