Talvetar

Aktiivijäsen
  • Content count

    182
  • Joined

  • Last visited

About Talvetar

  • Rank
    Aktiivi
  1. En osaa, Blixen, varsinaisesti vastata kysymykseen. Kysyin jälkitarkastuksessa itsekin luomista, kun niitä tuli paljon raskausaikana. Lääkäri sanoi, että se on tavallista ja ne joko jää tai voi hävitä. Jälkikäteen vasta aloin miettiä, että hetkonen, mitenkä ne muka häviää Mutta minun neuvolalääkärillä oli siis ainakin mielipide, että raskausaikana tulleet luomet voivat hävitä.
  2. Jumppapallon avulla sylissä hytkyttäminen. Meillä auttoi itkuisen vauvan kanssa.
  3. Nyt on rv26, eikä vieläkään ole äitiysvaatteet käytössä. Omat vaatteet on edelleen toimineet hyvin.
  4. ^^ Täytyy myös todeta, että minäkin vain tiesin olevani raskaana. Olin täysin varma asiasta. Tämä tunne tuli siis jo ennen mitään oireita. Lisäksi rintojen arkuus oli minulla kyllä selvä merkki. Ei ole aiemmin ollut (ainakaan samassa mittakaavassa), joten olin varma plussatuloksesta jo ennen testaamista.
  5. ^^ Joo kyllä minäkin näen selvästi kaksi viivaa.
  6. Minä 25v ja mies 31v.
  7. Ollaan oltu yli seitsemän vuotta yhdessä. Nyt on kummankin opiskelu- ja työkuviot siinä vaiheessa, että oli hyvä aika alkaa yrittää.
  8. Aloitin raskausvitamiinin syömisen heti yrittämisen alussa ja lisäksi yritän kiinnittää erityistä huomiota ruokavalioon, jotta se olisi terveellinen.
  9. Kaksi tai kolme on suunnitelmissa. Saa nähdä, kuinka lopulta käy suunnitelmille...
  10. Asutaan kerrostalossa kolmiossa. Tuntuu ainakin tällä hetkellä, että tilaa on ihan riittävästi.
  11. Kaksi testiä tein. Ensimmäisessä näkyi hyvällä tahdolla ja oikeassa valossa kaksi viivaa. Pari päivää myöhemmin toisen testin kohdalla ei enää tarvinnut arvailla.
  12. Täällä myös tärppäsi kolmannesta kierrosta.