pintis

Aktiivijäsen
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About pintis

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Keski-Uusimaa
 1. Missä päin lomailitte jenni81? Pistitkö merkille vaippatilannetta/lastenruokia? Löytyykö Egyptistä miten, vai raahasitteko omat mukana?
 2. Peppermint ei toimittanut vaunuja Suomeen ainakaan toukokuussa.
 3. Sain Kalevala Korun hopeisen äiti-lapsi korun. Kuten myös esikoiseta pari vuotta sitten.
 4. Olen myös himoinnut tuota Babymelin Amandaa... Tyhmä minä en tajunnut ostaa sitä Lontoon reissulta.... Tilasitko Pupuliin laukun jostain?
 5. nosto
 6. Onko kellään tietoa, mistä Lontoossa olis mahdollista ostaa mm. Bumgenius vaippoja? Siis suoraan kaupasta.
 7. ^ samanlaista settiä ollaan mekin mietitty. On ne kyllä edullisemmat kun suomessa...
 8. Kiitos Suskis infosta. Laitankin viestiä menemään, ja kysäisen toisivatko suoraan hotellille. Näin olisi meillä yksi ongelma vähemmän . Mitä kaikkea otit vaunuihin? Paljonko teki?
 9. Me ollaan menossa vajaan kk:n päästä lontooseen, ja ajattelin hankkia meille siltä reissulta P&T:t. Täältä, www.peppermint.co.uk.
 10. Tietääkö kukaan, onko siinä Sergelin torin lähettyvillä mitään liikettä, missä myydään vaunuja? Ruokapaikka suosituksia 1.5 vuotiaan taaperon kanssa?
 11. Jep jep. Taidan alkaa ulista luottokunnalta rahoja takas. Voi =/&%¤#"¤%&/ Mistäköhän alkas?
 12. Joko Miaka on saanut rattaansa? Meille on tulossa samat rattaat, samasta puljusta. Yhteydenpito sieltä on kyllä toiminut hyvin, ja heidän mukaansa odottavat tällä hetkellä rattaita, jotta voivat laittaa eteenpäin. Meillä tilauksesta nyt 6 viikkoa.
 13. Minkälainen on Dubain hintataso?
 14. Järvenpään lääkärikeskus ja Päivi Kinnunen. Me ei enää kellään muulla käydä, ellei ole ihan pakko saada aika samantien. Mutta voin suositella. Ottaa pienetkin potilaat huomioon, ei kiirehdi jne... Ihana ja ystävällinen.
 15. Miaka, mistä oot tilannut vaunut? Meillehän on tulossa myös ko. kiesit Englannista... Me ollaan odotettu vasta 4 vkoa.