Katju88

Aktiivijäsen
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

About Katju88

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 05/16/88
 1. Oi ihanaa onnea Rain!!<3
 2. Rontin pojalla on kaunis nimi. Meidän pojan nimeksi tuli Benjamin Vu Daniel. (Isä vietnamista, niin haluttiin antaa myös vietnamilainen nimi mukaan.)
 3. Todella selkeä ja hieno plussa Eleanooralla! En itsekkään saanut vielä dpo14 tasavahvoja viivoja, joten ei mitään hätää!! Onnea munkin puolesta kaikille plussanneille!
 4. Paapulla ja Rainilla plussat!! Tervetuloa vaan syyskuisiin
 5. Digillä varmistettu tänään ja tulos raskaana 1-2!❤️ Kiitos❤️
 6. Tänään dpo13 ja testiajalla tuli todella haalea, mutta v.punainen haamu. Jopa mieskin näki haamulaisen! Kuvassa ei näy niin selkeästi, kuin luonnossa.. Testinsä siis professorin r-testi (yliopiston apteekista.) Tänään kp28/ kp 26-28 ja ei merkkiäkään tädistä. Oi olisiko tämä nyt plussa? Testaan sunnuntaina uudestaan.
 7. From the album Dpo13

  dpo13. Oisko tää plussa? Tuli ihan testiajalla haalean v.punanen haamu!
 8. Souls: Täälläkin käytetty vehnistä +greippimehua jo reilu kk. Nyt siis toinen kierto näiden avulla ja dpo 3. Oma ihoni on mennyt tosi huonoon kuntoon. Kamala määrä finnejä ja näppyjä tullut etenkin otsaan. Kai tämä joskus menee ohi
 9. Nyt jo reilu kk vehnistä takana.. Naaman kukkiminen senkuin jatkuu.. Noh ainakin greippis+vehniskierron ansiosta limat on parantunut. Nyt siis menossa toinen kierto näillä kikkakolmosilla. Jatketaan harjoituksia!
 10. Maltti on valttia! Kyllä se ovis sieltä varmasti saapuu!
 11. Olen ihan tyytyväinen geeneihimme. Lapsestamme tulisi kahden kulttuurin sekoitus. Eli toivottavasti perisi molemmista parhaat puolet
 12. Kiitos Souls! Nyt vaan pakko nostaa nokka pystyyn ja uusilla aseilla kohti uutta kiertoa (vehnis+greippimehu+ladyvita mama!)
 13. Ei tehonnut eka vehniskuuri ainakaan meillä.. Ainut mihin on vaikuttanut on tää naaman jatkuva kukkiminen
 14. Ei tehonnut ensimmäinen greippimehullinen kierto.. Katsotaan, josko toinen kierto auttaisi!
 15. Hyvin on kaikki suhtautuneet! Eipä tätä asiaa niin monelle olla vielä huudeltukkaan, kun yritysasteella vasta ollaan.. Vielä ei ole vauvaa kuulunut.