Nelimo

Aktiivijäsen
 • Content count

  1315
 • Joined

 • Last visited

About Nelimo

 • Rank
  Addikti
 1. Ei tarvii, hyvin on vahvistunut. Onnea!!
 2. Minustakin mallan eilisessä testissäkin näkyy toinen,haalea viiva. Ootko enää testannut?
 3. Miekin näen malla77:n testissä toisenkin viivan!
 4. Kuuluuko sen viivan olla aika lähellä tuota toista? Jos, niin näkyy selkeästi toinenkin viiva!
 5. Tuttuja pohdintoja siulla, joita oli itsellä esikoisesta, mutta myös tokasta ja nyt kolmannesta! Kuulostaa normaalilta siis. Välillä tulee oikea pakokauhun tunne, että apua, jos en jaksakaan! Noita mietteitä onkin hyvä jäädä niiden tullessa miettimään, esim just tuo, että joskus voi tosiaan tulla tunne, ettei kerta kaikkiaan jaksa, varsinkin, jos on jakso, jolloin vauva huutaa enemmän, valvottaa tmv. Silloin olisi hyvä, jos etukäteen olis miettinyt ja sopinut, että silloin mies ottaa vastuuta jostain jutusta enemmän, pitää huolen, että äiti pääsee lenkille/saunaan/yksin kauppaan tai jotain sellaista! Tsemppiä ja onnea odotukseen!
 6. mmemmylillä näen viivat molemmissa ja jos ei oviksesta tietoa, olisin toiveikas!
 7. Oon aina halunnut olla tyttölapsen äiti, joten sellainen miulle esikoiseksi suotiin. Sitten toista kun aloin odottaa, toive pojasta oli olemassa ja poikahan sieltä tuli. Nyt kolmatta odottelen yli puolen välin ja rakenneultraa odotin aika jännittyinein mielin, sillä kun oli kokemusta kahdesta raskaudesta ja tämä raskaus ollut lähempänä tytön odotusta eli oli mihin verrata, jännitti, mitä mahtaa näkyä ja tyttöhän siellä masussa köllöttelee. <3
 8. Radi napsahti ja nyt ensin mittailen kotona, kävin eilen diabeteslääkärin pakeilla ja mitattiin pitkäsokeri, joka oli normaali. Paastot olleet rajoilla monta kertaa, muut eivät lainkaan, mutta veikkasi, että joudun jossain vaiheessa tablettilääkityksen ottamaan. Nyt rv 18+6. Esikoinen oli syntyessään 48cm ja 3300g, keskimmäinen 54cm ja 4550kg, joten luulen pojan koosta, että rasituksen hyvistä arvoista riippumatta sokerit ovat olleet koholla loppuraskauden ajan. Hyvä, että oon nyt seurannassa.
 9. June: miusta nuo viivat on ihan hyvän vahvoja, riippuen toki dpo:sta, mutta vois olla jopa dpo 14 vielä eikä ole liian haaleat. Onnea!!
 10. No mutta onnea plussanneille!!!
 11. Onnea Paapu, hyvin selvästi vahvistunut!
 12. Nyt kolmannesta olen tuntenut varmuudella rv 13 lähtien, koska niitä tuntuu joka päivä samoissa kohdissa eikä voi tulkita enää muuksi! <3 tässä raskaudessa istukka takana, toisin kuin aiemmissa, joten väitän, että ainakin omalla kohdalla vaikuttaa, sillä kakkosesta tunsin mielestäni varhain jotain rv 16, ekasta myöhemmin, noin rv 18-19.
 13. Haamu se on miunkin silmään!
 14. Nukkelapsi: miustakin siinä näkyy haalea viiva. Onko sulla mikä dpo? itsellä paras viiva tuli päivällä/illemmasta, aamulla kaikista haalein.
 15. Samaa mieltä nasusen ja Sanghin kanssa, että tee ihmeessä huomenna vielä testi, koska tosi vahva olis pelkäks viivanpaikaksi!