Ninuh

Jäsen
  • Content count

    66
  • Joined

  • Last visited

About Ninuh

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 12/29/86

Recent Profile Visitors

465 profile views
  1. Kokoarvio rv 39+3 käsi kopelolla 3,5-3,7 ja ultralla 3,3kg. Poika syntyi rv 39+5 ja painoa oli 3320g
  2. Rv 18 otin mammahousut käyttöön, omat farkut meni jalkaan vielä kolmisen viikkoa. Sen jälkeen ei enää toivoakaan. Mamma paitoja en juuri ole suosinut, vaan pitkiä toppeja ja omia löysempiä paitoja.
  3. Vieläkö sinulla Mimmu on tuo pumppu vailla seuraavaa käyttäjää. Sinulle ei saanut YV:tä laitettua? Muoks. Meille pumppu ei koskaan saapunut kun en saanut yhteyttä Mimmuun ajoissa, ja oma oli hankittu jo jokin aika sitten
  4. Itse teen kaksivuorotyötä metallialalla ja meillä iltavuorot on todella paljon kevyempiä kuin aamut. Nyt toisen työntekijän lomalle jäädessä vähän hirvittää työtaakka (rv 20 +) kun selkävaivat on astunu kuvioihin ja varaa töistä ei juuri olisi jäädä sairaslomalle.
  5. Ensimmäinen raskausoire oli yleisesti rintojen kipuilu (ja kasvaminen) mutta etenkin nännit oli ihan kosketusarat niin ettei masulleen meinannu pystyä kääntymään.
  6. Johan oli erikoiseen suuntaan emmaljunga vienyt mallistoaan, ceroxit jäi näköjään mallistosta pois ja tilalle tuli eksoottisempia malleja
  7. Olisin halunnut tietää - että kaikkien ei tarvitse oksentaa, ja että kaikki kuitenkin siitä utelevat -väsymys, että se ei mene edes ohi nukkumalla vaan se saattaa vaivata 24/7 -se että et nauti olostasi, vaikka kaikki kuvittelevat ja kyselevät olostasi -se ettet olekkaan onnellinen ensimmäisistä potkuista, vaan ne tuntuvat lähinnä kummallisilta - se että ihosi kunto romahtaa, tervetuloa takaisin teinivuodet
  8. Ekat kuplat joskus viikolla 13, mutta selkeät liikkeet rupes tuntumaan 15 viikolla, ja nyt viikolla 17 on tuntunut selkeät potkut nipistyksinä.
  9. Miehen kanssa yhdessä tehtiin testi, ja perheelle ja läheisimmille ystäville kerrottiin äitienpäivänä silloin oli rv8 täynnä. NP jälkeen on kerrottu semmosille tutuille naamatusten joille tämmöisistä jutellaan. Töihin sitten varmaan rakenneultran jälkeen otan puheeksi, kun esikoista odottelevana vattan seutu on varsin huomaamaton vielä nytkin (rv 17)
  10. Testi (digitaalinen) oli tovin tuossa pöydällä ihmeteltävänä Ja sitten se meni roskiin. Nyt vähän harmittaa jälkeen päin ettei valokuvaa tullut nappaistua.
  11. Aktiivinen punttiura on sen verran vähentynyt plussan jälkeen, ettei protsku ja palautus tuotteille sinänsä ole ollut tarvetta. Mutta kaikki aktiiviajan palautusjuomajauheet jätin kaappiin odottamaan sitä aikaa kun ruvetaan taas treenaamaan täysillä. Sen mitä treenattua olen saanut, olen palauttavaksi ottanut joko ihan ruuasta protskut ja hiilarit, tai käyttänyt juuri noita valion profeel ja gainomaxin valmiita juomia, näistä ainakin valmistaja vastasi että sopii myös raskaana oleville. Protsku patukoita olen jokusen nappassu matkan varrella, mm. juurikin goodlifen patukoita.
  12. Pudotin painoa terveellisellä ruokavaliolla ennen raskautta 15 kg, ja vannoin plussaamisen jälkeen etten repsahda totaalisesti... Hmm... ensimmäinen kolmannes meni vielä jotenkuten, mutta sen jälkeen en oo saanu alas lämpimiä ruokia juurikaan kuin satunnaisesti. Osittain varmasti vaikuttaa tämä kesä ja helteet mutta suurin syy taitaa olla ihan masuasukin aikaansaamaa. Nyt on menty sitten rahka, jogurtti linjalla, ja leipää yms. Salaatteja. Toivottavasti jossain vaiheessa ruoka rupeaa taas maistumaan
  13. 10 vuoden pillerien syönnin jälkeen ehti yhdet luomumenkat tulla ennen plussaa.
  14. En ainakaan hakutoiminnolla huomannut kokemuksia gesslein S4 tai S3 matkarattaista. NÄihin kun ihastuin ulkonäöllisesti, mutta kokeilemaan en vielä ole päässyt.