marsi

Jäsen
  • Content count

    37
  • Joined

  • Last visited

About marsi

  • Rank
    Tavis
  1. Oma äitini on pahin "vihjailija" jos tuota voi enää vihjailuksi kutsua. Kauan jo höpötellyt että "eikö olis ihana" ja "kai tekin nyt jo kohta". Kantaa myös satukirjoja meille ja lastensängynkin olisi tuonut jollen olisi kieltänyt. Hän ei tiedä pitkittyneestä yrityksestämme ja välillä olen aika tiukastikin sanonut takaisin jotta lopettaisi sen hössöttämisen. Välillä myös mietin josko kertoisin mutta olen tullut siihen lopputulokseen että hössötys ehkä pahenisi eikä hän osaisi pitää asiaa omana tietonaan.
  2. Kiitos Sanghi Kierrot on mulla pitkiä ja vaihtelevia, näin ollen en ole edes yrittänyt enää tikutella ovista kiinni. Noh, toivoa on niin kauan kun ei täti kurvase kylään. Odotan nyt päivän-pari ja testaan taas jollei mitään muuta ehdi sitä ennen tapahtua.
  3. Tänä aamuna vaan viivanpaikka/nega, niin kävi ne pelot toteen Ei kyllä yhtään menkat-alkaa-fiilis ja tuhrutuskin pysynyt poissa. Sitä odotellessa
  4. Paljaalla silmällä noista erottuu kaikista hentoinen ohut punainen raita, tänään vähän jo parempi kuin eilen, mutta pelottaa että se on jotain testien sekoilua vaan :/ Yli puoltoista vuotta jo takana ja pitkästä aikaa nyt toiveet tosi korkealla!
  5. Kokeillaanpa. En tiedä saako kuvasta enää mitään selvää kun niin paljon piti pienentää. Kuvassa ylimpänä eilisen tikut ja alimpana tän aamunen tuore tikku. Oviksen ajankohdasta ei hajuakaan eli dpo x menossa.
  6. Liityn joukkoon: kp1 sitten koitti. Kivut ja vuoto on jo sitä luokkaa ettei voi erehtyä Pitkästä aikaa teki todella pahaa ja parkukin siinä pääsi. Kai sitä oli jo toiveet niin korkealla ja taitaa se maaginen vuoden rajakin alkaa ahdistaa. Yksi mahdollisuus vielä plussata tänä vuonna. Mieli on jo kohentunut ja toiveet onkin hyvin korkealla ensi kiertoon jo valmiiksi kun aloitan ne clomit. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia. Ovista sitten vaan kohta tikuttelemaan. Samaa mieltä Myble, ensi kierto= The kierto
  7. Nyt on pitkästä aikaa pakko tulla oireilemaan. Viimeisen viikon olen ollut aivan totaalisen väsynyt, hirveä hiki kun vähänkin jotain tekee ja posket helottaa jatkuvasti. Lämmöt siis ovat myös koholla ja hieman kipeä olo. Aamuisin herään aivan liian aikaisin eikä millään saa enää unta. Ruoka maistuu lähes koko ajan minkä seurauksena hirveä turvotus. Nyt mietinkin voiko tämä kaikki vain johtua minulle määrätyistä primoluteista. Söin kolme kuuria teroluteja, joilla kyllä tuli menkat mutta kierto jäikin liian lyhyeksi. Nyt ensimmäinen kuuri primolutia menossa ja ensi kierrossa (toivottavasti sellaista ei tule) on tarkoitus alottaa myös clomit. Tänään menossa kp 24/??
  8. Täälläkin pidetään peukkuja helyesin puolesta! Iiki: loistava teoria, jospa mäkin tässä siivellä pääsisin teiän plussa-aallon matkaan Täällä ei oireita mihinkään suuntaan, yllättävän neutraali olo.
  9. From the album kuvituksia

  10. Pitkittynyt kierto, ei tahdo keho alkaa toimia vuosien pillerien popsinnan jälkeen. Maanantaina on lääkäri, jos sille sitten avautuisi tästäkin vaivasta. Vai pitäisikä sanoa vaivaamattomuudesta.
  11. Hohhoi, tämä on viettänyt hiljaiseloa täällä taustalla jo jonkin aikaa, aina välillä keskustelua seuraillen. Välillä on tullut testejä tehtyä ja lauantaina tehty (apteekin oma) antoi haamun. Sunnuntaina tein sitten toisen, entistä vahvemman haamun. Tuossa siis ohut selkeä väriraitakin. Josko nyt malttaisi odotella loppuviikkoon ennen seuraavan tekoa, miehellekään en vielä viitsinyt sanoa mitään, jottei turhaan innostu. Mielestäni oon nähnyt noita haamulaisia noissa aina, mutta kun nyt ovat huomattavasti selkeämpiä kuin koskaan ennen ja väriäkin mukana. En vaan oikeen osaa uskoa plussan mahdollisuuteen kun nyt mennään jo kp 132 Tsemppiä muillekin jännäilijöille!
  12. Ainoastaan yhdelle hyvälle ystävälleni olen kertonut ja muuten tuo pysyykin visusti salaisuutena. En tiedä mistä johtuu, mutta nyt on ulkopuolisilta tullut paljon perheenlisäysvihjailuja vaikkei tosiaan kenellekään olla mitään kerrottu. Mahtoiko päässä syttyä jokin uus lamppu siinä kohtaa kun yritys päätettiin aloittaa minkä muut sitten näkevät
  13. Täällä ekaa kiertoa mennään edelleen, nyt kp 38 Tunteet kulkee ihan vuoristorataa, purskahtelen itkuun tuon tuostakin täysin ilman syytä. Vatsassa tuntuu kummia "muljaisuja" satunnaisesti, muttei mitään menkkoihin viittaavaa. Yleensä alkaa hetkellinen alaselkä/vatsajomotus vähän ennen kun alkavat. Iltaa kohden maha turpoaa aina _järjettömäksi_ palloksi, mieskin osoittelee sormella ja nauraa mulle
  14. Täällä jo hetken aikaa sivusta seurannut liittyy joukkoon. Ensimmäisiä luomumenkkoja odotellaan n.7 vuoden pillerien napsinnan jälkeen. Tällä hetkellä kp. 28. Jos nyt oikein muistan niin ennen pillereitä kiertoni oli hieman keskimääräistä pidempi (30-34 päivää),nyt jännityksellä odotankin mitä tuleman pitää. Toistaiseksi oireet pysyneet aika hillittyinä, mitä nyt purskahtelen itkuun mitä oudommista asioista aivan odottamatta Tjottailulla pitäisi lähteä liikenteeseen, mitä nyt ovistikut on jo tilauksessa ja vehnänalkioöljyt sun muut "taikaliemet" hankittuina