Sydänmamma07

Aktiivijäsen
 • Content count

  2977
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sydänmamma07

 1. Ajattelin aloittaa ketjun sydänlapsista.. Meillä kun on yksi ihana reilun 8 kk ikäinen sydänkäpynen. Tyttärellämme todettiin fallot'n tetralogia 1vrk iässä. Olemme läpikäyneet 8 kk aikana jo kaksi avosydänleikkausta, molemmat ns. apuleikkauksia. Korjaavaleikkaus on edessä hamassa tulevaisuudessa, kuitenkin ennen heinäkuuta 2009, jolloin tyty täyttää 2 v. Olisi kiva jakaa kokemuksia muiden sydänperheiden kanssa!
 2. Mimotus, käviskö Aleksandra? Muoks. Luinkin uudestaan ja eihän se käy kun on R ja enemmän kuin kolme tavua!
 3. Altti, Pekko, Ilkka..
 4. Minäkin kuulun tähän ketjuun. Rv 16+6 oli tänään rasitus ja paasto ja 1h arvo priimaa mutta 2h arvo 9,2 eli yli viitteen. Edellisessä raskaudessa oli tuo 1h arvo 10.2 ja hyvin pysyi sokerit kuosissa. Mulla tosin metforem-lääkitys ollut pcon takia lapsettomuushoidoista lähtien ja jatkunut koko raskauden ajan. Nytkin siis. Toki bmi on iso myös, 38. Eli seurantaa tarvitaan ja ruokavaliota tarkkailla. Vielä en saanut ohjeita, mutta jospa ens viikolla neuvolasta sais mittarin mukana.
 5. Lavellalla selvä plussa! Jospa kolmas kerta tois onnen!
 6. Täällä kolmas kierros reilusti ylipainoisena alussa. Nyt suunnilleen sama paino kuin kuopusta odottamaan alkaessa. Harmittaa silti, sillä olin jo 6kg kevyempi kesällä Laihdutin 25kg keväästä mutta niistä nyt ne 6 kg tullut takaisin. Olen saanut molemmissa raskauksissa hyvää kohtelua. Nyt jännittää kun neuvola ja terkka on uusi. Meitä olikin vissiin useampi Oulusta..? Itse tosin vieruskunnan puolella, joten pahamaineiseen maikkulaan en joudu mutta äpolille oysiin kyllä..
 7. Kiitos onnitteluista! Minäkin näen NeferNeferin testissä kaksi viivaa!!
 8. Kiitos, oli kyllä upea joululahja!
 9. Tässä mun tältä aamulta, viikot ehkä 3+4. Ei tarvinnu arvailla
 10. Ihan selvä viiva Lacrimosa! Onnea
 11. Onko kenellekään käynyt niin, että terolut on toiminut ensin ihan kuin pitääkin (kaksi kiertoa) ja sen jälkeen ei enää toiminutkaan? Minulla nyt kaksi kolme kiertoa takana ja kaksi toimi kuten oppikirjassa, mutta nyt tämä kolmas ei. Viimeisestä tabletista on kulunut jo 9 vrk ja vuotoa ei näy. Enkä ole raskaana, valitettavasti. Terot määrännyt lääkäri on tk-lääkäri, joten väläytteli nyt lähetettä gynen polille. Edellinen lapsi meillä saatu aikaiseksi myös hormoniavusteisesti. Nyt vain raju laihtuminen (-25 kg 3 kk aikana) sai PCO-kropan sekaisin ja vuodot alkoi tulla 28 päivän välein, mutta vuoto kesti aina 2 viikkoa! Siihen siis määräsi tämä tk-lääkäri nyt terolutit ja toimivat hienosti kunnes nyt sitten ei... Ärsyttää! Ja anteeksi, en jaksanut lukea koko ketjua läpi, josko vasta on ollut samanlaisesta aiheesta keskustelua...
 12. Minulla molemmissa raskauksissa funneling ja nuoremman kohdalla makasin sairaalassa 8 viikkoa pää alaspäin. Makuulla sikiö ei paina kohdunsuuta ja näin ollen funneling ei pahene. Minä en saanut istua kuin syömisen ajan. Sitkeällä makuullamolemmat lapset syntyneet täysiaikaisina (38+2 ja 39+6) Edit. Sanoisin siis ettei istumaan jos ei ole pakko. Minulla toki tilanbe ollut aina pahempi. Tsemppiä!!
 13. Minulla molemmissa raskauksissa funneling ja nuoremman kohdalla makasin sairaalassa 8 viikkoa pää alaspäin. Makuulla sikiö ei paina kohdunsuuta ja näin ollen funneling ei pahene. Minä en saanut istua kuin syömisen ajan. Sitkeällä makuullamolemmat lapset syntyneet täysiaikaisina (38+2 ja 39+6)
 14. Hei, sinun pitää saada yli 10 viestiä foorumilla ennen kuin voit lähettää yksityisviestejä. Tai laita spostiosoittesi niin voin kirjoittaa sinne suoraan
 15. Ekasta makasin rv 21-35 ja tokasta 24-34. Ja sanottiin, että myös seuraavassa makuutuomio tulee. Ilmeisesti minulla kyse on fysiologisesta kohdunkaulan ongelmasta. Sisäsuu avautuu vauvan painosta liian aikaisin.
 16. Smurfmamma, laita minulle yv Meillä 7,5v ekaluokkalainen fallot tyttö
 17. Ilona mä en puhelimen näytöllä nähnyt mitään mutta tietsikalla vois näkyäkin! Pidän peukkuja jospa huomenna selvempi! Tässä mun kuivatesti
 18. Ei siinä kyllä taida edes mitään näkyä. Viivanpaikaksi sanoisin...
 19. Onko kenellekään muulle käynyt niin, että table topin imukupit ei irtoa pöydästä? Meillä lasi pöydän päällä jossa imukupit oli kiinni ja muutossa yritin irroittaa table topin ja imukupit oli niin tiukasti kiinni lasissa, ettei lähteneet kuin väkivalloin palasina pois! Saakohan noita jostain varaosina?
 20. Speranzan testissä on selvä viiva! Muistan sut clomisteista kun kuumeilin kakkosta. Menkäähän Tuikun kanssa yhdessä maaliskuisiin!
 21. Heleys jos tuo tuli sen vaikutusajan jälkeen niin valitettavasti mulle tuli just samanlaisia viime kierrossa. Ne näkyi jo testiajalla mutta vahvistui huomattavasti kuivuttuaan ja oli tosiaan punaista mukana. Mutta jos testiajalla jo oli tuollainen niin olisin toiveikas! Peukut on pystyssä!
 22. Mun testi taisi olla susi, sillä tämän aamuinen nega ja menkat alkoi! :/
 23. Hieno plussa tietämätön! Onnea! Mulla ei tietoa kp:sta eikä dpo:sta. Huomenna uusi testi. Jotenkin pelkään että tuo testi vain oli susi
 24. Nonih, taas ois arvoituksia esillä. Ensimmäisessä kuvassa testi yksin, tosi hailura viiva näkyy livenä, kuvaan vaikea saada. Toisessa kuvassa on kuopuksen raskauden aikaiset testit ja ylimpänä tämän aamuinen. Kyllä siinä ehkä jotain on, mutta viivanpaikka, toivoviiva vai joku oikea, sen näyttää aika. http://aijaa.com/Kj4hBw http://aijaa.com/Kbq6TG Höh, en saanut suoraan kuvia näkyviin
 25. Tämän aamun testi vesiselvä nega.