Ruusukvartsi

Aktiivijäsen
  • Content count

    279
  • Joined

  • Last visited

About Ruusukvartsi

  • Rank
    Aktiivi

Profile Information

  • Location
    Pirkanmaa

Recent Profile Visitors

544 profile views
  1. Kiitos linkistä @sarvis! Tän iltapäivän tutkinut tätä asiaa, kun vertailin edellisen raskauden tietoja niin silloin punasoluvasta-aineet anti-D ja -C titteri oli 16, nyt 32 ja anti-D:n kvantitatiivinen määritys, jossa vasta-aineen pitoisuudeksi silloin 5, nyt 6. Sain 2014 synnytyksen jälkeen pari pussia verta.
  2. Onkohan tähän aiheeseen tullut 5 vuoden aikana muita kokemuksia? Itsellä vuosi sitten keskenmenoon päättyneessä raskaudessa oli vasta-aineita ja nyt myös tässä uudessa (nyt mennään 12+2). Olisi kiva päästä vähän kartalle mitä tämä tarkoittaa.
  3. Meillä jäisi mielellään kotiin tulevan lapsen kanssa joksikin aikaa. Todellisuudessa kuitenkin miehen tulot sen verran suuremmat kuin omani, että yhteinen talous ei vaan pyöri jos omilla tuloillani pitäisi taloutta ja lainoja pyörittää.
  4. Mä ostin tuon Angelsound JPD-100S dopplerin. Hyvin on toiminut ollakseen niin halpa! Siinä on se äänitysominaisuus niin onko joku täällä koittanut äänittää sydämen ääniä? Mukana ei tullut mitään ohjeita. Eli ihanko tietsikkaan kiinni ja jollain äänitysohjelmalla sitten nauhoitus?
  5. Mites on ulkomaalaisten pakasterapujen laita? Voiko syödä? Nehän on valmiiksi kypsennettyjä.
  6. Kiitos puputti ja sama vieras vastauksista!
  7. Soittelin tänään aikaa tuonne Terveystalolle ja täytyy sanoa, että olin pettynyt palveluun. Tampereella oli ruuhkaa, joten yhdistyi koko suomen ajanvaraukseen. Sieltä vastasi hieman murtaen suomea puhuva henkilö joka ei ollut ikinä kuullutkaan pelkästä alkuraskauden ultrasta ilman lääkärikäyntiä... No nyt on aika saatuna 7+4 viikolle Ari Ylä-Outiselle. Kenelläkään kokemusta hänestä?
  8. Ostin kaupasta ruokakermaa, paketissa lukee pelkkä kerma ja alhaalla maininta iskukuumennettu. Uskaltaako siis nauttia normaalisti kastikkeessa?
  9. Itse aloitin macan käytön, kun pillerit jäi pois. Neljännestä kierrosta tuli nyt plussa ja mietin pitäisikö lopettaa vai jatkaa. Kai ihan näin alkuun vähennän kahdesta kapselista yhteen.
  10. Itse olen hukassa tän laskemisen kanssa. Jos eka kuukautispäivä onnistuneesta kierrosta on 0+0 niin silloin olen 4+4, mutta kaikki laskurit väittävät, että olen jo 4+5. Eli eka menkkapäivä olisikin 0+1... Ota näistä nyt sitten selvää
  11. Mulla on herkkä vatsa, mutta itselläni maca ei ole vatsaan vaikuttanut. Alussa sitä pelkäsin, mutta ei mitenkään ole reagoinut.
  12. Tajusin tuossa eilen illalla, että olen itse alkanut harjoitella nukkumista kyljelläni. Muuten kun olen sellainen mahallani nukkuja.
  13. Mäkin ostin maanantaina noita maca-kapseleita (aivan sika kalliita, jos syö sen minimin eli 3 kpl/pv niin riittää kuukauden ja hintaa oli 17 €). Hinnasta huolimatta olen ollut tyytyväinen! Mulla oli hirveä stressi ja verenpaine (ala) huiteli yli sadassa, enkä saanut oikeen nukuttuakaan. Nyt alapaine oli 84 ja olen nukkunut joka yö tällä viikolla kuin tukki! Ja nyt vielä kun on eka kierto pillereiden jälkeen, niin toivottavasti tasaa myös tuota hormoonitoimintaa. Itse siis jatkan tämän käyttöä kalliista hinnasta huolimatta.
  14. Mulla kävi sitten niin, että piti syödä vielä se viimeinen laatta, mutta ).( pomo osoitti taas vaihdevuosien hormoonihirviönsä / sen ettei oikeasti omaa yhtään kokemusta/minkäänlaista tietämystä rakennusalalta(muuta kuin asuntojen myynnin hallinnolliselta puolelta) -> Päätin siis heivata viimeisen pillerilaatan roskiin ja pyytää teitä kaikkia pitämään peukut pystyssä, että meille suotaisiin nopean raskautumisen onni. Koska en oikeasti näe hyviä mahdollisuuksia raskautua pomon aihettaman veranpaineen kohouman takia (mikä on melkein jokapäiväistä höyryjen poistelua)...
  15. Annoin itselleni luvan viime viikolla tilata ovistestejä netistä (kun ei millään enää malttanut olla tilaamatta). No nehän tuli postissa sitten sellaisena päivänä kun en tullut töistä suoraan kotiin ja mies ehti saapua ensin. Illalla sitten yhdentoista maissa huomasin kysyä, että mitä posti mahtoi tuoda ja niinhän siinä sitten kävi, että mies ei ollut sillä kertaa muistanut posteja hakea! Ehtivät siis olla ulkona pakkasessa vajaa kymmenen tuntia. Onkohan siis koko paketti nyt käyttökelvoton? Kellään kokemuksia testien jäätymisestä?