Cummajainen

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Cummajainen

  • Rank
    Aloittelija
  1. Esikoisen kanssa tein kaksi testiä ja nyt olen tehnyt yhden. Tosin toisen meinaan vielä tehdä kunhan joudan apteekkiin ostamaan.
  2. - jatkuva janon tunne - veskissä juokseminen - nännit kosketus arat - todella tunneherkkä kaikkiin asioihin, itketti pieninkin asia
  3. Ekan kanssa plussasin muistaakseni 4+2 ja nyt tämän toisen kanssa 4+4. Kummatkin apteekin omia testeja ja viivat ihan selvät.
  4. Esikoisen kanssa tuli aika aikaisessa vaiheessa ja pysyi n. puoli vuotta synnytyksen jälkeen. Oli tosi vahva viiva, näkyi selkeästi ja kauas, heh.
  5. Otin kuvan kännykällä ja itse testi on toistaiseksi yöpöydän laatikoissa. Mutta luulen, että sieltä se kyllä lentää roskiin jossakin vaiheessa, ainakin aiemmin on käynyt niin. Mutta lojukoon siellä nyt hetken aikaa
  6. Mulla esikoinen oli tooooodella rauhallinen tapaus masussa. Voisin todeta lähes valehtelematta ettei hän potkinut koskaan. Joskus oli sellaista muljumista paikasta toiseen ja kääntymistä mutta esim, yhtään kunnon potkaisua en tuntenut. Ei auttanut herättely, hän oli vain rauhallinen tapaus. Kävin asian tiimoilta muutaman kerran neuvolassa kuuntelemassa sydänäänet kun tietty sitä vähän ihmetteli, että mikä on homman nimi. Äänet aina kuuluivat ja kaikki oli hyvin. Silloinen neuvolantätä, n.6- kymppinen elämää nähnyt ammattilainen, totesi että ota rauhallisesti ja nauti hyvästä olosta. Hän myös sanoi, että usein masumeno enteilee lapsen menoa myös syntymän jälkeen. Ja totta se ainakin meidän tapauksessa on. Nyt 3v neiti on rauhallinen ja harkitseva tapaus. Tempperamentti on rauhallinen eikä turhaan hötkyile. Sama meno siis jatkunut . Ymmärrän toki huolenne, mutta muistakaa, että tempperamentteja on erilaisia, jo syntymättömilläkin.
  7. Iiris: ihan selvästi on, näen varmasti viivat. Usko pois!
  8. Mä en kyllä syö ulkolaisia marjoja, en edes kypsennettynä. Uskon, että ovat keittämisen jälkeen ihan turvallisia, mutta en koe mitään tarvetta käyttää niitä. Kotimaiset riittävät. Valitettavasti oma pakastin on niin pieni ettei sinne ihan koko vuoden tarpeet mahdu, mutta kaupasta ostan sitten lisäksi pakastemansikoita, -herukoita, -puolukoita ja -mustikoita tarpeen vaatiessa. Niillä olen pärjännyt ja hyvältä maistuvat, nams
  9. Mulla edellisessä raskaudessa ihan sama kuin Kurakullalla, kaikki raikas maistui. Minun ei tehnyt yhtään mieli makeaa, rasvaisesta puhumattakaan. Söin vain raikkaita, tuoreita salaatteja ja paljon hedelmiä. Noh, en valita, aika hyvät mieliteot . Uuden raskauden kohdalla ei ole vielä mielitekoja tullut, saa nähdä käykö kuten viimeksi.