Liza

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Liza

 • Rank
  Aloittelija
 1. Olisiko mitään muita suosituksia kohtuuhintaisesta (100-120e?) alkuraskauden ultrapaikasta kuin jo mainitut? Haluaisin mennä mielummin naiselle ja selvitä mahdollisimman halvalla. Femedassa nuo halvemmalla hinnalla tekevät naiset eivät olleet töissä tällä hetkellä ja käynnin hinnaksi tulisi 170-200 euroa ja tähän ei olisi nyt oikein varaa..
 2. Otin kuva ja säilyttänen pari viikkoa kunnes heitän roskiin.
 3. Menkkojen mukaan laskettuna dpo 22, mutta ovulaation mukaan mielestäni dpo 16. Viiva oli ihan selkeä, mutta selvästi haaleampi kuin vertailuviiva. Parin päivän päästä viivat olivat yhtä tummat.
 4. - Rintojen kova aristus jo viikko ovulaatiosta - Väsymys iltaisin - Vatsan tuntuminen ja nippailut
 5. Minulle ei tullut mitään oireita kiinnittymisestä, mutta raskaana ollaan.
 6. Me emme ole kertoneet kenellekään, että yritämme nyt saada lasta. Olemme kyllä puhuneet yleisellä tasolla, että lähiaikoina tulee yritettyä, mutta päätettiin kertoa vasta kun ollaan turvallisilla vesillä raskaana.
 7. Itse aloitin syömään 3 kuukautta sitten foolihappoa, d-vitaamiinia, kalaöljyä ja kalkkia (en syö paljoa maitotuotteita). Nyt raskauduttuani lisäsin raskausmonivitamiinit ja maitohappobakteerit vielä joukkoon.
 8. Minulla on epäsäännöllinen kierto, josta tulin heti yrittäessä raskaaksi. Oletan ovuloineeni vasta kp 20/34. Tämä selvinnee ultrassa parin viikon päästä.