Kainuli

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kainuli

 1. Minkä ikäistä porukkaa täältä kumeilijoista löytyy? Ite oon jo 30 ja mies jo 42. Yksi lapsi meillä on entuudestaan. Ihan hirmuinen vauvakuume olis, mutta arveluttaa, että ollaanko jo ihan liian vanhoja... Olisiko se lapselle ihan kauheaa jos äiti ja isi on näinkin vanhoja?
 2. Täällä olis myös yksi löllykkä! BMI jotakin 32 pintaan. Raskaus ihan alussa vasta ja parin viikon päästä vasta tulossa kontrolliultra jossa katotaan onko tuulimuna vai ei. Pari päivää sitten ultrattiin, koska ei ole tietoa koska raskaus on alkanut kun jäi yhdet menkat tulematta just ennen raskautumista. Silloin ei ollut muuta kun raskauspussi (vastasi kooltaan viikkoja 4+5) näkyvissä. Eli siellä joko on jotain tai sitten ei. Mutta kyllä mua kauhistuttaa tämä ylipainoasia. Tää on mun toinen raskaus ja edellisessä raskaudessa alussa paino oli vaan hiukan ylipainon puolella ja silloin jo neuvolassa maristiin painosta ja ultrassa sanottiin siitä edessä olevasta tavarasta. Nyt olen onneksi eri paikkakunnalla ja toivottavasti täällä suhtaudutaan eri lailla. Nyt yritän löytää itsestäni sen voiman syödä terveellisesti tämän raskauden ajan ja sen jälkeenkin.
 3. KP 57, eli tänään. Viimesimmän negan tein kp 44. Onpahan jännä kuulla sitten aikanaa neuvolassa, että kuinka pitkällä tämä nyt oikein onkaan! Jäikö vaan edelliset menkat välistä vai oonko ollut koko tuon ajan raskaana.
 4. Voi luoja! Maha kipeenä nauranu näitä lukiessa! On ne suloisia nuo miehet!
 5. Ihania pieniä ja suuria mahoja! Ihanaa nähdä, että muillakin on oikeesti aika isoja mahoja jo viikolla 15 -> . Ite oon nyt 15+0 ja maha on ihan hillittömän suuri. Kaikki ihmettelee, että miten voi olla tollanen, ihan kuin olisin ainakin kohta seittemännellä kuulla... Mutta johtunee siitä kun alkujaankin on ylipainoa niin tuntuu että se läski on noussut kaikki tuohon kauheaksi palloksi, ei pysty mahaa vetään sisään enää yhtään. Mutta siellä läskin alla se on, mun ihan ikioma ihana vauvamasu!
 6. Onpa helpottavaa huomata, että muutkin on joutunu ottaan isompia housuja käyttöön jo niin aikaisin. Mulla vasta rv8 ja nyt jo töissä istuessa farkut painaa alavatsaa ihan kamalasti, istunkin melkein joka päivä housut auki, pitkä paita päällä. Taidankin tästä sitten hyvillä mielillä lähteä kauppaan ostaan housuja, jos ens viikolla niitä laittelis sitten jo päälle.
 7. kp 36/n30. En viittinyt aiemmin testailla, kun viimesen vuoden aikana oon tehny ainakin neljä testiä kun on ollu menkat myöhässä paljon enemmänkin kun nyt ja aina se oli negatiivinen. Mutta nyt tiesin kyllä jo ennen testausta että plussa tulee, se vaan tuntui ihan siltä
 8. Vasta alkuraskaus ja himona on vaan yleinen jatkuva nälkä ja jano! Oon aina ollu perso makeelle, mutta nyt ei tee mieli makeeta yhtään, ainoostaan suolasta, mausteista, ihanaa, rasvaista ruokaa!!!
 9. Ihan ekana oireena oli kaupassa pakastealtaalla ihan älytön ällötyskohtaus kun näin kalapuikkopaketin Nyt on ollu jatkuvaa palelemista, lämpö on koholla. Alavatsassa paljon nipistelyjä ja jonkin verran huonoa oloa. KAMALA väsymys!!!! Ei tahdo jaksaa töissä olla. Tuo pahoinvointi on nyt ollut yllättäen pari päivää poissa ja minä jo tietenkin huolesta sekaisin kun jossain luki että oireiden poisjääminen voi olla ensimmäinen merkki keskenmenosta... Nyt rv 8+1
 10. Minullakin plussaa jokunen aika sitten ja nyt rv 8+1. Voi vitsi miten jännittää ja pelottaa että kaikki menis hyvin. Viimeksi lapsena olen odottanut joulua tulevaksi yhtä kiivaasti kun nyt odotan että päivä päivältä aika kuluu ja vauva vahvistuu. Tulisipa jo se kolmannes täyteen että olisi edes suurempi todennäköisyys päästä loppuun asti! Laskettu aika on sitten jossain marraskuun puolen välin paikkeilla. Ihanaa!