Mayakka

Aktiivijäsen
  • Content count

    358
  • Joined

  • Last visited

About Mayakka

  • Rank
    Aktiivi

Profile Information

  • Location
    Etelä-Suomi
  1. ^Tyttöä veikkaisin.
  2. Veikkaisin SuzieL:lle ja Taggille molemmille tyttöä.
  3. Ootko kokeillut Rennietä? Cuplaton vois auttaa myös. Mietin myös et onko sulla suolistotulehdus, mulla oli tuollaiset oireet silloin kun oli (en ollut raskaana). Ehkä soitto neuvolaan ois hyvä? Siellä ne vois ainakin​ tarkistaa onko virtsassa leukkarit koholla.
  4. Nnipsulla kyllä näyttäis olevan aika selkeä poikanub!
  5. Onnea Sahina!
  6. Mmemmyli ihan selkeästi plussaa! Ehkä sen verran vähän hormonia vielä, että digi näytti vasta kun oli kunnolla imeytynyt? Who knows. Onnea myös Suzie L!
  7. Luultavasti tunsin jo viikon 10-11 tienoilla, vaikka vaikea olla varma. Varmempia liikkeitä sitten vko 13 lähtien. Mulla on istukka takaseinämässä, eteenpäin kallistunut kohtu ja kookkaita myoomia, joiden takia kookas kohtu ja ne työnsi varmaankin myös vauvaa ylemmäs. (Koen aina tarvetta selitellä aikaisia tuntemuksia kun monet eivät tunnu uskovan!)
  8. Mä en ole. Mulla on vähän sellainen muutenkin vähösanainen ultraaja jolta on muutenkin vaikea saada vastauksia kysymyksiin niin en viitsinyt tuosta alkaa kyselemään...
  9. Tässä tulis nyt tämänhetkisen masuasukin kuvia... Ei taida nub näkyä kovin selvästi? Itse kallistuisin tytön puolelle, mutta ultran aikana ihan kuin oisin kerran nähnyt poikanubin... Mut kuvaa en saanut siitä hetkestä. Viikkoja 14+0. http://aijaa.com/4fvs9z http://aijaa.com/btrmll http://aijaa.com/2jPK94 http://aijaa.com/atnQhM
  10. Jos keskimmäisen jutska minkä nään, on nubi, sanoisin tyttö. Mut onko se nubi, en tiedä...
  11. Esikoisen raskaudessa seula hälytti, down-riski oli 1:30. Oli suuri myooma kohdunsuulla, lääkärit sanoivat että sektiolla syntyy koska myooma blokkaa kohdunsuun. Supistuksia oli raskauden puolivälistä ja välillä olin vuodelevossa, välillä sairaalassa tarkkailussa yön yli. Täysin terve lapsi syntyi alakautta laskettuna aikana.
  12. Varsinkin jos on heti tullut näkyviin niin haamuplussaksi veikkaisin.
  13. Minusta siinä on väriä. Tuliko testiajan puitteissa?
  14. Paljastan nyt edellisen sukupuolen, poika on kyseessä. Siinä näkyy kaks jutskaa jotka sojottaa ylöspäin, onkohan jompikumpi niistä nubi? Ihan oikealla oleva on kyllä ihan nubin mallinenkin mun mielestä... Mutta oisko noin tuolla reunassa. Pojalla oli kyllä pitkä selkä.