Venica

Aktiivijäsen
  • Content count

    475
  • Joined

  • Last visited

About Venica

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 10/07/85
  1. Markke kulti paljon jaksamista. Teet niin kuin sinusta parhaalta tuntuu. Tiedän, että se tuntuu tooosi pahalta. Koitat vain jaksella ja rauhoittua. Miehet aina sanoo noin, ja ehkä se on heille helpompaa, kun kyse ei ole heidän kehossa tapahtuvasta asiasta. Otat vaikka lasin punaviiniä ja koitat rauhoittua.
  2. Markke, jospa matkalainen pysyisi mukana. Se on ainakin hyvä, ettei ole kipuja, ainakin se viittaisi siihen, ettei ole vielä mennyt kesken. Paljon jaksamista tämän asian sekä työuupumuksen kanssa. :lipsrsealed: Jos alkaa kipuja, niin minä laitoin kyljellä maatessa tyynyn jalkojen väliin (polvien yläpuolelle), joka auttoi oman keskenmenon koviin särkyihin. Minua neuvolassa neuvottiin, että pitää levätä ja maata mahdollisimman paljon, ettei menisi kesken. Voihan se olla, että sulla kiinnittyminen on tapahtunut niin myöhään, että elimistö luulee, ettet ole raskautunut ja se yrittää nyt kiinnittyä ja sulla tulee pienet valemenkat. näin minä olen sen ymmärtänyt valemenkkojen tarkoituksen.
  3. Juuri näin Souls ja Lilly tarkoitin itsekin. kaikki ollaan kumminkin yksilöitä.
  4. no enpäs tiedä onko sitä raskautunu kovin sodassa, jos ukko on ollu siellä sodassa ja akat kotona tai sitte hoitamassa sotapotilaita... Mielestäni kommentit pitäisi lukea tarkemmin, mitä toinen tarkoittaa. EI SAA STRESSATA SIITÄ RASKAUTUMISESTA! kun on muuta ajateltavaa, silloin se paremmin tärppää. Näin minulle asiantuntijakin sanoi ja neuvoi ja heti seuraavasta kierrosta tärppäsi. Minä olen kehoittanut kokeilemaan tätä vaihtoehtoa, jos ei se vuoden yrittämisestä /stressaamisesta silti tärppää, niin olisko aika kokeilla jotain muuta metodia...? Onhan mullakin töistä stressiä ja kaiken maailman harrastuksista ja ukonkin kans meni silloin tosi huonosti, kun raskauduin. Olin nakkaamassa sitä pihalle. Ette usko miten paljon stressiä oli muusta ja raskautumisajatukset oli helevetin kaukana. koko kierron aikana harrastettiin vain 3:sti seksiä, eikä edes ovulaation aikaan ja TÄRPPÄSI. mutta jokainen ollaan yksilöitä.
  5. Minähän sanoin Markke, että elähän vielä luovuta. Kyllä se siellä pienoinen koittaa pidellä kiinni. Koitat nyt vaan rentoutua ja olla miettimättä. Älä tee mitään raskasta hommaa. Muista RENTOUDU!
  6. Voi ei Markke Jospa se vielä pysyttelisi sisällä. Juuri näiden takia, ei kannata stressata sitä testailua, ettei tule turhia pettymyksiä. Koittakaa edes yksi kierto, että heitätte koko asiasta miettimisen. Tiedän että se on vaikeata, mutta uskon, että monella on nyt siitä kiinni, että stressaa ja toivoo liikaa..
  7. Tiedän Souls tunteen. Mekin yritettiin tämän vuoden huhtikuusta. Joo... meidän tärppäämisestä. Olin aiemmin viime kesäkuun lopussa raskaana ja heinäkuun alusta sain heti keskenmenon. SE oli meille molemmille rankkaa, ehkä ukolle vielä rankempaa. Sen jälkeen stressailin kuule pari kuukautta laskemalla ovulaatiota ja testien kanssa. Oli varmaan mieli ja keho jo niin ylikierroksilla siitä uudelleen raskautumisesta, ettei raskautunut. Päätin sitten kokeilla, että heitän hiiteen vähäksi aikaa ainakin ovulaatiotestit ja kalenterin kyttäyksen. Meillä siinä kierrossa missä raskauduin, harrastettiin vain 3 kertaa seksiäkin. Minä jo ajattelin, että tässä kierrossa ei ainakaan tärppää ja perkule tärppäsi. Toivottavasti tämä antaa jotain lohtua
  8. Souls: Monesti olen miettinyt itse samaa, kun narkkarit yms. pareille tulee lapsia, jotka sitten sossutädit kumminkin vievät jo pois, kun ei pystytä pienoisesta huolehtimaan. Silti uskon siihen, että kaikki menee niin kuin on tarkoitettu. Ennen raskautumista olin jo luopunut siitä, etten raskaudu ollenkaan. Yritin ajatella, että minulle ei ole sitten tarkoitettu omia lapsia, ehkä minut on sitten tarkoitettu sijaisäidiksi... ehkä minun pitää sitten auttaa noiden narkkareiden lapsia ja antaa niille sellaista rakkautta, jota eivät oikeat vanhemmat pysty. Kaikki menee niin kuin on tarkoitettu, kun sen hyväksyy (tai ainakin minun kohdalla), kaikki alkaa menemään pikku hiljaa paremmin ja ottaa ne ongelmatkin vastaan ehkä mahdollisuuksina ja opetuksina. Tiedän, ettei tämä nyt lohtua tuo, mutta se on sellainen prosessi jonka jokaisen täytyy käydä... Souls: koita vaan olla stressaamatta raskautumisesta. HEti kun minä ajatuksena siitä luovuin, heti seuraavassa kierrossa tärppäsi. Toivon kaikille oikein paljon onnea matkaan.
  9. voi ei Tape, Paljon jaksamista sinne. Täällä moni varmasti tietää miltä sinusta tuntuu eli anna tulla vain, jos siltä tuntuupi
  10. Kaikille piinailijoille paljon onnea matkaan Paljon onnea myös plussanneille
  11. Minä testailin nyt apteekin omalla testillä, jossa on paketissa 2 kpl testejä. Hinta/laatu suhde kohdillaan, jos ei ole täysin varma tuloksesta, niin ei kannata niitä kalliimpia tuhlata. Sitten jos haluaa itselleen vielä varmistuksen ja missä vaiheessa menossa, niin sitte ostaa Clear Bluen testin. Ainakin minä näin tekisin. Myös netistä tilattavat DAvidin ovis- ja raskaustestit olen todennut parhaimmaksi, tällaiseen "jatkuvaan vahtaukseen". Sofin ovistestejä olen kans kokeillut, ja eivät ole niin hyviä kuin davidin testit.
  12. Souls; sehän voi olla kumpaa vaan, mutta toivottavasti sitä toivottua nyt vaan enteilisi
  13. Tervetuloa Scarpetta oireilemaan vaan
  14. Toivottavasti Markke saat sairaslomaa ja lääkäri ottaa sinut ja sinun voinnin tosissaan.
  15. Jospa se Freya olisi nyt tärpännyt Mulla koko viikonlopun oli niin vetämätön olo, että että...