Kappu

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Kappu

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mä ainakin olen lihonut pari kiloa, vaikka en ole syönyt mitään ylimääräistä. Selvästi raskaana!
 2. Siis tarkoitatko, että jouduit soittelemaan heille sen jälkeen, kun lapsi oli jo kastettu? Kuulostaapa harmilliselta.
 3. Mulla ei ole vielä lapsia, eikä siten oikein sanottavaa tähän. Ajattelin kuitenkin käyttää keskustelua hyväkseni, kun on aiheeseen liittyviä ajatuksia. Katselin pari viikkoa sitten Ilona Rauhala -ohjelmaa, jossa haastateltiin kahta äitiä. Toisen äidin tytöt harrastivat jotain rytmistä voimistelua (tms.) kuusi kertaa viikossa, kolme tuntia kerrallaan. Oonko mä jotenkin kamala ihminen, kun pidin sitä aivan järkyttävänä? Onko tuollainen teidän mielestä ihan normaalia? Vai onko nämä mun ajatukset vaan taas näitä "hyvähän se on lapsettoman sanoa..." -ajatuksia?
 4. Toinen nimeni on toisena nimenä myös muilla naisilla suvussani. Periaatteessa voisin periyttää nimeä eteenpäin, mutta kun se on niin mahdottoman ruma.
 5. Ihih, vähän huvittaa ja ahdistaa ajatus siitä, että joku täysin tuntematon olisi tallentanut mut uimapukusillani valokuva-albumiinsa. Tosin eihän kyllä kukaan kiellä kuvaamasta kesällä uimarannallakaan, ja aika paljon vähäpukuista porukkaa sielläkin on.
 6. Tämä 10 viestin sääntö näyttää synnyttävän joitain tällaisia ketjuja, joissa ei oikeastaan sanota yhtään mitään. No, ainakin ihmiset ovat aktiivisia.