Haaveilija25

Aktiivijäsen
  • Content count

    321
  • Joined

  • Last visited

About Haaveilija25

  • Rank
    Aktiivi
  1. From the album Haaveilija25

  2. From the album Haaveilija25

  3. From the album Haaveilija25

  4. From the album Haaveilija25

  5. From the album Haaveilija25

  6. From the album Haaveilija25

  7. From the album Haaveilija25

  8. From the album Haaveilija25

  9. Enkös minä saa Tammikuu vauvan jos mulla on viimeksi menkat ollu huhtikuussa??
  10. Ja minä sain plussan tänään!Tätä on melkein vuoden verran odotettu ja nyt se onnistui! Pitäisi vielä illaksi mennä töihin mutta kun ajatukset on ihan muualla.
  11. Meillä on jo yksi lapsi ja nyt haluaisin vielä yhden. Mieheni ei oo vastannut juuta eikä jaata mutta hänestä näkee että odottaa alkaako mulla kuukausittain menkat.. Kerran hän vain yht äkkiä totes et "Sit ei yhtää enempää" Siis ihan yht äkkii!
  12. Kiitos Emlilja vastauksesta! Nyt olen saanut mieheni kanssa juteltua ja päätimme että vauva saa tulla <3
  13. Totta!Mutta eikö voisi tehdä jotain kivaa kotonakin Ku melkein aina he ovat hotellissa tai kylpylöissä?? Nyt tulee vkl ku poitsu menee mutsilleensa. Odotan innolla millä tuulella hän palaa kotiin... :/
  14. Minulla on ollut lapsena sama tilanne ja nyt aikuisena sen ymmärrän kumman luona on ollut mukavampaa..sen joka vie joka paikkaan vai sen jossa olen tehnyt kotitöitä sen eteen että saisin esim.uuden pyörän. Jos näkisin miestäni vain joka toinen vkl niin en kyllä todellakaa haluaisi liihotella missä sattuu vaan leffa,oma sohva ja rakkaan kainalo ois ihan parasta. Pojan äiti ei esimerkiksi jaksa nousta aamuisin ja silloin tällöin on omia menoja että poika ei näe äitiään edes sinä vkl kun pitäisi olla äidillä. Ja me olemme hänelle sanoneet että jos joskus tulee vkl muuta menoa niin aina voi vaihtaa vkl.
  15. Minun mielestä pojan äiti "lahjoo" pojan joka kerta kun hän on siellä.Niillä ei ole ollut varmaan vuoteen yhtään viikonloppua että he olisivat vain kotona!Poikaa viedään joka paikkaan ja kun hän saapuu kotiin eli "palaa arkeen" nii kaikki on tyhmää!Minusta on kauheaa kun pojan äiti on juuri muuttanut niin poikamme kertoo asian niin että ME ollaan nyt muutettu!