Rena

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Rena

  • Rank
    Aloittelija
  1. Minäkin olen menettänyt äitini. Äidin kuolemasta alkaa olla 14 vuotta aikaa, olin silloin itse 9-vuotias, joten muistikuvia on hyvin vähän... En osaa kunnolla edes ikävöidä, itken vaan aina sitä, että kun ei ole äitiä enää. Ja tietysti sitten sitä, kun ei oikein ole mitään muistoja.. Nyt raskaana ollessa tietysti toivoo vielä enemmän, että olisi oma äiti, jolle kertoa raskaudesta ja kysyä mieltä askarruttavista asioista. Onni on ihana anoppi, mutta ei sekään sitä omaa äitiä korvaa. Luulin saavani isän uudesta avovaimosta "äitipuolen", mutta heidän erottua välit katkesi oikeastaan kokonaan kyseiseen naiseen. Joten mulla on vain anoppi, onneksi edes hän. Toivoisin löytäväni kotoa oman neuvolakortin vauva-ajalta. Äidin raskausajan neuvolakorttia/-kortteja voikin olla hankalampi löytää, en tiedä mitä isä on laittanut talteen. Kohtahan tuo selviää kun pitäisi tästä raskaudesta lähipiirille kertoa. Itkettää nytkin, ja tiedän, että tulee itkettämään vielä monen monta kertaa. Murehdin jo sitä, miten kestän omissa häissämme..
  2. Meillä omistusasunto, 76,5 m2 3h+k+p erilliset wc ja kph. Kerrostalossa toinen kerros. Ja nyt siis yksi ihmisen pentu tulollansa (toivottavasti). Mahtunemme oikein sopivasti, omaa saunaa vain kaipaillaan!
  3. Näyttäisi nyt mullakin sitten olevan koko ajan reippaasti yli 37 astetta, yllättäen vain silloin maanantaina nousi ja olo oli kovin huono. Viime viikolla lämpö pysytteli vielä alle tuon 37 asteen. Nyt kyllä ilmaantui pakottava tarve ottaa jotain särkylääkettä kun pää on niin hemmetin kipeä koko ajan.. En uskalla kauheasti kyllä tuota särkylääkettä syödä, yritän pärjätä aamulla ottamallani 500 mg panadolilla, niin että töissä pystyisi olemaan.
  4. Heipsan! Mulla on menossa nyt rv 5+3 ja eilen nousi hieman lämpö ollen noin 37,5 astetta. Otin sitten vähän panadolia ja se helpottikin. Voiko (lievällä) kuumeella olla jotain vaikutusta raskauteen? Tosin tämä pieni lämmönnousu voi tietysti olla ihan asiaankuuluvaakin, vetää vain olon niin huonoksi kun kuitenkin normilämpö asteen verran alempi. Ainiin. Piti vielä kysyä jalkasärystä, joka iski eilen töissä oikein kunnolla, mitenkään päin ei ollut hyvä kun koko jalkoja särki pepusta varpaisiin asti. Tänään tukisukat jalassa jos auttaisi asiaa. Onko muilla ollut tämmöistä? Tietty tulee mieleen vaan kaikki veritulpat ynnä muut!
  5. Minä tein ekan testin dpo 12, seuraavana päivänä kaksi ( ) lisää, dpo 15 taas yhden.. Nämä kaikki taisi olla herkkiä liuskatestejä. Sitten piti käydä hakemassa pari apteekin omaa testiä, ne tein rv 4+4 (tasavahvat viivat) ja eilen rv 5+0, jolloin testiviiva olikin jo vahvempi kuin kontrolliviiva. Ehkä nyt uskon!!