emmelie

Aktiivijäsen
  • Content count

    179
  • Joined

  • Last visited

About emmelie

  • Rank
    Aktiivi

Profile Information

  • Location
    Oulu
  1. Meiltä on matkaa synnärille noin 5,5km. Omalla autolla mentiin.
  2. Supistukset alkoivat aamuyöllä ennen viittä ja olivat melko kipeitä sekä napakoita (tulivat 4-7min välein). Tyttö syntyi illalla 21:11.
  3. Mulla alkoi rv 40+0 supistelemaan aamuyöllä ennen viittä. Synnyttäjien vastaanotolle mentiin klo. 8:15. Siinä välissä kerkesin käydä monta kertaa suihkussa, syödä ja juoda vähän sekä tarkistaa, että sairaalakassissa on kaikki tarpeellinen
  4. Ihan oli tavalliset, mukavat vaatteet päällä (ei äitiysvaatteita siis). Collegehousut, toppi ja huppari.
  5. En meikannut.
  6. Kukkia sain, ja siinä oli lahjaa ihan tarpeeksi. Mulle suurin lahja oli itse vauva ja arvostan kovasti sitä, että mies vietti meidän kanssa aina koko vierailuajan (eli klo. 12-19).
  7. Isla on aivan ihana nimi, 10. Janette?
  8. Britta ei herätä oikein minkäänlaisia tunteita, 8. Jaapo?
  9. Ei nappaa, vierasperäisen kuuloinen nimi (ja tuon niminen kapakkakin on olemassa). Arvosanaksi 5+. Entäpäs Elise?
  10. Ilona ei kyllä oikein sykähdytä, 6-. Marissa?
  11. Arianna on kyllä kiva nimi, 9! Patricia?
  12. Lassesta tulee mieleen tää Salkkari-tyyppi, siksi 6-. Entäpäs Adeliina?
  13. Nox, orkideat ovat aivan upeat :tender:Halkeaisin onnesta, jos saisin joskus tehtyä yhtä hienot koristeet oman lapseni nimiäisiin.
  14. Minäkin olen täällä mielenkiinnosta lueskelemassa, vaikkei perätila-synnytys välttämättä itseäni koskekaan. Juttelin neuvolatädin kanssa, että mitä jos tämä masuasukki on PT:ssa vielä myöhemmässä vaiheessa, niin mites sitten? Hän sanoi, ettei voitaisi yrittää kääntää, koska istukka on edessä (-> riski, että istukka irtoaa). Sanoi myös, ettei ymmärrä, miksi nykyään niin herkästi suositellaan sektiota. Sanoi, että on niitä vauvoja ennenkin perätilassa synnytetty (tää meidän neukkutäti on siis aika vanha emäntä).
  15. Raskaus ei ole vaikuttanut kyllä mitenkään purukalustoon. Kävin eilen suuhygienistillä (viime kerrasta yli kaksi vuotta aikaa), ei reiän reikää. Kiille hyvässä kunnossa, ainoastaan hammaskiveä oli hieman, mutta sekin poistettiin joutuisasti. Ja hampaitani olen huolehtinut tasan niin, että olen harjannut aamuin illoin. Tosin nyt aion ottaa tavaksi käyttää ksylitolipurkkaa aterioiden jälkeen.