Larppa

Aktiivijäsen
 • Content count

  565
 • Joined

 • Last visited

About Larppa

 • Rank
  Aktiivi
 1. Kiits marabello, sullakin hienosti lähtenyt palautuminen käyntiin. Tässä vielä oma täydennettynä nyt +3kk kuvalla... sinänsä kroppa entisissä mitoissa, mutta vatsalihakset ja peppulihakset on kadonneet.
 2. 15kg tuli, 10 päivää synnytyksestä lähtöpainossa, joskin lihasmassaa on kadonnut aika reippaasti.
 3. Tämä ketju kiinnosti itseä jo ennen plussaa, joten kannan oman korteni kekoon ja tuon mahaa näytille... Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka nopeasti kilot (ja pääasiassa ilmeisesti turvotus) ovat karisseet, toistaalta turvotuksen laskiessa karu totuus paljastui, eli raskausaikana kaikki lihakset ovat kadonneet. Työtä siis riittää lihaskunnon palauttamisessa ja mahanahkan kiinteyttämisessä. Sinänsä selvisin ilman arpia, mutta mahanahka on selkeästi aiempaa "löysempi" ainakin toistaiseksi. En tiedä tuleeko siihen puremaan mikään, mutta jo nyt olen oikein tyytyväinen tilanteeseen. Ihan entiselleen ei tarvitsekaan palautua.
 4. NKL

  ^Muakin kiinnostaa... viimeistään parin viikon sisään pitäisi siellä synnyttää. Tosin näillä näkymin on tulossa sektio. Meow, kuinka ajoissa sait tuon sektioajan?
 5. Mulla pahoinvointi alkoi rv6+. Nyt 14+ ja edelleen varsinkin iltaisin kuvottaa. Aamut menee hyvin, mut puolenpäivän aikoihin olo alkaa hiljalleen huonota. Mut on tää onneks jo helpottamaan päin, pahimmillaan pystyi pääasiassa vaan makaamaan, nyt sentään jo tekemäänkin jotain. Ainoastaan ihan illat on aika pahoja, et eiköhän tää tästä. Tilastojen mukaan pahoinvointi muuten loppuu yleensä viimeistään rv16. Ei kauaa enää.
 6. Siis noiden ultrien kanssa meillä ei ole mitään ongelmaa. Oltiin viimeksi rv12 ja seuraavaksi mennään rv16, koska mono-di epäilys tuli tuossa rv12 ultrassa. Tarkoitus oli siis kysyä neuvolalääkärin tapaamisesta. Kun eikö tuota kohdunsuuta ym seurata just sen ennenaikaisuuden ennakoimiseksi.... ja jos sitä ekan kerran tsekataan vasta rv26 jotain, niin eipä oo paljoa hyötyä, jos paikat kypsyy jo sitä ennen. Mut meillä on seuraava neuvola ens viikolla. Pitää siellä selvittää asia.
 7. ^Ihana kuulla. Mä tulin tänne myös jakamaan kokemukseni. Mulla siis rv 6+ jotain tuli pikkareihin todella iso lorahdus rusehtavaa verta. Sillä tavalla, että oli mennyt ihan läpi farkkuihin asti. Pikkarit oli siis aivan veressä. Olin tietysti koko sen illan ihan paniikissa ja ultraan päästiin vasta sitä seuraavana päivänä maanantaina. Ultrassa oli lopulta kaksi elävää alkiota ja samalla setillä mennään edelleen. Mulla vuodon syyksi paljastui hematooma ja tuon yhden kerran jälkeen ei ole tullut uusia vuotoja. Mut se pelästytti kovin ja olin pari viikkoa ihan hermo heikkona sen jälkeen...
 8. ^ ja ^^ kiitos. Seuraava kysymys koskee monikkoraskauden seurantaa. Omasta kuukausiketjusta bongasin, että varsin moni odottaja on jo näillä viikoilla käynyt/käymässä neuvolalääkärissä. Mulle ei ole vielä edes puhuttu mistään lääkärin tapaamisesta. Milloin siis monikko-odottajan tulisi ekaa kertaa tavata lääkäri? Kun eikö sitä kohdunsuun tilannetta pitäisi jo melko varhaisessa vaiheessa alkaa seuraamaan? Oman kaupungin sivuilta bongasin, että normisti eka lääkäri on vasta joskus rv26 tjtn, eli käsittääkseni aivan liian myöhään... Luottoa ei lisää se, että se neuvolan terkka on sellainen mun ikäinen, melko nuori tyttö, joka ei ainakaan viime käynnillä tiennyt monikoista mitään. Eli ilmeisesti kohdalle ei aiemmin ollut vielä vastaavaa osunut. Toki ultraan päästään seuraavan kerran jo rv16 kun on mono-di raskaus, mutta juurikin tuo kohdun suun tilanteen seuraaminen mietityttää, samoin tulehdukset. Valkkaria on melko paljon toisinaan, mutta se ei haise, eli ei varmaan syytä huoleen, jos ei hajuja... Ainiin, nyt rv 13+2 ja itselle maha alkaa olla varsin selvä, mutta vaatteilla saa kyllä halutessaan vielä helposti piiloon. Vastaavasti saa myös helposti korostettua vauvamahan näköiseksi.
 9. ^ mä testasin rtestillä pp3 eteenpäin. Pp 9 oli jo lähes nega ja pp 10 ois varmaan ollut todellinen nega, mutta mulla viiva sit tummuikin ja kävi vähän toisin. Mut siis, väittäisin et se paketissa sanottu 10 päivää ois aika luotettava. Tein siitä ite laskujakin ja pp10 se hcgn määrä on jo todella minimaalinen = ei pitäis näkyä enää testissä keskimäärin
 10. Mä varovasti kurkin tänne, kun eilen pienen vuodon seurauksena tehdyssä ar-ultrassa olikin kaksi elävää alkiota. Hui! Oon aika lyhyt ja mietityttää, että milloin maha mahtaa alkaa näkyä? Tiedän, että omaan taaksepäin kallistuneen kohdun, eli se varmaan vähän hidastaa, mutta mutta. Pitäisi nimittäin aloittaa uusi työ, ja jännittää, että mihin asti asiasta voi olla kertomatta. Töistäkin pitää sit kai jäädä pois normia aiemmin, jos olen ymmärtänyt oikein? Pelottaa kyllä, etä selviääkö molemmat. Toisaalta asialle ei voi itse tehdä mitään, että kai tässä täytyy vain toivoa parasta ja olla onnellinen niin kauan kun onnea on.
 11. Mä sanoisin tuota plussaksi, sen verran selvästi ja punertavasti näkyy. Testimerkistä viis. Mut huomenna uutta testiä kehiin!
 12. Dpo 10. Dpo9 myös hailura haamu, mutta saattoi olla vielä irrotuspiikin jämiä. Dpo10 viiva oli kuitenkin vahvistunut --> oikea plus
 13. Jonnekin sinne se varmaan osuu. Mulla la 23.5. et sitä myöhemmin sulla ainakaan tuskin on.
 14. Plussa dpo 10, eli 3+3