Sartsuli

Aktiivijäsen
 • Content count

  996
 • Joined

 • Last visited

About Sartsuli

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 11/08/88

Recent Profile Visitors

719 profile views
 1. Me käytiin just katsomassa liikkeessä noita Emmoja. Ne on halvat, joten runko jne. osat ovat vähän halvempia kuin kalliimmassa vaunuissa. Taatusti pelittävät hyvin satunnaisessa käytössä ja hyvin esim. kaupassa ja ostoskeskuksissa. Kovaan käyttöön esim. hiekkateille ja lähes joka päiväiseen käyttöön en ostaisi.
 2. Ostan baby jogger City mini GT-vaunut. Myös muita Joggereita kannattaa tarjota.
 3. Olisko kellään hyväkuntoisia Joggereita myynnissä? Lähinnä City Mini GT:t etsinnässä, myös muut vaihtoehdot otetaan huomioon.
 4. Yksi tyttö
 5. Itse tunsin raskausviikolla 27 muljahduksen, jonka jälkeen liikkeet alkoivat tuntua eri tavalla. Parin viikon päästä siitä olin ultrassa supistusten takia, jossa perätila varmistettiin ja siitä asti tuo neitonen perätilassa oli. Meillä käynnistyi synnytys raskausviikolla 38+6 lapsivesien menolla, mutta Tyksissä odotetaan 48 h vesienmenosta ennen kuin aletaan käynnistellä. Mulla synnytys onneksi käynnistyi itsekseen siinä viime hetkillä, joten käynnistystä ei tarvittu ja neiti siis syntyi raskausviikolla 39+1 alateitse. Minulle jäi oikein hyvä mieli perätilasynnytyksestä ja mikäli tilanne tulee uudelleen eteen, päädyn taas alatiesynnytykseen. Mulle sektio oli jostain syystä kauhistus ja olinkin tosi motivoinut alatiesynnytystä varten. Synnytyksessä tapahtui yhtä ja toista, mutta yksikään niistä asioista ei johtunut perätilasta, joten siltä kantilta jäi tosi hyvä mieli.
 6. Vedet meni vkolla 38+9, vauva syntyi 39+1.
 7. Olin järkyttävän huonovointinen raskausviikolle 20 asti ja sain tytön.
 8. Vauva syntyi tiistaina klo 15.35 ja perjantaiaamuna kotiuduttiin puolilta päivin.
 9. Kertyi viisi kiloa, jotka olivat nestettä pääasiassa, koska kilot tulivat vasta viimeisten viikkojen turvotusten ilmestyessä. Sairaalasta kotiutuessamme, vauvan ollessa 3 vrk, kilot olivat jo poissa.
 10. Mua on kutittanut kainaloista ihan hulluna koko raskausajan, välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän, mut mulle se on kuitattu ihan normaalina enkä ole käynyt missään testeissä sen vuoksi. Mulla kutiaa myös vatsa (ihon venymisen vuoksi) ja muutenkin iho on selvästi kuivempi kuin ennen raskautta etenkin nyt kylmän aikaan.
 11. Upeita kakkuja täällä, tulin hakemaan inspiraatiota tulevia ristiäisiä varten.
 12. SAS

  ˆ Sitä ei kai vielä ole päätetty, ainakin kaksi viikkoa sitten ollessamme tutustumiskierroksella kätilö sanoi heidän tekevän kaikkensa, jotta jatkossakin naiset voisivat mennä sinne synnyttämään.
 13. Sain haalean plussan kp 28/28, eli dpo 14. Siitä lähti sitten vahvistumaan.
 14. En nyt enää muista ihan tarkkaan, mutta oksentelu alkoi kuin salama kirkkaalta taivaalta joskus rv 7 aikoihin. Alkoi helpottaa vasta raskausviikon 18 jälkeen.
 15. Äitiysfarkut taisin ottaa käyttöön joskus rv 15, paidat otin normipaitojen rinnalle joskus samoihin aikoihin. Normipaidat alkoivat käydä liian lyhyiksi joskus raskausviikon 24 jälkeen.