Katju88

Aktiivijäsen
  • Content count

    354
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Katju88

  1. Oi ihanaa onnea Rain!!<3
  2. Rontin pojalla on kaunis nimi. Meidän pojan nimeksi tuli Benjamin Vu Daniel. (Isä vietnamista, niin haluttiin antaa myös vietnamilainen nimi mukaan.)
  3. Todella selkeä ja hieno plussa Eleanooralla! En itsekkään saanut vielä dpo14 tasavahvoja viivoja, joten ei mitään hätää!! Onnea munkin puolesta kaikille plussanneille!
  4. Paapulla ja Rainilla plussat!! Tervetuloa vaan syyskuisiin
  5. Digillä varmistettu tänään ja tulos raskaana 1-2!❤️ Kiitos❤️
  6. Tänään dpo13 ja testiajalla tuli todella haalea, mutta v.punainen haamu. Jopa mieskin näki haamulaisen! Kuvassa ei näy niin selkeästi, kuin luonnossa.. Testinsä siis professorin r-testi (yliopiston apteekista.) Tänään kp28/ kp 26-28 ja ei merkkiäkään tädistä. Oi olisiko tämä nyt plussa? Testaan sunnuntaina uudestaan.
  7. From the album Dpo13

    dpo13. Oisko tää plussa? Tuli ihan testiajalla haalean v.punanen haamu!
  8. Souls: Täälläkin käytetty vehnistä +greippimehua jo reilu kk. Nyt siis toinen kierto näiden avulla ja dpo 3. Oma ihoni on mennyt tosi huonoon kuntoon. Kamala määrä finnejä ja näppyjä tullut etenkin otsaan. Kai tämä joskus menee ohi
  9. Nyt jo reilu kk vehnistä takana.. Naaman kukkiminen senkuin jatkuu.. Noh ainakin greippis+vehniskierron ansiosta limat on parantunut. Nyt siis menossa toinen kierto näillä kikkakolmosilla. Jatketaan harjoituksia!
  10. Maltti on valttia! Kyllä se ovis sieltä varmasti saapuu!
  11. Olen ihan tyytyväinen geeneihimme. Lapsestamme tulisi kahden kulttuurin sekoitus. Eli toivottavasti perisi molemmista parhaat puolet
  12. Kiitos Souls! Nyt vaan pakko nostaa nokka pystyyn ja uusilla aseilla kohti uutta kiertoa (vehnis+greippimehu+ladyvita mama!)
  13. Ei tehonnut eka vehniskuuri ainakaan meillä.. Ainut mihin on vaikuttanut on tää naaman jatkuva kukkiminen
  14. Ei tehonnut ensimmäinen greippimehullinen kierto.. Katsotaan, josko toinen kierto auttaisi!
  15. Hyvin on kaikki suhtautuneet! Eipä tätä asiaa niin monelle olla vielä huudeltukkaan, kun yritysasteella vasta ollaan.. Vielä ei ole vauvaa kuulunut.
  16. Vuokralla asutaan kerrostalossa. 54 neliöinen kaksio.
  17. Paljon onnea plussanneille!
  18. Kp1. Huoh. Lyöty olo. Noh uusi kierto olkoon meidän kierto! Plussaa plussaa puuuuhhh!!
  19. Allekirjoitan tuon viimeisen lauseen täysin!
  20. Ollaan kerrottu molempien vanhemmille, sisaruksille ja muutamille läheisimmille ystäville
  21. thinsulate, voisko tosiaan olla valemenkat? Mymble on varmasti raskaana, tosi lupaavat oireet! Onnea kaikille plussanneille! Oiskohan mun jo aika tehdä comeback. Tää kierto tosiaan pyritty vähentämään stressiä, ovistikuttelut, foorumilla pyöriminen yms.. Kaikki onkin sujunut tähän asti ihan hyvin, mutta nyt kp25/26-28 ja taas rupeaa jännitys nostamaan päätään! Mulla oli tuntemuksien mukaan ovis 14.11 ja talleteltu oli hyvin ennen ovista ja sen tienoilla. Torstaista lähtien on tuikkinut välillä oikein kovaa varsinkin vasemmalla puolella alavatsaa. Valkkaria tuli myös runsaasti to,pe akselilla (vaaleaa.) Nännikipu on myös tullut taas kuvioihin, mutta kovempana kuin koskaan ennen! Nyt vatsakivut muistuttaa enempi jo menkkajuilintoja, mutta voimakkaita ovat edelleen. Vatsa on turvonnut ja muutenkin sekaisin.. Hillitön väsymys ja apaattinen olo. Iltalämpö reilut 0.5 astetta koholla. Josko olisi nyt tärpännyt.. Pessimistinä kuitenkin pelkään, että tämä on taas turhaa toiveajattelua. Ensi lauantaina olisi työpaikan pikkujoulut.. Jos malttaisi odottaa lauantaihin testauksen kanssa, jos siis täti ei sitä ennen ole kurvannut kylään.
  22. Selkeä plussa! Onnenpotku Sanghille!
  23. Greippimehu on niin hyvää! Onko tosiaan niin, että mehua juodaan vaan ovikseen asti? Onko haittaa, jos mehua juokin koko kierron ajan?
  24. Kuinka kauan tää naaman kukkiminen oikein kestää? Nimimerkillä reilu 2 viikkoa öljyä käyttänyt ja naama kuin aknenaamaisella teinillä !