sucré

Aktiivijäsen
 • Content count

  2230
 • Joined

 • Last visited

About sucré

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2808 profile views
 1. Meidän paksukaisvauva 5kk 10kg mahtui vanupuvussa ja äp-makuupussissa Duetteihin, sitten siirtyikin ratasosaan. Ehkä sitä vaan on totuttu nukuttamaan tilavasti, mutta kapealla kopalla pärjäsi oikein hyvin! Ja ratasosalla myös, kapeat tuplat kun helpotti muuta kulkemista niin kovasti. Kyllä ne lapset rattaisiin mahtuu, pääasia että äidillä on hyvä ja helppo kulkea ja kuskata! Mä oon ainakin sellainen tavaroiden mukana kantaja että pakko olla siihen tilaa. Iso hoitolaukku, talvisin jotain päikkärivarusteita, kirjastokassi, ostokset kaupungilta, hiekkalelut, potkupyörä tai kaksi, kestovaipat tms. Musta on kätevää että kaikki on tavarakorissa kun mennään bussiin, välillä käy sääliksi p&t omistajia kun katsoo selkäreppua ja tavaravirityksiä
 2. + one on hyvä vaihtoehto jos esikoinen ei nuku päikkäreitä, siinä kuulemma paremmin säilytystilaa kuin p&t tuplissa. Uudessa mallissa kuulemma molemmat istuimet kallistuu, mutta vain vähän. Mä tykkään meidän Duetteissa vaikka kuinka, joten tietty kehun taas niitä. Kevyet työntää ja ihanan kapeat! Musta oli vaikeeta ajatella missä sitä pystyy/haluu liikkuu kahden kanssa, mut kun on hyvät rattaat ainakin liikkuminen on helppoa eikä ole sidottu kotiin päikkäriajaksi. Oman jaksamisen kannalta kannattaa nähdä paljon vaivaa esikoisen päikkärien jatkumiselle. Ja noi rattaat mahdollistaa sen, koko päivän mittaiset kaverikyläilyt ja kaupunkiharrastukset. Meillä molemmat nukkuu nytkin samaan aikaan vaikka ikää jo 3v8kk ja 2v1kk ja mulla on hetken rauha! Ja esikoinen mahtuu edelleen esim kaupunkilomalla nukkuu päikkärit rattaissa, vaikka on aika jätti 108cm ja 21kg.
 3. Pakko sanoa että meidän esikoinen 2v 93cm ja 15,5kg mahtuu hyvin Duetteihin toppavaatteissa. Ei se nyt mikään tilava ole, mutta ei mitenkään hankalakaan. Ulkopäikkäreiltään herättyä sanoi juuri "Nukuin hyvät unet."
 4. Vinkkaan tänne että laitoin juuri tuonne vauvatarvikkeisiin myyntiin meidän Mountain Buggy Duettien vaunukopan.
 5. Vinkkaan tänne että laitoin juuri meidän Mountain Buggy Duetien vaunukopan myyntiin tuonne vauvatarvikkeisiin.
 6. Mäkin tilasin practicalpushchairista. Turvakaari tulee mukaan. Sadesuoja kokemuksia on tuossa omassa MB ketjussa. Meidän Duettien koppa on just jäämässä pieneksi, se on sitten kaupan. Musta se on ollut hintansa arvoinen helpotus arkeen.
 7. ^ Mä suosittelen lämpimästi Duetteja. Meidän rattaat tuli kotiin kun olin synnärillä, hyvinhän sulla vielä on aikaa...
 8. Kiitos nopeasta vastauksesta. Kuulostaa hyvältä, taidan ostaa oman.
 9. Onko teillä Duet:in oma tuplasadesuoja? Onko se kätevä? Meneekö pieneen tilaan, onko siinä joku hyvä pussukka? Vai ostaisinko ihan perustuplasadesuojan? Mä en kauheasti ole tykännyt niistä läpinäkyvistä jäykkää muovia olevista sadesuojista kun vie niin kauheesti tilaa alakorissa. Tällä hetkellä esikoinen ei kyllä lainkaan tykkää perussadesuojasta kun se kurkistusaukko on liian pieni, rajoittaa siis liikaa näkökenttää.
 10. Mulla on eri ikäisiä Bumgenius vaippoja, niiden sisäpinta tuntuu erilaiselta, osa paksummalta ja osa liukkaammalta. Mä olen ajatellut että ne eri mallia ja eri materiaalia.
 11. Mä oon kovin tykästynyt omiin Mountain Buggy Duetteihin!!! Ne on kätevät ja ihanat. Juuri edellispäivänä kehuin miehelle (siis perustelin ostosta) kuinka paljon ne helpottaa mun arkea. Mut huonot puolet ensin: jarru on jalalla vaikea tavoittaa ja laittaa päälle, vaikka siihen osuisi niin se ei välttämättä mene helpolla alas, siis pongahtaa ylös. Tähän kuulemma tottuu. Jarru on kuitenkin erittäin pitävä ja luotettava. Meillä on nyt vauvakoppa ja ratasistuin vierekkäin, ratasistuin tulee neppareilla kiinni keskirunkoon, ne nepit ei pysy kiinni kovin hyvin. Istuin pysyy kyllä hyvin paikoillaan, mutta pelkään vaan että kankaat rasittuu turhaa esikoisen pomppiessa kyydissä. Tämä ongelma korjaantuu varmaan kun tulee kaksi ratasistuinta kun välissä on vetoketju. Mä olin ihan ajatellut haluavani P&T Navigaatorit, mutta ne ei ollutkaan livenä niin kivat. Kammosin vierekkäin olevia hyökkäysvaunuja. Kriteerinä oli näppärät, nätit, isot renkaat, molemmille kunnon nukkuma-asennon kaikissa moodeissa. Ikäeroa on 1v7kk, esikoinen nyt 1v9kk ja noin 88cm ja 14kg, vauva 2kk ja 60cm ja 7kg. Vauvan mahtuu loistavasti nukkumaan kapeaan koppaan vaikka on tuollainen nopeakasvuinen paksukainen. Ihanaa että hänet saa laitettu tuosta vaan koppaan hetkeksi niin että kädet saa vapaaksi tekemään jotain esikoisen kanssa. P&T ketjussa kuulostaa vauvan paikka kauhean epäkäytännölliseltä. Yläkäyrillä kasvava esikoinen mahtuu hyvin nukkumaan, eihän tilaa ihan hirveesti sivuille jää, mutta nukkuu sitten turvallisesti "pesässä", uskon että mahtuu vielä vuoden päästäkin hyvin istumaan, silloin ei enää nuku varmaan kun satunnaisesti rattaissa, nyt joka päivä. Istuma-asento hieman makaava ja mielellään kenottaa istuvammassa asennossa. Esikoinen ylettyy kurkkaamaan vauvaa, ei muksimaan. Rattaat on erikoisen malliset, ne siis näyttää perus hyökkäysvaunuilta ensinäkemältä, mutta kun vertaa yksösrattaisiin niin on tosiaan saman levyset. Alhaalta ylös samaa leveyttä, pyörät kun on rattaiden alla, eikä sivulla. Me ollaan mahduttu kaikista ovista sisään, bussissa vie musta saman tilan kun leveet yksösrattaat. Mä oon tosi tyytyväinen että päädyttiin noihin. Olkoon lapsilla sitten pari senttiä kapeammat oltavat, mutta mulla on helpompi arki.
 12. Nyt 1v9kk käyttökokemus iCandy peach rattaista, ne on ihanat! Päivittäin käytetyt ja tosi hyvässä kunnossa, ainut kuluma on nimen naarmuuntuminen. Etupyörät toimivat hyvin talvellakin, ihan kuten muutkin pienipyöräiset. Tavarakori on tilava ja helppo pääsyinen. Toisen lapsen tullessa päädyimme kuitenkin erillisiin tuplarattaisiin koska olisi pitänyt ostaa kaikki muut paitsi runko uudelleen. Lisäksi tuntui että talvea ajatellen painoa tulisi kahden lapsen kanssa liikaa. Nyt on kätevää kun ratasosan ja vauvakopan voi vaihtaa tuosta vaan, esikoinen puistoon ratasosalla ja vauva nukkuu päikkärit eteisessä kopassaan. Eniten tykkään siitä kun rattaat on pienet ja näppärät, erittäin onnistunut ostos siis.
 13. Joo, mä laitoinkin omat tarpeeni lasten tarpeiden edelle Eli haluan mahtua pieniin paikkoihin, keskustaan, ravintoloihin, hyllyjen väleihin. Ja autoon. Ja oikeesti mä uskon (toivon) että molemmat mahtuu rattaisiin niin kauan kuin tarve vaatii. P&T olisi ollut toinen vaihtoehto, mutta halusin molemmille lapsille kunnon nukkuma-asennot.
 14. MB Duetin istuimet on vähän kapeammat kuin normisti, mutta suuri osa tuosta leveyserosta tulee rattaiden rakenteesta. Duet on yhtä leveä renkaista istuinosaan ja työntökahvaan, siis renkaat on piilotettu tavallisuudesta poikkeavasti istuinten alle. Meillä on nyt huima kuuden viikon kokemus rattaista ja mä ainakin tykkään niistä tosi paljon. Näppärät ja helpot työntää, säädöt helpot, ulkonäkö hyvä. Onhan ne suuret verrattuina ICandy:ihin jotka meillä on yksösrattaina, mutta osittain taitaa olla optinenharha, Duetit on ihan 4,5cm leveämmät kuin yksösrattaat. Autoon menevät vaikka meillä on pieni auto, paketista tulee littana. Esikoinen 1v8kk mitoilla 13kg ja 88cm mahtuu loistavasti nukkumaan päikkärit.
 15. Mua on kutissut muutamia päiviä, pari päivää sitten alat 75, sappihappo vielä vastaamatta. Kutina selkeästi lisääntynyt. Polikontrolli tulossa. Nyt rv 37+2. Olisiko täällä joku kertomassa miten pitkälle nykyisin seurataan ennen käynnistystä?