Heipsis

Aktiivijäsen
  • Content count

    263
  • Joined

  • Last visited

About Heipsis

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mulla kans näkyi haalea viiva jo plussatestin aikoihin/jopa ennen sitä.. aika pelottavaa. Nyt viikolla 32 viiva on jo tosi selkeä ja yltää alhaalta melkein rintoihin saakka.
  2. Ihana tuo Grenaden tähtikoru!
  3. No mä oon kans juonut välillä ihan perus vihreää teetä(Lipton).. Ja maitona oon juonu Valion Luomumaitoa, joka on pastöroitu mutta ei homogenisoitu vai mitensemeni.. mut... musta se on vaan paljon parempaa kun nää "enemmän" käsitellyt perusmaidot..! Myöskin puolikkaan maksalaatikon pari kertaa raskausaikana. Mut en näe noissa kyllä mitään älytöntä kynnyksen ylittämistä
  4. mä näin serenan alemmassa kuvassa väriä.
  5. Omppu tuo on ollut ku tuntuu välillä hauskasti paine sillai alhaalla, ja oon koittanu selittää miltä se tuntuu ni ihanku olis omena asennettu tonne sisäpuolelle alas(virtsarakon eteen). Ja öttiäinen ja pikkutyyppi välillä.. Ja alussa se oli se perus katkarapu.
  6. Nektariineja tullut vedeltyä aika holtittomasti Onneks välillä jotain terveellisempääkin mielitekoa, hehh.
  7. Siis joo. Mä aloin itkee kun näin tän paidan kuvan joka on tällähetkellä ehkä maailman säälittävin http://www.emp.fi/goodie-two-sleeves-sad-t-rex-naisten-t-paita/art_255642/ Pitihän se tilatakkin sitten niin
  8. Ohoh, luin ainakin mobilatin sivuilta että saisi käyttää esim. selkäkipuihin vaikkakin olisi raskaana.. Mutta ei jatkuvasti tms.. Tiedäppä nyt sitten taas..
  9. Tälläsiä täytyykin tilata
  10. Öisin vessassa juokseminen ja myöskin kipuilu alavatsassa...
  11. Senju, mulla oli lähes identtinen kun sun testin viiva ja seuraavana päivänä (eri testillä) jo vahvempi viiva Onnea!
  12. Mulle tullut jo 2lisäkiloa, ja mennään vasta hyvin alussa... syön kyllä kokoajan... Mut koitan zempata nyt lenkkeilemällä kun lumetkin onneksi sulamassa!
  13. Mä ajattelin mennä yksin ekalle käynnille. Sitten ultraan saa mies tulla mukaan
  14. näähän on mielenkiintosia.. Itellä ei kyllä vielä mitään kummallisuuksia havaittavissa .. heh..
  15. Puolisolle heti plussasta ja omille vanhemmille samalla viikolla... muut saa tietää vasta ekan neuvolan jälkeen tms...