lurutin

Aktiivijäsen
 • Content count

  846
 • Joined

 • Last visited

About lurutin

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

957 profile views
 1. Mä laitan tiirailtavas kun sellainen sattui tulemaan. Tarkkoja päiviä en tiedä, mutta olisiko dpo 12-14. Sunnuntaina testi oli nega, mutta ovistesti positiivinen. Nyt en tehnyt kuin raskaustestin. https://aijaa.com/48eTq4 Testi pregcheck ja livenä ainakin näkyy jotakin. Tosin onko viivanpaikka vai haamu? Maanantai testissä ei ollut kyllä mitään paikkaa edes näkyvissä.
 2. Onnea! Toi on ihan selvä.
 3. Mäkin nään viivan. Mutta olen samaa mieltä rfsuista kuin Sanghikin. Joten kokeile myös muulla merkillä.
 4. Mä myös vinkkaan että mene rohkeasti vaan vielä kaikkiin mahdollisiin kerhoihin. Ja rohkeasti kyselet vielä lisää vaikka puistoilemaan niin kyllä siinä pikkuhiljaa tutustuu. Meillä ainakin on kaksi kerhoa täällä viikossa ja porukka on hyvin nivoutunut yhteen. Meitä on tosi eri ikäisiä äitejä ja musta se on nimenomaan se rikkaus. Tulee niin paljon erilaisia mielipiteitä ja ajatuksia. Joten suosittelen myös ajattelemaan ettei äidin iällä ole mitään väliä. Nuoretkin voivat yllättää!
 5. Tämä tosiaan oli tyttö. syntyi pari viikkoa sitten.
 6. Tsempit teille muille radilaisille! Mun mittailut loppu tiistaina kun meille syntyi rv 40+1 tyttö. Painoa oli 3400g ja pituutta 51cm. <3 Tosin muutaman kuukauden päästä edessä on vielä rasitus, mutta siihen asti saa ottaa rennosti.
 7. Tohon nännihierontaan ei oo kai mitään virallista ohjetta. Pyöritellä tai hieroa nännejä, joka stimuloi niitä. Mulla ainakin pelkkä pyörittely aiheuttaa supistuksia, mut maitoo ei oo kyllä tullut vaikka esikoista imetinkin onnistuneesti. Pumppaamaan en itse lähtisi vaikka suositeltaisiin, kun siinä on riski istukan irtoamisesta. Maidonhan pitäisi nousta vasta istukan irrottua.
 8. Kun on lääkitys niin ei anneta mennä montaa päivää la:n yli.
 9. Mä en pakkausta halunnut kun esikoisen aikaan jäi siitä niin paljon käyttämättä. Ne mitä käytettiin on säästössä edelleen ja tulee uuteen käyttöön. Jonkun bodyn ja housut olen tästä pakkauksesta ostanut. Ihanalta pakkaus kyllä näytti kun tilasin sen ja myin eteenpäin. olis tehnyt mieli kaivella enemmänkin.
 10. Mä suosittelen Tossavainen kanssa että pyydät neuvolaa tarkastamaan mittarin. Ja sit kun se on tehty niin mittaat vaan yhden arvon. Mä harrastin jossain vaiheessa kanssa tota useasti mittausta ja siitä siitä ei tullut kun stressiä. Sit luovutin ja päätin et se on se mikä ekaks tulee oli hyvä tai huono. Mulla tosin on nyt vasta 35 viikon jälkeen paastot pysynyt rajan alla. Sitä enemmin oli ainakin joka toinen aamu koholla. Mulla oli kanssa eilen kontrolli 38+0. Painoarvio oli 3200g. Kaikki muuten vauvalla hyvin. Pulssi huitelee 180 pintaan, mut niin on tehnyt oikeestaan joka kerta kun käyrää otettu. La:na sitten aika osastolle käynnistyksen aloitukseen mikäli sitä ennen ei synny. Hurjaa ajatella että kohta tää pistely oikeesti loppuu.
 11. ^ Musta se on joskus viikoilla 27-35. Sit alkaa istukan hormonit vähenemään ja oma insuliinintuotanto pääsee taas toimimaan paremmin.
 12. Mulla on insuliinit iltaisin ja pitäis mitata joka aamu paasto sekä kolmen päivän välein myös ap:n, lounaan ja päivällisen jälkeen tunnun kuluttua. Mä mittaan joka päivä paaston ja ruokailujen jälkeen sillon kun muistan ehkä yhteensä kolme arvoa viikossa. Niissä ei oo ollut missään vaiheessa ylityksiä joten siksi niin. Olen ihan suoraan sanonut polikäynneilläkin että motivaatio ei riitä niihin kolmen päivän välein tapahtuviin käyriin. tämä ollut heille ok.
 13. Mäkin nään viivat. Toivottavasti vahvistuvat. Onnea!
 14. ^ näin mäkin sanoisin. Tosi hyvä viiva pc:ssä.
 15. Mä sanoisin kullannuppu tyttö. Nub on aika epäselvä, mut kallo on musta tytön.