Bamboo

Jäsen
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

About Bamboo

  • Rank
    Tavis
  1. Onnittelut kaikille! Ihanaa lukea muiden kokemuksia.. Mulla tää on ensimmäinen raskaus eli ihan uudet kuviot tiedossa..
  2. Olla hyvä äiti - tuki ja turva. Opettaa hänelle hyviä tapoja sekä välittämään muista. Lukea paljon. Viedä paljon luontoon.
  3. Oli kyl kolmenkympin kriisi - pari vuotta sitten ennen kun olin löytänyt nykyisen mieheni. Tiesin että halusin asettua aloilleni ja perustaa perheen. Kriisi tulikin siitä kun ei ollut löytänyt sitä oikeaa ja koin että muut hyvät asiat elämässä eivät kuitenkaan tuoneet täyttä onnellisuutta..
  4. Kaksi.. Tyttö ja poika Toisaalta ei tietysti ole mitään sitä vastaan jos tulis kaks poikaa tai kaks tyttöä. Saas nähdä muuttuuko mieli siinä vaiheessa yrittämään kolmatta... "jos vielä yritettäis tyttöä" tai: "jos vielä yritettäis jos tulis poika"
  5. Kyllä odottavan pitää olla ylpeä muodoistaan! Maltan tuskin odottaa että masu kasvaa sen verran että tarvii ostaa äitiysvaatteita En kyllä ymmärrä minihametyyliä odottavalla äidillä..
  6. Kautta aikojen on tehty vitsejä appivanhemmista, mutta kyllä se niin on että jos molemmat osapuolet osoittavat ystävällisyyttä ja tulevat vastaan, niin homma toimii. Aivan kuten missä tahansa ihmissuhteessa.
  7. Mulla on kyllä mukavat appivanhemmat.. Välillä on kuitenkin ärsyttänyt kun miehen vanhemmat sanoo miten "heidän perheessä kaikki tehdään aina yhdessä" (esm kaikki lomat ja laivamatkat yhdessä) Itse en ole tottunut sellaiseen, vaikka meidän puolelta oltiin läheisiä isovanhempien kanssa niin ei me nyt ihan KAIKKEA tehty YHDESSÄ. Mielestäni välittämisen määrää ei kerro se kuinka usein haluaa olla jonkun kanssa.. Jotkut vaan on perhekeskeisiä. Itselleni oma perhe on tärkeä, mutta onneksi on paljon muitakin ystäviä... Hyvä että heidän puoletaan on kuitenkin osoitettu tilannetajua ja ollaan tahdikkaasti kerrottu, ettei voida lähteä mukaan kaikkii heidän juttuihin. Nyt meillä on eka lapsi tuloillaan.. vähän jännittää "innostuuko" he liikaa.. Onneksi osaan ystävällisesti sanoa suoraankin missä menee raja ja sitä on kunnioitettu. Näin ei tule mitään ylimääräisiä ärsytyksiä. Parempi sanoa suoraan, kuin yrittää liikaa miellyttää jos kuitenkin itse ärsyyntyy sisimmässään. Silloin ongelmat ja ärsytykset voi paisua. Hyvä viestintä, avoimuus ja rehellisyys - niin hyvässä kuin huonossakin - on minkä vaan läheisen ihmissuhteen perusta.
  8. Aika pian ehkäisyn poistamisen jälkeen tärppäsi (yk2).. Näitä palstoja lukiessa sitä todella arvostaa.. kun tietää ettei todellakaan ole itsestään selvää mikään... Tsemppiä kaikille raskautuneille ja sitä yrittäville!
  9. Vinkkejä shoppailuun ! Mistä saisi esm hyviä juhlavaatteita ?
  10. Nuvaringin poistamisen jälkeen tärppäsi tokasta kerrasta Ovulaation aikoihin oltiin "liikkeellä" ja varmaan terveellinen kasvisruokavalio sekä punaviini auttoivat asiassa..