LadyG

Aktiivijäsen
 • Content count

  475
 • Joined

 • Last visited

About LadyG

 • Rank
  Aktiivi
 1. Iloisia perheuutisia! Laulajatähti Beyoncé odottaa kaksosia räppärimiehensä kanssa VIIHDE JULKAISTU 01.02.2017 21:21 Yhdysvaltalainen laulajatar Beyoncé kertoo odottavansa räppärimiehensä Jay Z:n kanssa kaksosia. Laulaja julkaisi tiedon toisesta raskaudestaan Instagram-tilillään. – Haluamme jakaa rakkautemme ja ilomme. Meitä on siunattu kahdesti. Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, että perheemme kasvaa kahdella jäsenellä ja kiitämme teitä onnentoivotuksistanne, Beyoncé ja Jay Z kirjoittavat kuvan yhteydessä sukunimensä turvin. Tähtipariskunta on ollut naimisissa jo yhdeksän vuoden ajan ja heillä on ennestään tammikuussa 5 vuotta täyttänyt Blue Ivy -tytär.
 2. Hienoja viivan vahvistumisia Rosetta ja Larus! Onnea!
 3. Esikoisessa vedet meni klo 13 aikoihin ja klo 14 aikoihin alkoivat supistukset. Synnytys ohi ennen puolta yötä.
 4. Antheia suosittelen samaa kuin marabello89. Yritä kuitenkin ottaa vielä asia puheeksi neuvolassa. Jos susta tuntuu, että neuvolassa meinaat perääntyä ja vetää maskin päälle, niin entä jos kirjoitat sanottavasi paperille ja annat sen hoitajalle? Jos tuntuu, että kontrollin menettää, niin ehkä hyvä käydä hoitajan läpi, mitä vaiheita synnytyksessä mahdollisesti on ja missä tilanteissa asiaan voi vaikuttaa. Ja kirjatat ylös "hoitotahto" eli haluatko mitään kivunlievitystä vai et. Sekä onko sinulla sovittuna joku henkilö, joka tulee tueksesi synnytykseen? Hänenkin kanssaan asiaa kannattaa ehkä käydä läpi (jos siis epäilee, että on liian väsynyt ilmaisemaan oman tahtonsa, niin tämä toinen voi sinun puolestasi siitä sanoa).
 5. Dpo 3/4 alkoi epämääräinen etominen ja rintojen juilinta. Sitten dpo 5/6 tolkuton väsymys iltaisin (menin yhdeksältä jo nukkumaan, kun normaalisti kaksi-kolme tuntia myöhemmin). Ja samoihin aikoihin epämääräiset kylkien/selän juilimiset.
 6. Viivat näkyy sekä Rosettalla että Hilulla
 7. Onnea Nandu ja haaveissa! Ja tervetuloa heinäkuisiin mukaan!
 8. Kiitos kommenteista. Ehkä annan toivonkipinän rauhassa kasvaa ja käyn hieman kurkkimassa heinäkuisten ketjua.
 9. Mielipiteitä: Todennäköisesti dpo 11, apteekin testi, kuva noin viisi minuuttia testauksesta.
 10. Serkku tietää.
 11. KYS

  ^ Eiköhän joo onnistu Mutta ilmeisesti synnytyssalit vain uusittu/muualla, mutta varsinainen osasto on sama vanha?
 12. Vavecolla näen apteekin herrassa viivan paikan (kännykällä katson) Kuten melisahinkin testissä
 13. Lottalle vielä peukut, että väri vahvistuisi. Onnea Emmiko! Hyvin eroittuu väri.
 14. muoks. Kysymys pois, kun oli virheellinen. Testi olikin digi, jossa päiväyksen meno tarkoittaa sitä, että ei siis toimi ollenkaan. No opinpahan jotain uutta.