Matokainen

Aktiivijäsen
  • Content count

    178
  • Joined

  • Last visited

About Matokainen

  • Rank
    Aktiivi
  1. Apua, menin lueskelemaan liikaa tätä palstaa...rv:t 8 ja 9 reissussa Etelä-Amerikassa. Pelkään jo nyt, että entä jos jokin menee pieleen siellä?! Tai alkaa nuo pahoinvoinnit. Ugh.
  2. Tiedetään - olen aivan pihalla. Mitä tarkoittaa np-ultra? Ensimmäinen neuvola (ja ultra?) 9+1 ja ihan julkisella puolella.
  3. yk1. Pillereitä söin 7 vuotta. Menkat alkoi samoin tein ihan normaalisti ja kun annettiin mahdollisuus, niin sinne se samoin tein tarrasi kiinni. Nyt ollaan kyllä vielä ihan hirmuisen alussa (rv 4+4), joten ei nyt liikoja pidä vielä hurrata...
  4. Minäkin päätin venyttää hiusten värjäämistä ainakin yli sen rv12. Sitä ennen ajattelin kyllä käydä ripset ja kulmat siistimässä ja värjäämässä, mutta nyt meni kyllä sekin uudemman kerran harkintaan...on tämä vaikeaa.
  5. Ensimmäiset kaksi plussaa, jotka omaan silmääni olivat hiukan haaleat, 27/26. Toinen selkeä plussa tuli 29/26.
  6. Tää kyllä jänskättää! Eritoten mietityttää, että missä vaiheessa kertoo työpaikalla...
  7. Pari päivää säilytin ja sitten viskasin haikeana roskiin.
  8. Mä kuvittelin, että mun testit näytti hailukoilta, mutta näitä kuvia katsellessa totesin, että nehän oli hyvinkin vahvoja plussia! Enhän minä hölmö, joka en koskaan ennen elämässäni ollut testiä tehnyt, tiennyt millainen sen viivan "kuuluisi" olla. Ihanaa, nyt on vain entistä varmempi olo! Ja onnea kaikille muillekin ja toivotaan, että ne viivat sieltä vahvistuu!
  9. Täällä viikkoja kasassa 5. - Varsinkin ensimmäisillä viikoilla jatkuvaa palelua - Alavatsassa toisinaan todella vahvaa juilimista ja viiltämistä - Nenäverenvuotoa täysin yllättäen yhtenä aamuna - Väsymys - Herkkä ja hyvä tuuli täälläkin
  10. Meillä taitaa olla Papu.
  11. Kolme olen tähän mennessä tehnyt. Ensin putkeen kaks testiä ja vielä muutaman päivän kuluttua kolmas, kun en ollut uskoa todeksi.