Keskiviikkokerttu

Aktiivijäsen
  • Content count

    391
  • Joined

  • Last visited

About Keskiviikkokerttu

  • Rank
    Aktiivi
  1. Joo, osa kuulostaa kauniisti sanottuna aika hörhöiltä sivujen perusteella uppaan jos löytyisi kokemuksia lisää!
  2. Hei vauvakuumeilijat ja erityisesti jo plussanneet! Kuulin, että vyöhyketerapiasta saattaisi olla apua lapsettomuuden hoidossa. Onko jollain tästä kokemusta? Netistä selvittelin, että kantapään molemmin puolin ja jalkapöydän päältä löytyvät kohdun ja munasarjojen vyöhykkeet, joita terapeuttisesti hoidossa sitten käsitellään. Tämän hieronnan sitten pitäisi auttaa tasaamaan hormonitoimintaa normaalille tasolle ja vilkastuttaa kohdun ja munasarjojen toimintaa. Olisin kiinnostunut kuulemaan, jos löytyy vyöhyketerapiasta kokemuksia.
  3. VMP! Taas ihan valkoinen liuska...
  4. Lady G: Varmaan jokaisesta tuotteesta löytyy negatiivisia puolia kun oikein etsii. Turvallisetkin aineet voivat olla haitallisia liikaa tai väärin käytettyinä. E-vitamiini pitoisuuden katsoisin kummastakin ja päättäisin sen perusteella kumpaa käyttäisin. Itse olen huomannut positiivisia vaikutuksia ihoon iahn parissa päivässä aloituksen jälkeen. Ihan mahtavaa, koska olen kärsinyt huonosta ihosta murkkuikäisestä lähtien. Iho on ollut milloin pitakuiva ja pientä näppyä täynnä tai rasvainen ja isoja ihonalaisia patteja pullollaan. Nyt ei ole kuin muutama pikkuinen näppy ja hieman epäpuhtauksia. Iho jotenkin on paljon terveemmän näköinen ja oloinen. Voi olla toki lumevaikutustakin, mutta I DON'T CARE! Mulla on iho vihdoinkin hyvä! Jeee!
  5. Hauskoja juttuja, kunpa vaan malttais olla ressaamatta liikoja!
  6. Parhaalle ystäväpariskunnalle ollaan kerrottu. He odottavat nyt esikoistaan syntyväksi.
  7. Hei Lady Geranium. Tutkailin tuota helokkiöljyä ja löysin Terveyskirjastosta tällaisen artikkelin. http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=skr00049
  8. Minä alotin kanssa yk1 kp3 ottamaan vehnistä. Tulokset raportoidaan tänne .
  9. Ihania juttuja! Toivottavasti meillekin pian!
  10. Pitääpä kokeilla Ja mä kun lupasin itselleni etten intoonnu liikaa kaikkeen heti aluksi
  11. Minä 26 ja mies 33. Esikoista toivotaan kovasti.
  12. Syön terveellisesti ja monipuolisesti. Otan lisäksi foolihappoa, d-vitamiinia ja lasten monivitamiinia. Liikun ja urheilen normaalisti, hyvää oloa hakien. Nautin tästä vaiheesta, jolloin olemme mieheni kanssa vielä kaksin. Teen asioita, joista tulen hyvälle tuulelle. Yk1 lähti tänään käyntiin kp1:llä. Tsemppiä kaikille!