Kahdenäippä

Jäsen
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Kahdenäippä

 • Rank
  Tavis
 1. Meillä olisi ylimääräisenä uusi Storksakin hoitolaukku Kate Patent charcoal, jos jotakuta kiinnostaa? Itse ostin itselleni myös storksakin Nina- laukun, mutta sillä ei enää juuri ole ollut käyttöä. Yleensä kannan selässä fjällravenin reppua jossa pari vaippaa ja ruoka/hedelmäpurkki .
 2. Onpas siitä aikaa kun olen viimeksi täällä käynyt . Meille kotiutui syksyllä Moeders Mooiste- nettikaupasta Beet ja voin ehdottomasti suositella kyseistä liikettä. Hintaa tuli yli 100€ vähemmän kuin suomesta tilattaessa. Nyt laitoin tilaukseen Buffalot babyplus.nl kaupasta ja kovasti kaipaisin kokemuksia niistä....joten oli kiva tulla tänne lukemaan. Mielelläni kuulisin niistä lisääkin. Mitä varusteita teillä on bugiin? Meill Organizer vain ja beessä kaksi lisäkuomua. Buffaloihin tulee lämpöpussi(keltainen). Mukiteline olis ehkä myös tarpeen.
 3. Alisia...monet on niitä käyneet testaamassa, mutta ovat kuulemma niin pienet, ettei niihin mahdu edes 1v toppavaatteissa
 4. Siis jos ostin vuonna 2012 vaunut jotka olivat vuoden 2011 värityksellä, niin onko takuu 2v vai 3v noilla vaunuilla, kun kaveri sanpo että vuoden 2011 malleissa oli vain 2v takuu ja 2012 lähtien takuu 3 vuotta...että onko tuo totta vai ei?
 5. Tiedättekö minkä on rungon takuu, jos runko on vm. 2011, mutta ostettu 2012? Onko se 2 vai 3v?
 6. Emmaljungan ozonet 550€, poistuva PP väri, ilman mitään extroja.
 7. Eleanoora...mua kiinnostaisi sun Nitrot . Minkä väriset ovat? Laita vaikka yv?
 8. Olisin siis myös city crosseihin ostanut city kopan ihan siksi että on tilavampi kuin kova kantokoppa ja minusta nätimmän näköinen erikseen ratasosassa. Meillä esikoisella oli kova kantokoppa gessleinissä ja se oli lopulta aika ahdas toppavaatteiden kanssa, eikä sinne mahtunut mitään muuta lämmikettä. Nyt ei tarvitse vauvaa paljoa pukea kun koppaan mahtuu talja + untuvapussi...sinne vain vauva nukkumaan ja lämpimänä pysyy
 9. Minä ostin meidän Tammikuussa syntyneelle City Kopan...lähinnä siksi, kun rattaina on Ozonet joihin ei muuta saa, mutta halusin kopan joka tapauksessa, kun sinne saa mahtumaan pienelle vauvalle kivasti lämmikettä(meillä alla lampaantalja ja vauva nukkuu untuvamakuupussissa) ja kesällä ennen kuin istutaan, niin mahtuu sinne vielä kivasti vilvoittelemaan . Ajattelin myydä kopan sitten kun sillä ei ole käyttöä.
 10. Kulkee harvoin rattaissa. Jos joku pakollinen kauppareissu pitää hänen kanssa kaksin nopeasti hoitaa, hän menee rattaisiin...ehkä kerran parissa kuukaudessa.
 11. Meillä oli esikoisella aikoinaan lähes koko vauva iän Gesslein visionit(vaihdettiin emmaljungan ceroxeista niihin kun vauva oli n. 1kk ikäinen) ja hetken aikaa gracon matkikset(todettiin huonoiksi) ja sitten ostettiin muistaakseni Britaxin vervet(jotka surkeat). Vaunujen jälkeen ostettiin Scooterit ja niillä kärryteltiin siihen asti kun poika oli 4v. Nyt kakkoselle sitten ostettiin eka Bugan donkeyt ja heräteostoksena Ozonet. Ozonet voitti bugat ja ne myytiin. Scooterit ostettiin uudelleen isommalle ja Zappit oli ennestään, isomman vanhat.
 12. Tää yksi "hullu" haaveilee vielä City Crosseista valkoisella rungolla...vaikka Ozonessa on talvipyörät...onneksi ei ole rahaa ostaa . Mun piti vähän ostaa Buffalot, kun myin Donkeyt pois, mutta päädyin pitämään Ozonet kuitenkin.
 13. En huomannut aiemmin tällaista ketjua, joten kiinnostaisi tietää monetko vaunut teillä on? Tai on kenties joskus ollut? Miehen mielestä meillä on liikaa , omasta mielestä juuri sopivasti. Meiltä löytyy siis Emmaljungan Scooterit, Emmaljungan Ozonet City kopalla sekä Quinnyn Zappit + Xtra istuin. Zappit on autossa matkarattaina Xtra istuimen kera + turvakaukaloadapterit. Scooterit on nyt isomman pojan(4,5v) satunnaisessa käytössä ja Ozonet vauvalla kopan kanssa. Meillä on 5v aikana olleet mm. Emmaljunga Cerox, Gesslein Vision S, Graco mirage, Emma BMX, Britax Verve, Phil & Teds sport, Emmaljunga Scooter, Brio Pony sekä Bugaboo Donkey. Kaikki ennen donkeyta mainitut olleet esikoisella. Mitä teiltä löytyy? http://lilypie.com'>
 14. Tääläkin radi, pelkkä paasto usein koholla, lopussa annettiin metforemit, joita pari viikkoa ehdin syömään. Normaalikokoinen poika 3480g 51cm syntyi rv 39+1.