miipsu

Aktiivijäsen
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

About miipsu

 • Rank
  Aktiivi
 1. Minä ostin ensin kuminauhavyötäröiset joustofarkut ja niillä pärjäsin pitkään. Oisko ollu helmikuun puolivälissä kun vaihdoin äitiysfarkkuihin jotka ostin tammikuun puolivälissä. Silloin taisi neuvolan täti kysyä, että eikö nuo farkut paina mahaa. Itsestä ei pahalta tuntunut, mutta onhan nuo äitiysfarkut kyllä kätevämmät. Olen myös saanut lainaan isompia trikoopaitoja ja villakangastakin yms., koska jostain kumman syystä enää omat ei ole moneen viikkoon menneet päälle. Nää ei tosin ole äitiysmallistoja, vaan ihan normaaleja mutta isompia/väljempiä. 32+0.
 2. KYS

  Kerro papukaija jos vielä näillä foorumeilla oleskelet, miten meni!
 3. Me otetaan 2 pakkausta ja 1 raha koska meillä ei ennestään ole vauvakamaa.
 4. Töissä huomattiin asia ekan kerran rv 17 kun olin ollut yli viikon poissa ja maha sillä välin tullut esiin kunnolla. Muualla on joutunut vielä tähän mennessä ihan itse kertomaan, ei oo kukaan tullut kyselemään.
 5. Otetaan ehdottomasti, koska esikoiset ovat kyseessä.
 6. Selvisin onneksi vielä sillä pidennyspalalla, ja ostin myös joustovyötäröiset (jee...) farkut, jotka eivät ole äitiys-, vaan ihan kaikille tarkoitetut. Ei siis vielä äitiysvaatteita.
 7. Hei. Nyt en heti löytänyt sopivaa foorumia, mutta minulla olisi myytävänä 17 Clearblue Digital ovistestipuikkoa ja niihin se digitaalinen mittari (avaamaton paketti). Puikoilla on käyttöaikaa 2016/05 saakka. Näitä jäi yli kun nyt ei vähään aikaan tarvitse ovista testata. Hinta on 24 e ja voit ottaa yhteyttä yksityisviestillä. 3 liuskaraskaustestiä kaupan päälle.
 8. Ja taas mietittävää. Olen ilmeisesti kovin hyvä pohdiskelemaan. Entä piparkakut, niihin tulee inkivääriä? Voiko syödä normaalisti vai pitääkö rajoittaa? Nimimerkillä kohta tulee joulu...
 9. Joo valitettavasti ja vielä kahta. Mutta uskon lujasti suomalaisen ruoan puhtauteen. Ja tietenkin kävin lukemassa listerian ja listerioosin oireet jne. Ei löytynyt oireita. Otan nämä vakavasti, jopa liiankin, mutta toisaalta kun olisi aika anteeksiantamatonta jos jotain ikävää tapahtuisi.
 10. Mulle oli eilen tehty kakku josta ei voinut kieltäytyä, ja siinä oli kahta eri tuorejuustoa (hyydyttämällä tehty kakku). Aika kurja olo oli sitä syötyäni, siis henkisesti, mutta päättelin, että kun tuorejuustot on ostettu Suomesta, eikö ne silloin aina tehdä pastöroituun maitoon?
 11. Täällä odotellaan esikoisia, kaksoset tulossa. Rv 10+0. Samaa ajatusta kuin rauhalla, eli pelkää kamalasti mikä kaikki voi mennä pieleen kun kaksosia odottaa, mutta toisaalta tiedän myös paljon kaksosten vanhempia, joten ei ne riskit jokaisella onneksi toteudu. Mutta varovaisuutta on vielä meillä ilmassa.
 12. Mulla on kyllä valikoitunut päälle väljempiä paitoja tai jos on jakku, niin sitten huivi kaulaan ettei katse osu mahaan. Maha on pömpöllään mutta onneksi se ei muille vielä näy kun eivät osaa katsoa. Mutta ongelmana ovat rintaliivit. Kun pitää liivejä puoli päivää, tuntuu, että liivit painuvat kylkiluihin kiinni.. Olenko levinnyt ympärysmitaltani vai ovatko rinnat kasvaneet sen verran, että pitäisi ostaa isommat liivit? Millaisia ne äitiysliivit ovat, voiko niissä säätää vai pitääkö tässä ostaa vielä useammat?
 13. Soittaessani neuvolaan plussasta kertoi neuvolan täti, että osta D-vitamiinia (10 μg/vrk) ja foolihappoa (400 mg). Tein kuten käskettiin.
 14. Välillä kun on etova olo, vain hapankorppu tuntuu auttavan. En tiedä voiko sitä kutsua himoksi, mutta kuitenkin. Ihmettelen kyllä miten helposti pääsin kahvista. Odotin hirveitä vierotusoireita, mutta nyt en vain juo sitä, eikä edes tee mieli. Outoa!
 15. Nauran täällä näitä juttuja lukiessani vedet silmissä kun pitäisi keskittyä töihin.