VaffaPiittiHiimu

Aktiivijäsen
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

About VaffaPiittiHiimu

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Uusperhe täälläkin syntymässä. Mulla edellisestä liitosta kaksi poikaa jotka täytyy tälle vuotta 8 ja 5 ja nyt yhteinen lapsi ois määrä syntyä tässä kuussa. Miehellä ei ole entuudestaan lapsia. Onhan tässä miehelle kova sulattelu kun on vilkkaat pojanviikarit jo valmiina.
 2. kaksi ensimmäistä on mennyt oikein ja nyt tätä kolmatta vielä odotellaan syntyväksi. saas nähdä meneekö tääkin veikkaus oikein.
 3. meillä on esikoisella kultapieni kirja ja kuopuksella en nyt ees muista mikä se on
 4. masuhippunen tai hippunen <3
 5. esikoisesta en oo varma, mutta kuopuksesta tuntui liikkeet jo 13+4, esikoisesta oli kyllä myöhemmin. Saas nähdä miten aikasin ne liikkeet nyt tuntuu <3
 6. esikoisesta tein muistaakseni vain yhden ainoan testin. kuopuksesta olisinkohan tehnyt jotakuinin 3-5testiä, siittä on jo aikaa niin en muista ja nyt tästä tulevasta olen kai tehnyt sellaiset ~10testiä
 7. 27 vielä ja mies vielä 30, miehelle eka ja mulle kolmas.
 8. Meillä esikoiselle annettiin miehen sukunimi, se oli täysin selvä asia, kuopus kun syntyi, olimme jo naimisissa.
 9. Meilläkin miehen kanssa ois tarkoitus mennä yhtäaikaa vihille kun tuleva yhteinen lapsemme kastetaan. Olen vain miettinyt kovasti sitä miten siinä kuitenkin tulisi selväksi molemmat juhlanaiheet, vauvan ekaa juhlaa unohtamatta ettei sitten jälkikäteen harmita. Kirkko on valmiiksi jo mietitty, mutta sieltä sitten kahvittelupaikka ei vielä. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan. Minkä kokoisia juhlia teillä muilla on ollut?
 10. Ristiäiset pidetään.
 11. Plussasin ekan haamuäitienkin haamun 4.1. joka on sitä myöten sit vaan vahvistunut testikertoja tehdessä. La12.9 Kolmas lapsi tuloillaa, mutta uuden miehen kanssa.