ratamo

Aktiivijäsen
  • Content count

    543
  • Joined

  • Last visited

About ratamo

  • Rank
    Aktiivi
  1. Onko täällä ketään, kellä ei ollut alkuraskaudessa alavatsakipuja ja kaikki meni silti hyvin? Hyppään tänne, kun en viitsi tuota kuukausiketjua tukottaa hermoilulla Ennen plussaa alavatsaa vihloi ja nipisteli menkkamaisesti, mutta plussan jälkeen tuntemukset loppuivat. Nyt vihlaisee ehkä kerran päivässä, jos sitäkään. Ekassa raskaudessa alussa vihloi ja jomotti jatkuvasti ja kaikki oli vielä siinä vaiheessa hyvin. Tokassa raskaudessa ei juurikaan nipistellyt ja se menikin melko nopeasti kesken. Pelkään, että nyt on kyseessä tuulimuna, kun kerran kohdun kasvukipuja ei ole. Tänään on rv 4+5, eli varhaisultraakin pitää odotella se pari viikkoa.
  2. Liian pieniä viikkoja näyttäneen digitestituloksen ja huonolta vaikuttaneen varhaisultran jälkeen alkoi verinen vuoto. Tänään kävin lääkärillä, jossa todettiin, että kohtu on tyhjentynyt jo melko hyvin. Mutta koska vuoto oli vaimentunut, sain vielä loppujenkin raskausmateriaalien poistamiseksi cytotecin. Lykkäsin lääkkeiden ottamista iltaan, että mies ehtisi töistä henkiseksi tueksi. Mutta nyt vuoto muuttuikin todella runsaaksi ihan itsestään, sieltä tulee kunnon klimppejä ja alavatsassa tuntuu supistusmaisia kipuja. Kai voin kuitenkin ottaa lisäksi sen lääkkeen? Tuleekohan mulle jotain supersupistuksia, jos niitä on päällekkäin sekä luomut että lääkkeellä aiheutetut? En kehtaa vaivata päivystystä näin tyhmillä kysymyksillä. Eikä vastauksen saaminen ehkä edes ole kovin tärkeää. Olen vain niin pihalla koko asian kanssa, että ehkä tärkeintä on vain saada sanottua kirjoitettua kysymykset ulos päästä.
  3. Alisia84: Mulla on ihan sama! Viimeksi vihloi alavatsaa jatkuvasti ja varhaisultrassa kaikki oli ok. Tällä kertaa havaittavissa vain säälittävää, pientä nipistelyä (rv 6). Ultra edessä vasta viikon päästä. Pelottaa, kun oireet on muutenkin jotenkin tosi lievät. Ja tosiaan, täälläkin odotetaan jokaista vessareissua kauhulla.
  4. Ajattelematta sanoisin marraskuuta talveksi, mutta kun asiaa loogisesti miettii, niin syyskuukausihan se. Ehkä loppusyksyä.
  5. Heippa, mistäköhän löytäisi ylläpidon yhteystiedot? Sähköpostin tms.
  6. Mulle on edellisessä raskaudessa neuvolassa suositeltu foolihappolisää. Tällä kertaa aloin jo yritysvaihessa syömään B-vitamiinia, jossa on myös tuota foolihappoa. Nyt kun plussa tuli, niin ajattelin ostaa ihan vain foolihappoa, mutta en tiedä minkä vahvuista! Täältä löysin tiedon, että raskauden aikana suositeltu saantimäärä olisi 400 µg / vuorokausi. Paljonkohan noissa yleisissä foolihappolisissä on..? Miten vahvaa foolihappoa te olette syöneet? Vai onko raskausvitamiineissa sitä riittävästi?
  7. Mulla oli oviksesta alkaen rinnat aivan tuhottoman kipeät ja pieniä menkkamaisia nipistelyjä. Viikko oviksen jälkeen tuli pari päivää pientä ruskeaa tuhrua, josta viikon päästä plussa. Taisi siis olla kiinnittymisvuotoa. Muuta en huomannut
  8. Plussasin ekan haalean viivan kp 27, toisen vahvan kp 29. Negatestiä en ehtinyt tekemään
  9. Haaveilen lapsesta, joka saisi elää pitkän ja onnellisen elämän. Ja ohella vähän siitä, että elämä menisi noin niinkun yleisesti mahdollisimman sujuvasti.
  10. Olipa tosiaan hurja uutinen! Luulin, että tuota tapahtuu vain saippuasarjoissa. Mutta jännä kyllä, että nimiranneke tuli tarkistettua vasta kotona, jos kerran epäilyksiä oli. Toisaalta, tällaista on niiin vaikea uskoa todeksi, ja synnytyksen jälkeen on niin paljon ajateltavaa, ettei mikään ihme, jos rannekkeen tavaus unohtuu.
  11. Sama täälläkin, eli plussaan asti elen normaalisti. Tosin mun alkoholinkäyttö on muutenkin melko vähäistä, niin joskus saattaa helpostikin hujahtaa melkein koko kierto juomatta.
  12. Yritysaikana olen yrittänyt pysytellä panadol-linjalla, sillä jostain luin tuosta, että burana saattaisi haitata hedelmöittymistä. Hitsit, kun en nyt löytänyt lähdettä tähän. Tosin, jos on todella kovia kipuja, niin silloin on pakko ottaa burana. Luulisi, että haitta alkaa ilmenemään vasta, jos särkylääkkeen käyttö on säännöllistä tai runsasta.
  13. Mulla on onnistunut raskautuminen kaksi kertaa, vaikka yleensä aina ennen menkkoja tiputtelee pari päivää. Gynellä käydessä myös kohdun limakalvoa on kehuttu paksuksi. Tiedä sitten mistä johtuu, unettomia öitä ja stressiä se tiputtelu on ainakin aiheuttanut
  14. Meillä oli ennen ensimmäistä yritystä yhteistä taivalta takana nelisen vuotta. Siitä ollaan nyt porskuteltu pari vuotta onnellisesti eteenpäin.