Maikki85

Aktiivijäsen
  • Content count

    291
  • Joined

  • Last visited

About Maikki85

  • Rank
    Aktiivi
  1. Dpo 11 haalea mutta selkeä plussa ja digistä raskaana 1-2
  2. Me emme ole tuolla hoidossa mutta julkisella kuitenkin. Ja sama käytäntö meilläkin eli 2v yritystä takana niin sitten päästään tosi toimiin. Meilläkin oli 1,5v yritystä takana kun tutkimukset oli tehty ja piti viel puolvuotta luonusti yrittää. No puolen vuoden tauosta tuli vuoden tauko, sai koota päätä ja unohtaa ja rentoutua. Ja meillä piti alkaa kun 2v täynnä niin ensin hormonilääke kokeilu 3-6kk. Mutta kun takana olikin reilu 2,5v yritystä niin pääsimme samointein aloittamaan inssihoidit clomeilla tuettuna. Eiasta inssistä sitten raskauduin.
  3. Ja kiitos onnitteluista Mutta yleisin käytäntö on se että ensin ovisinduktio hoitoja ja sit vasta insseihin.
  4. Me oltiin julkisella puolella hoidossa. Ja alkuun kun oli vajaa 2v yritystä takana olisivat aloittameet clomifen kuurit ja sit vasta inssiin. Mutta pidimme taukoa ja palasimme vuoden päästä takaisin joten päättivät aloittaa suoran insseillä. Ilmeisesti yritysajalla väliä että millä hoidoilla aloitetaan. Ja iälläkin varmaan.
  5. Meillä lapsettomuuden syy selittämätön, ja 3v yritystä ennen plussaa. Hoidoista alotettiin clomifenit ja inssi. Eka kierto mentiin pelkillä clomeilla kun pyhien takia ei voitu inssiä tehdä. Seuraava kierto clomit ja eka inssi onnistui ja siitä tuli plussakin. Vielä toistaiseksi kaksi kyytiläistä mukana. Eikä sitä syytä selvinnyt. Eli selittämättömiä ollaan. Mutta inssi tuotti heti tulista meille.. Rv 9+3
  6. Täälläkin yksi kaksosia odottava oman pyörän omistava immeinen. Harrastus alkoi 3v sitten kun suoritimme pärräkortit, joka puolelle pitäbyt pärrän kanssa päästä. Ja itsekkin ajattelin että niin kauan ajelen kunnes maha tulee tielle. En kuitenkaan plussan jälkeen uskaltanut lähteä ajamaan. Koska eihän se ole pelkästään mun ajotaidoista kiinni jos joku törttöilee. Eli pyörä meni suoraan seisontaan odottamaan ensi kesää. Tällä hetkellä en ota sitä riskiä että kaatuisin ja menettäisin pienokaiset!
  7. Tällähetkellä kaksoset tulossa ja esikoisia ovat joten mitä luultavammin otamme 2 äitiyspakkausta ja yksi rahana.. Todella hieno juttu tuollainen äitiyspakkaus, kasapäin tavaraa ilmaiseksi.
  8. Kuiskaus, hienosti näkyy, vahvistu viiva vahvistu
  9. Oonpas mä sitten tyhmä, kun kuvittelin että automaattisesti jokainen plussannut testataan vielä verikokeilla vaikka kotona jo plussaa. Oonpas tyhmä..
  10. Milloin mennä terveyskeskukseen otattamaan raskaustesti? Näkis että arvot nousis oikein. Onko se maksullinen? Mulla olis ar ultra kyllä lapsettomuuspolilla 3vko päästä, eikä ohjeistettu verikokeeseen.. Onko turha mennä verikokeeseen jos kotitesti näyttää plussaa?
  11. Dpo 11 kp 23/25. Haalea mutta selkeä viiva ja digillä raskaana 1-2
  12. Väriä näkyy puhelimellakin hieman
  13. meillä olisi varhaisultra tulossa ja pyysin että mies tulisi mukaan, sillä hän ei ollut paikanpäällä kun plussaa tehtiin eli inssihoidossa. Se oli mulle ok, en edes pyytänyt. Mies toki olisi tullut, sanoi aina vaan ettei sun tarvitse kuin pyytää niin hän tulee tueksi. Nyt siis mies tulee mukana, sillä en halua yksin kohdata jos saadaan huonoja uutisia. Ja uskon että jos siellä pieni sydämensyke kuuluu/näkyy niin olisi iso juttu miehelle. Varsinkin kun pitkä yritys takana. Olishan se ihan kiva että mies tulisi muutamaan ultraan mukaan, nökis mitä siellä vatsassa tapahtuu jos tämä raskaus jatkuu. Ymmärrän kyllä että jotkut haluavat ottaa huonot uutiset vastaan yksin! Ja ymmärrän hyvin etteä mies saa tulla mukaan vasta kun siellä jotian näkyy. On se hyvä että toinen tekee sitä rahaa taloon, joillain voi olla sellainen työpaikka ettei yksinkertaisesti voi olla pois kuin pitkin hampain.
  14. nyt vasta dpo 13 kp 25/25. dpo 11 testasin plussan ja varmistin digilla 1-2. Tarkoitus olisi vielä tänään testata ja viiminen testi tehdä kun virallinen testipäivä 29.5 yli ollaan menty. 3v yritystä ja ensimmäinen plussa koko aikana. Inssistä tuli tämä plussa. Eli kokoajan tarttis varmistella, ja pelkään että huonosti saattaa käydä. Tarvitsen siis hieman uskonvahvistusta
  15. Yritystä takana n 3v. Tutkimukset aloitettiin 1v yrittämisen jälkeen, ja selittämättömiä oltiin. Puolen vioden tauko vemyo vuoteen ja alkuvuodesta päätettiin aloittaa hoidot. 1 clomikiertos kun inssiä ei voitu tehdä ja toinen kuerto tehtiin inssi, eli 14.5. Eilen dpo 11 pärähti plussa ja raskaana 1-2.