Zuzu

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Zuzu

  • Rank
    Aloittelija
  1. Ei tullut mieleenikään meikata sairaalassa, kun muutenkin meikkaan vain juhlia tai erityisiä tilanteita varten. Tai no onhan se syntymä toki sekä juhla että erityinen tilanne, mutta.....
  2. Minulla alkoi vasta vähän imetyksen lopetuksen jälkeen.
  3. ^Samoin meillä. Käytetään itse kypärää ja on lapselle opetettu, että kypärä on aina oltava päässä pyöräillessä. Aina kypärättömän pyöräilijän nähdessään lapsukainen kyselee ihmeissään, miksei tuolla sedällä/tädillä ole kypärää. Kiva siinä sitten selitellä, että joo pitäisi kyllä olla...
  4. Meillä ei polta kumpikaan. En ole koskaan edes maistanut tupakkaa, kun hajukin on aina kuvottanut.
  5. En. Vähän kyllä harmittaa, kun kaikki virstanpylväät unohtuvat niin nopeasti. Päiväkirjaa pidin vauva-aikana ahkerasti, mutta sieltä on jälkikäteen ihan mahdotonta alkaa noita ensimmäisiä sanoja, konttauksia ym etsiä kun tekstiä on niin paljon.
  6. Mun pari pasta ystävää tiesivät aikanaan yrityksestä. Tärpin jälkeenkin odotettiin ekaan ultraan ennen kuin kerrottiin kenellekään. Minusta oli kiva pitää asia omana tietona, ettei tarvinnut aina kommentoida tilanteen etenemistä.... varsinkin kun se ei käynyt ihan sormia napsauttamalla.
  7. Meidän lapsilla on kaksi etunimeä. Itselläni on kaksiosainen etunimi ja lisäksi vielä toinen nimi. Tuota kaksiosaista etunimeä ei käytä kukaan.
  8. Saa poistaa: linkki
  9. Saa poistaa: Kestovaippoja S/M