Mymmelimyy

Aktiivijäsen
  • Content count

    316
  • Joined

  • Last visited

About Mymmelimyy

  • Rank
    Aktiivi

Profile Information

  • Location
    Helsinki

Recent Profile Visitors

561 profile views
  1. Olin täysin auki, kun siirryttiin saliin. Sain pudendaalin, kun mitään muuta ei enää olisi ehtinyt. Puudutus toimi täydellisesti ja ponnistusvaihe oli kivuton. Ainoastaan pään syntyminen aiheutti kiristyksen tunnetta.
  2. Riippuu työehtosopimuksesta, meillä saa käydä työajalla, jos ei muuten onnistu.
  3. ^Ainakin se kiertää vauvassa, kun se juo lapsivettä ja pissaa sen ulos.
  4. NKL

    Elektiiviset sektiot keskitetään suurimmaksi osaksi NKL:lle, koska suurin osa synnyttäjistä siirtyy Kättärille. Kun synnyttäjiä on 2000-3000 enemmän vuodessa, niin päivystystoimenpiteetkin lisääntyvät. Elektiivisistä sektioista vapautuvia resursseja tarvitaan näiden päivystystoimenpiteiden tekoon.
  5. Kaksiossa asutaan vielä mehdutaan ihan hyvin ja kyllähän se tuleva vauvakin tänne hyvin mahtuisi, toinen asia on, että miten ne kaikkí tavarat tänne mahtuu kun neliöitä ei oo ku 44
  6. Hyvä kikka on myös täyttää sopivan kokoinen kannu aamulla jääkaappiin ja tyhjentää se päivän aikana. Ja jos pelkän veden juonti tökkii niin keittoruuat on siitä hyviä, että niissä se neste tulee melkein huomaamatta
  7. Itse olen ajatellut aina, että jos tulen useampia lapsia saamaan, niin haluaisin, että edellinen on pois vaipoista ennen kuin seuraava tulee. Ja mies on samaa mieltä tästä.
  8. Noin viikon verran ennen plussaa oli kauhea turvotus. Vatsa oli kauhee ilmapallo, ruokakaan ei oikein maistunu, kun tuntui ettei sinne mahaan mahdu mitään. Plussan jälkeen vajaa viikko oli melko oireetonta, mitä nyt pissalla sai ravata. Nyt loppuviikosta alkoi kauhea väsymys ja jatkuva nälkä.
  9. Heti ekasta kierrosta pillereiden jälkeen tärppäs. Vielä kun mukana pysyis
  10. Yhteensä kolme. Kaksi olis ehkä riittäny, mutta kun se yksi vielä kummitteli kaapissa niin pitihän se käyttää pois kuleksimasta
  11. Voisko toi ibuprofeenin kielto johtua siitä, että voi vaikuttaa verenvuotoon ja sitä kautta lisätä vuotoa synnytyksessä... Obgyn lääkäreillä on kuitenkin parempi näppituntuma aiheesta, kuin esim. terkkalääkärillä, niin voivat antaa vähän "rohkeampia" ohjeita (jos tossa nyt on mitään järkeä ). Niin että kyllä mä ainakin uskoisin ennemmin gyneä ku tk-lääkäriä.
  12. Ennen plussaa vatsa oli kauhean turvonnut noin viikon verran. Välillä näytti siltä, kuin olis ihan kunnolla raskaana (itse tosin ajattelin, että oon vaan syöny liikaa). Eilen illalla kunnon plussa ja tänään sai muutaman kerran hengitellä oikein syvään, kun aamupalaa söin. Yhtään en kyllä tota pahoinvointia tarttis, mutta jäädään seuraamaan tilannetta
  13. Kp 32/?. Eilen illalla plussasin. Laskurin mukaan tänään olis 4+4. Pillerit lopetin tammikuun alussa, joten yksiäkään luomuja ei päässy tulemaan.
  14. Oon täällä kuukauden verran lueskellut näitä juttuja, kun lopetin pillerit ja annettin vauvalle lupa tulla. Nyt oli sitten pakko ihan kirjautua, kun tossa äsken menin vähän niinkuin muuten vaan tekemään testin ja plussahan sieltä pärähti!!! Huh! Nyt odotellaan, että mies tulee treeneistä kotiin, niin sillekin voi kertoa. En kyllä ikinä olisi uskonut, että nappaa ennen ensimmäistäkään luomukiertoa, mutta pakko kai se on.