Sydänmamma07

Aktiivijäsen
 • Content count

  2977
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Sydänmamma07


 1. Minäkin kuulun tähän ketjuun. Rv 16+6 oli tänään rasitus ja paasto ja 1h arvo priimaa mutta 2h arvo 9,2 eli yli viitteen.

   

  Edellisessä raskaudessa oli tuo 1h arvo 10.2 ja hyvin pysyi sokerit kuosissa. Mulla tosin metforem-lääkitys ollut pcon takia lapsettomuushoidoista lähtien ja jatkunut koko raskauden ajan. Nytkin siis. Toki bmi on iso myös, 38. Eli seurantaa tarvitaan ja ruokavaliota tarkkailla. Vielä en saanut ohjeita, mutta jospa ens viikolla neuvolasta sais mittarin mukana.


 2. Täällä kolmas kierros reilusti ylipainoisena alussa. Nyt suunnilleen sama paino kuin kuopusta odottamaan alkaessa. Harmittaa silti, sillä olin jo 6kg kevyempi kesällä :( Laihdutin 25kg keväästä mutta niistä nyt ne 6 kg tullut takaisin.

   

  Olen saanut molemmissa raskauksissa hyvää kohtelua. Nyt jännittää kun neuvola ja terkka on uusi. Meitä olikin vissiin useampi Oulusta..? Itse tosin vieruskunnan puolella, joten pahamaineiseen maikkulaan en joudu mutta äpolille oysiin kyllä..


 3. Onko kenellekään käynyt niin, että terolut on toiminut ensin ihan kuin pitääkin (kaksi kiertoa) ja sen jälkeen ei enää toiminutkaan? Minulla nyt kaksi kolme kiertoa takana ja kaksi toimi kuten oppikirjassa, mutta nyt tämä kolmas ei. Viimeisestä tabletista on kulunut jo 9 vrk ja vuotoa ei näy. Enkä ole raskaana, valitettavasti. Terot määrännyt lääkäri on tk-lääkäri, joten väläytteli nyt lähetettä gynen polille. Edellinen lapsi meillä saatu aikaiseksi myös hormoniavusteisesti. Nyt vain raju laihtuminen (-25 kg 3 kk aikana) sai PCO-kropan sekaisin ja vuodot alkoi tulla 28 päivän välein, mutta vuoto kesti aina 2 viikkoa! Siihen siis määräsi tämä tk-lääkäri nyt terolutit ja toimivat hienosti kunnes nyt sitten ei... Ärsyttää!

   

  Ja anteeksi, en jaksanut lukea koko ketjua läpi, josko vasta on ollut samanlaisesta aiheesta keskustelua...


 4. Minulla molemmissa raskauksissa funneling ja nuoremman kohdalla makasin sairaalassa 8 viikkoa pää alaspäin. Makuulla sikiö ei paina kohdunsuuta ja näin ollen funneling ei pahene. Minä en saanut istua kuin syömisen ajan. Sitkeällä makuullamolemmat lapset syntyneet täysiaikaisina (38+2 ja 39+6)

   

  Edit. Sanoisin siis ettei istumaan jos ei ole pakko. Minulla toki tilanbe ollut aina pahempi. Tsemppiä!!


 5. Onko kenellekään muulle käynyt niin, että table topin imukupit ei irtoa pöydästä? Meillä lasi pöydän päällä jossa imukupit oli kiinni ja muutossa yritin irroittaa table topin ja imukupit oli niin tiukasti kiinni lasissa, ettei lähteneet kuin väkivalloin palasina pois! Saakohan noita jostain varaosina?


 6. Heleys jos tuo tuli sen vaikutusajan jälkeen niin valitettavasti mulle tuli just samanlaisia viime kierrossa. Ne näkyi jo testiajalla mutta vahvistui huomattavasti kuivuttuaan ja oli tosiaan punaista mukana. Mutta jos testiajalla jo oli tuollainen niin olisin toiveikas! Peukut on pystyssä!