Kirsikka

Aktiivijäsen
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

About Kirsikka

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Koristeena ovat molemmat lusikat. Muuton jäljiltä taitavat vielä olla paikassa x
 2. Esikoisen vauva aikana ei käyty mutta kun esikoinen oli 2 v. ja kuopus 7 viikkoa niin aloitettiin kerhoilut.
 3. Molemmat synnytykset alkoivat lapsiveden tihkumisella. Ekassa raskaudessa aamuyöllä n. 04 ja toisessa keskipäivällä.
 4. Lapset eivät enää viikonloppuisin nuku päiväunia mutta vanhemmat mielellään joskus nukkuisivat. Joten lapsille dvd ja aikuisille hetken rauhaa. Uhkailu, lahjonta ja kiristys on muutenkin tällä hetkellä in.
 5. Ensimmäisessä raskaudessa alle kymmenen kiloa ja toisessa 15 kg. Ekan raskauden jälkeen kilot tippuivat vauhdilla mutta ei toisen
 6. Meillä jokainen isovanhempi on päättänyt itse nimityksen, joten meiltä löytyy kaksi pappaa, mamma ja mummo. Papat erotellaan yleensä etunimi-pappa.
 7. En meikannut. Kotiin lähtiessä taisin jotain meikkivoidetta naamaani laittaa.
 8. Molemmat lapset mennee muutaman sadan metrin päässä olevaan "kyläkouluun". Asutaan kyllä ihan kaupungissa mutta meidän asuinalueella on pieni kolmen opettajan koulu. Yhdistelmäluokat hieman mietityttää kun en ole itse sellaisessa aikanaan ollut.
 9. Normaalisti käytin kosmetiikkaa. Ei kyllä tullut mieleen kamalasti välttääkään.
 10. Aika harvoin tulee missään käytyä. Mutta molemmat saavat kyllä mennä ihan mielensä mukaan. Useimmiten kotisohva kyllä voittaa. Nyt tuntuu olevan enemmän menoja kun on pikkujouluja ym. mutta kerran parissa kuukaudessa on ehkä jommalla kummalla jotain iltamenoja.
 11. Kiitos tiedosta! Pitääkin mennä tutkailemaan..
 12. Mulla on pikkusisko, joka on myös nuorimman kummi. Ollaan tosi vähän tekemisissä enkä jaksa aina olla se aloitteen tekijä. En oikeastaan tiedä mistä koko asia kiikastaa. Olen vaan ajatellut ettei siskoa kiinnosta
 13. ^Ihanat! Mistä nuo ovat?
 14. Tänään oli lapsilla ekan kerran toppahaalarit kun mittari näytti -1. Eipähän tarvitse pukea niin montaa kerrosta väliin. Mitkä hanskat olette havainneet hyviksi? Haussa hanskat, jotka ovat tarpeeksi lämpimät mutta vettäpitävät.
 15. Meillä syötiin nuudeleita, kanaa ja salaattia