Vadelmainen

Aktiivijäsen
 • Content count

  972
 • Joined

 • Last visited

About Vadelmainen

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

385 profile views
 1. Onnea Petite
 2. Eli mä myöhästyin 30 min? Kuinkahan tarkkaa tuo aika on? Ja paljonko merkitystä jos hätähousu alottaa jo huomenna?
 3. Tätä on varmaan ennenkin kysytty mutta jos mulla alkaa menkat tänään klo 18.30 ni onko tänään kp1 vai vasta huomenna. Ohjeistettu alottamaan Zumenonit kp2 ni alotanko ne huomenna aamulla vai vasta ylihuomenna. Viikonloppukin alkoi sopivasti ni ei voi kysyä klinikalta suoraan...
 4. Mä vähän nostelen tätä ketjua. Onko lisää kokemuksia kortisonista? Lääkärimme, joka toi esille että voitaisi hoidossa käyttää kortisoni, sanoikin tänään yllättäin että ei välttämättä suosittele sitä ja pyysi miettimään tarkoin haluaako sitä käyttää. Voikohan siitä olla enemmän haittaa kun hyötyä? Hän perusteli tuota sillä että on niin vähän tutkintatuloksia ja näyttöä sen hyödystä. Jäi pikkusen kummittelemaan mieleen tämä, että uskallanko sitä käyttää jos onkin haittaa joko mahdolliselle raskadelle tai sitten myöhemmin minulle itselleni. Edit. Ja siis mulle tätä ehdotetaan tuoresiirrossa.
 5. Merkkaan. Käyn täällä taustalla kurkkimassa
 6. Itse olen hoidot käyny Porissa ja lapsettomuuden syy vaikea endo. Mulle tehtiin aukkari laparoskopian yhteydessä eikä tukoksia löytynyt, mutta koska löytyi vaikea endometrioosi päätettiin siirtyä suoraan ivf hoitoihin. En ole siis käynyt läpi mitään clomikuureja tai inssejä. Diagnoosin sain vuonna 2009 ja yritystä oli ennen sitä ollut 2,5 vuotta. Raskaaksi tuli 2. ICSI:n 4.Pas hoidosta ja siirretty alkio oli 10. Tyttö syntyi kun yritystä oli 5 vuotta täynnä. Hoidot kävimme SatKS ja TAYSin tiloissa. Sisarusta yritämme nyt saada ja ollaan jouduttu siirtymään yksityiselle kun julkisen hoidot on jo käytetty. Koitamme saada endon nyt rauhoittumaan ja siksi pieni hoitotauko päällä. Procren depot kuuri siis menossa. Saattaa olla että tuo lääke tulee sinullekin tutuksi
 7. ^Endometrioosia ei pitäisy pystyä toteamaan täysin ilman laparoskopiaa eli tähystysleikkausta. Endo ei näy ultrassa, vain mahdolliset kystat eli endometrioomat voi näkyä siinä (mutta niiden todellista luonnetta ei ilman leikkauta voi todeta) ja sitten sisätutkimuksessa voi esiintyä paikallista aristusta. Mutta leikkaus varmistaa epäilyt täysin. Endo voi myös tulla myöhemmin, eli vaikka aiemmin olisi todettu, että sitä ei ole,, voi myöhemmin endometrioosi puhjeta.
 8. Mä oon kans saanu muutaman kerran Apteekin omaan selkeitä haamuja/viivanpaikkoja, joten siksi jätin ne tälläkertaa hyllyyn.
 9. Sitä en olekaan koskaa testannut. Ehkäpä käyn ostamassa sellasen
 10. ^Vähän jotain tuollaista kokemusta oon muualtakin kuullut, joten siksi toivoinkin kokemuksia. Niitä huonojakin. Onkohan kukaan saanut oikeaa plussaaa tällä?
 11. Laitan huvin vuoksi tän tännekin Kellään kokemusta onko Predicton early antanu muille viivanpaikkoja tai vääriä plussia? Kaikki kokemukset tervetulleita! Ja näkeekö porukka täällä tässä testissä toista viivaa? http://aijaa.com/egItlm
 12. Mulla on takana 4 puntiota, eikä kertaakaan ole kipulääkkeet tehonneet. Kiva siis huomata että en ole tässä maailmassa yksin Kurjaa oikeasti että sinulle ei ole auttanut. Mulla tämän takana on hämmästyttyvän hyvä immuuni lääkkeille ja vaikea endometrioosi. Onko sinulla jotain sairautta takan? Itse olen kuitenkin sinnikkäästi mennyt uuteen punktioon vaikka kipuja on ollutkin, koska olen miettinyt että toimenpide on niin nopea ja lopputulos voi olla ihanaakin ihanampi Minulla on tyttö, joka sai alkunsa 2. ICSI:n 4. PAS hoidosta ja hän on tsempannut uuteen hoitoon tuomalla uskoa onnistumiseen. Jokaista punktiota olen kuitenkin pelännyt todella paljon juurikin tuon kivun takia, mutta toimepiteen jälkeen todella onnillinen ja ylpeä että olen sen uskaltanut taas tehdä. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti sinulle on jo seuraava punktio helpompi
 13. No juu. Tuntuu kyllä vaikuttavan näihin hoitoalkuisiinkin kiinnittymisiin huonosti. Ei raskaudet ala vaikka kuinka hoitoja tahkoaisi.
 14. Jännä. Mä olen parissa kierrossa saanu vaaleita plussia tuloksena, ja ovat kohta muuttuneet negoiksi ja aikanaan menkkoihin. Molemmissa kierroissa menkat on viivästyneet ja vuoto ollut lopulta tosi runsasta. Silti en oo osannu ajatella että ne olisi keskenmenoja. Viimeisimmästä yksityisen lääkäri kuitenkin sanoi, että kyseessä on ollut kiinnittymisen yritys, eli tavallaan keskenmeno. Hiukan voisi kuvitella että meillä oikeasti olisikin sitten mahdollisuus luomuihmeeseen kun kerran luonnollisesti nämä haamut on tullut. Uskomatonta!
 15. Voi kurja Luinpa huonosti! Olen pahoillani <3