Mursukka

Aktiivijäsen
  • Content count

    461
  • Joined

  • Last visited

About Mursukka

  • Rank
    Aktiivi
  1. Bumbleridea ollaan katsottu ja mountain buggejakin käytiin kerran katsomassa, mutta niissä oli kovin kapeat istuimet ja koppakin näytti todella ahtaalle talvivauvalle. Ja pitää nuo p&t:t tarkistaa myös vaikka ensisijaisesti haussa vierekkäin istuttavat. Missä helsingin liikkeessa mahtaa olla paras valikoima esillä olevia tuplia?
  2. Osaisikohan joku auttaa sopivien tuplien löytämisessä vauvalle ja n. 1.5v Tärkeimpänä kriteerinä on että mahtuisivat hissiin jonka mitat on lev. 78cm ja pit. 95cm Lisäksi oltava: - erilliset kuomut - säädettävä työntöaisa - kääntyvät etupyörät Plussaa jos löytyy vielä: - vauvalle kova vaunukoppa - istuimet saisi kasvot työntäjään päin Mahtaako olla ihan mahdoton löytää sopivia tarkoitus olisi kuitenkin ihan ylös asti sisälle tarkoitus päästä purkamatta vaunuja.
  3. Olin jo tilaamassa meille britaxin multi techiä mutta eihän se mahtunut autoon selkämenosuuntaan! Onko toivoakaan löytää istuinta mikä menisi selkä menosuuntaan eikä veisi paljoa tilaa?
  4. Ekat supistukset alkoivat edellisaamuna ( poika syntyi kolmelta päivällä) olivat kivuttomia harkkasupistuksia joita ei liikkeessä kunnolla edes tuntenut. Ekat kipeää tekevät supistukset tulivat yhdeltä yöllä, tuntuvat sen verran että makuulla ei tehnyt mieli olla mutta pystyssä tuskin tuntuivat. Kunnolla supistukset sattuivat vasta sairaalassa 5 tuntia ennen pojan syntymää. Sairaalaan siis lähdettiin vesien menon takia.
  5. Mä oon laittanu bebanthenia siihen nyt hätävarana mutta mietin onko liian rasvaista ja edistää hautumista että olisiko esim ceridal öljy parempi vai kirveleekö sekin? :S
  6. Miten hoitaa alapään kirvelyä? Sekä mistä se johtuu? Vedellä suihkuttelu saa aikaan kirvelyä. Olen paikantanut kirvelyn uloinpaan häpyhuuleen joka ilmeisesti hankautuu siteeseen sekä tikkiin emättimen suulla. Synnytyksestä nyt viikko.
  7. Millaisia kokemuksia ihmisillä on keinonahasta materiaalina? Varsinkin tummat värit kuumenevatko vaunut sisältä auringonpaisteessa?
  8. Testasin periaatteessa viikkoa ennen kuin menkkojen olisi pitänyt alkaa ja tuloksena kaksi yhtä vahvaa viivaa. Seuraavana päivänä tein digin 3+. Olin testannut ovista ja testit loppui sinä päivänä kuin sain ovisplussan. Todellisuudessa tämä ovisplussa olikin raskausplussa. Kierto oli sillä kertaa lähes puolet normaalista. Ja syy miksi testasin noin aikaisin oli kovat vatsakivut joiden takia meinasin pyörtyä vessaan ja mielessa kävi kohdunulkoinen.
  9. ^Mä en muuten osaa auttaa mutta olen huomannut että jos on kaksi erillistä kahvaa niin niihin on shoppailureissuilla helppo ripustaa kaikki ostoskassit sun muut varsinkin jos alaosa on jo täynnä talvivaatteita Itse kaipaisin kokemuksia Gracon Quattroista? Sekä teräs ja alumiinirungon eroista?
  10. Onko mitään helpotusta kylkikipuun? Tuntuu pistävänä oikeassa kyljessä n. toisiksi alimman kylkiluun kohdalla istuessa varsinkin sohvalla. Pitäsikö jostain kohtaan hieroa, soittaa neuvolaan vai vaan kärsiä? viikkoja nyt 19+0.
  11. Pitäisikö huolestua jos ylävatsassa on kova kohta hieman navan yläpuolella ja muutenkin maha on kovin turvonnut ja olo on hieman tukala? Viikkoja nyt 10+5. Näköjään hieman sama kysymys kuin eleanooralla, mutta mulla ei taida olla ongelmana vauvan poikittain olo
  12. ^kiitos!
  13. näytti raskaana 3+. Taas tuli todistettua että naisen kehoa ei voi täysin ymmärtää.
  14. kyllä on pakko olla pidemmällä koska sain tossa päivälläkin muutaman tunnin pidätyksellä http://aijaa.com/dytHYT Nyt rupes sitten huolettamaan sellainen kun yöllä heräsin hirveisiin alavatsakipuihin, meinasin iha tuupertua vessaan ja luulinkin että menkat alkoi. Mutta kun ne ei aamulla alkaneetkaan niin siksi testasinkin. Pitäisikö tässä huolestua kivuista vai onko noinkin kovat kivut normaaleja? Ostin sen viikkodigin ja huomenna aamulla testaan sen ja katson sitten soitanko neuvolaan jo.
  15. mä en nyt tiedä mihin tän kysymyksen laittaisin niin laitan sen tänne eli: voiko dpo8 tulla testiin lähes samanvahvuiset viivat vai onko mahdollista että raskaus on pidemmällä vai mitä tapahtuu?