Fallow

Aktiivijäsen
  • Content count

    1139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fallow

  1. Ihan kiva, 8. Iida?
  2. Prismasta, cittarista tai tokmannilta taisin testejä ostella. Sit viikkonäytöllisen hain apteekista vielä varmistaakseni raskauden.
  3. En tykkää itse, 6. Amanda?
  4. Ei tavallinen, 9. Matilda?
  5. KYS

    Niin mä ymmärsin siskoltani, joka kävi vasta synnyttämässä siellä, mutta hänellä ei kylläkään ollu aiempaa kokemusta kysistä.
  6. KYS

    En oo itse koskaan vielä kaarisairaalassa synnyttänyt, mutta eiköhän se sielläkin onnistu. Onko kellään kokemuksia?
  7. Onkohan Kimin vaimon raskaus jo miten pitkällä? Mietin vain kun sain itse edellisen samoihin aikoihin kuin he saivat esikoisensa, niin sattuukohan nytkin samoihin aikoihin meidän synnytykset.
  8. Olen kahdesta ensimmäisestä ottanut pakkauksen ja niin teen nytkin vaikka mies taitaakin olla sitä vastaan.
  9. Mies on nähtävästi aina vain halunnut yhden lapsen, mä kuusi, nyt kun on meillä on kaksi lasta, käydään tiukkaa vääntöä kolmannesta lapsesta.
  10. En laita, kun mies ei anna laittaa, muuten kyllä varmasti jotain laittaisin.
  11. Bilteemasta kävin lapselle ostamassa kypärän, koska siellä se ei ollut ainakaan hinnalla pilattu. Itselle oon aikoinani intersportista ostanut kypärän.
  12. En diggaa, 4. Väinö?
  13. En tällä hetkellä käytä, mutta varmaan kohta aloitan taas käytön kunhan pojan kanssa aletaan pyörälenkkejä tekemään.
  14. Pidän kaksplussasta ja vauvalehdestä, meidän perhe ei niin iske muhun.
  15. Mä haaveilen neljästä, miehelle riittäisi nämä kaksikin, mutta jospa me se yksi vielä saataisiin.
  16. 10 kuukauden ja vuoden neuvoloitten välissä.
  17. KYS

    Kyllä henkilökunta on mukavaa, niillä on vain kauhea kiire kun pari kätilöä on vuorostaan vähennetty. (Säälittää kyllä jos ois ensikertalainen niin ehtisikö ne neuvoa asioita tarpeeksi.) Ja hyvin synnytys kyllä meni.
  18. KYS

    Säädät vaan patteria isommalle, niin kyllä tarkenee. Itse lähinnä hikoilin varmaankin hormoneiden takia. (Ja tosiaan eilen tulin sairaalasta kotio.)
  19. Meidän esikoisella on sama nimi kuin isoukillaan ja isoisovaarillaan. (Kumpikaan ei ole elossa.) ja todennäköisesti kohta syntyvälle pikkusiskolle tulee samalla tavalla sukulaisen nimi. (Kunhan vaan saan miehen taivuteltua nimi valintaan.)
  20. Ihana, tykkään espanjalaisista jutuista, ehdoton 10. Petter?
  21. ^saako kysyä millaisilla viikoilla sitten synnytit?