Vauvakuume:)

Jäsen
  • Content count

    80
  • Joined

  • Last visited

About Vauvakuume:)

  • Rank
    Tavis
  1. Hei, pitkästäaikaa taas kirjoittelen, sillä päätin koittaa olla ressaamatta oireista, jotka tässä pitkässä kierrossa tulivat. Osa oireista jäi heti oviksen jälkeen voimaan, kuten nännien arkuus, jota minulla harvoin on edes oviksen aikaan. Lisäksi edellinen kierto oli lähes 50päivää ja tässäkin kierrossa ovis tuli myöhään, mutta voimakkaana. Menkkajomojakin oli tavalliseen tapaan, mutta ne tuntuivat tällä kertaa enemmän alavatsalla ja koko vatsan seudulla (ei vain munasarjojen kohdalla kuten minulla yleensä). Kuvottavaa oloakin on ollut, mutta ei häiritsevästi. Yksi yö heräsin polttavaan ja viiltävään jomotukseen vasemmassa nivusessa, jota tuli ihan yhtäkkiä ja loppui noin 5-10 minuutin jälkeen. Tällaista en ole koskaan kokenut ja hieman säikähdinkin. Kuiva suu on jatkuvasti ja selkäänkin välillä sattunut, mikä kans on ollut uusia oireita minulle. No uskaltauduin tekemään rtestin, sillä halusin olla varma että siinä vaiheessa kuin testin teen, sen tulisi jo näyttää mahdollinen raskaus. Lisäksi nega pelotti, vaikka olin aika luottavainen. Testiin pärähti samantien kaksi vahvaa punaista viivaa ja olo on edelleen uskomaton, eikä oikein tiedä mitä nyt tehdä. Uskon, että pari kuukautta syömäni terolutit laittoivat kroppaani toimimaan, vaikkakaan kierto ei täysin tasaantunut. Todennäköisesti on saattanut käydä myös niin, että terot estivät oviksen, koska minulla ovis on tullut aina niin myöhään. Oikein paljon tsemppiä kaikille jännäilijöille, uskokaa ja luottakaa sekä plussatuulia tähän ketjuun! edit. vielä emme ole uskaltaneet kenelleekään asiasta kertoa, lähipiirissä sattui keskenmeno, niin alituisesti sitä itsekin pikkasen "pelkää". Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja pikkuruinen pysyy kyydissä loppuun saakka.
  2. Suuret kiitokset teille Sour Puss ja Mei. Mei: En ollut silloin vielä tietoinen oviksen ajankohdasta, kun aloitin tikuttamisen vasta lääkärikäynnin jälkeen. En muutenkaan saanut oikein mitään irti lääkärikäynnistä, mikä osalta johtui myös siitä että olin vielä silloin ihan ulalla näistä hommista et olisin osannut kysyä edes jotain järkevää. Harmittaa suuresti, sillä nyt olisi kysyttävää vaikka ja mitä. Pitää tilata ovistikkuja kasa lisää ja koittaa nyt löytää jostain se tero resepti. Tekis mieli käydä uudelleen lääkärissä ja ainaki varmistaa se, et ovuloinko vai en, mutta toisaalta olisi kai ekalla lääkärikerrallakin mainittu jos jotain poikkeavaa olis, kun kerta ultras ja kaikkea. Ja Sour Puss: tuo kuulostaa kyllä järkevältä. Muistelen lukevani, että täällä joku juuri tuolla tavalla teki, et katkaisi sit kierron teroilla.
  3. En mää ihan ehdoton ole teroille ja ennemmin ehkä kuitenkin niitä syön kuin että ois pitkät kierrot. Mietin vaan,et pitäiskö munkin syödä niitä vasta sit oviksen jälkeen. Ovista olenkin tikuttamalla bongailut,tässä kierrossa tosin tikut loppuivat juuri kun viivat alkoivat vahvistuun ja limatkin silloin havaitsin,mut tiettävästi ovis ei kuitenkaan silloin tapahtunut kun ei ole menkat alkaneet. Epäilen et jotain häikkää on,ehkä en ovuloi, ainakaan joka kierrossa kun nyt kaks pitkää kiertoa jo ollut pillereiden lopettamisen (helmikuu) jälkeen..
  4. Täällä taas epätoivoinen..luulin jo päässeeni eroon teroista. Eli kesän lopulla söin 3kk teroja, kun yksi kierto oli 45 päivää. Terojen jälkeen kaksi seuraavaa kiertoa oli ihan normaaleja, mutta nyt kolmas on menossa jo kp42. Kaiken lisäksi olen hukannut tero reseptin, josta ois vielä 3 kk jäljellä. Yksityisellä oon ultrassa käyny ja sanoi et kaikki ok, mut miks mulle sit käy taas näin ja oviski yleensä vasta aina kp18-24, jos siis ees ovuloin. Tuonkaan takia en haluis niitä syödä sillon kp15-24. Mitähän tässä nyt taas vaihteeksi tekis..
  5. Täällä vaan negaa näytti, vaikka oli menkka juilintoja (etenkin liikkuessa), nännit tuli helliksi (ei normisti oo ikinä), lämmöt vähän koholla ja mitä kaikkea vielä.. No kp 42 menossa, ei merkkiäkään menkkojen alkamisesta, terolut resepti hukassa (söin kesän aikana 3kk ku yks kierto oli 45 päivää), mitenhän tän kierron nyt saa katkastua. Epätoivoinen oman kropan suhteen, mutta kiva seurailla teitä muita kuumeilijoita.
  6. Markelle jaksuja ja toivotaan parasta. Täällä ei vieläkään tätiä näy. Menkkamaista juilintaa on ollu oikeastaan tää koko viikko, joka on todella inhottavan tuntuista. Yleensä menkkojen aikaan ei kipuja oo,ehkä joskus ekana ja tokana vuotopäivänä. Nyt on myös valkkaria todella paljon,yök,tänään ihan limalöntti havaittu. eli tuntuu kuin ois menkat mut vuoto on vaan limaa..mitähän tää nyt oikein on. Yhden Davidin liuskatestin tein alkuviikosta illalla mut ei siinä kyl mitään näkyny.
  7. Tsemit Tapelle ja muillekin. Täällä jo kp34 ja just tein negan testin, nyyh. En tiiä mitä tää kroppa taas meinaa..söin teroja sen kolme kiertoa ja sen jälkeen on kahdet menkat tullu ihan normisti, nyt sit kolmannet venyy..en haluaisi taas alkaa teroja syömään. Sunnuntaina ja eilen oli kyllä orastavia menkkatuntemuksia, mut ei vaan täti tuu. Tulis nyt pian et pääsis uuteen kiertoon. Oon ihan maassa, miten tää voi olla näin hankalaa..heinäkuusta asti aktiivisesti yritetty ja ei vain onnaa..just nyt ei ois ylimääräistä mennä yksityiselle gynelle ja haluun vaan yksityisella käydä. :(
  8. Onpas täällä monella jännät päivät menossa. Itsellä kans noin dpo10-12 (tikut loppu just ku sain aikalailla tasavahvat viivat). Viime kierto oli tosin 29päivää,joka ois just nyt,mut tosiaan en oo ihan varma oviksen ajankohdasta. Limojen perusteella ois voinu olla vähä aiemminkin ku mitä tikut näytti. Tänään taas ollu ihme aivastelu päivä ja sunnuntaina tuntu viiltävää kipua vähä aikaa vasemmalla puolella. Tekis mieli huomenna testata,mut en tiiä uskallanko..toisaalta ei oo toiveet kovin korkealla mutta ainahan sitä kuitenkin niin kovasti tahtois kaks viivaa.
  9. Pitkästä aikaa tänne kirjoittelen ja heti on plussa tuuli käynyt tääl!, hienoa ja onnea kaikille tasapuolisesti!! Pakko oli alkaa kirjoittaan, kun nyt on ihan hassut oireet, jotka viittaa flunssaan, mut ei oo yhtään flunssainen olo ja uskokaa tai älkää nämäkin oireet pystyi palstojen mukaan yhdistään raskauteen. Nimittäin keskiviikkona mulla oli ihan ihmeellinen aivastuspäivä. Alkoi iltapäivästä ja jatkui iltaan, aivastuksia tuli perä jälkeen vähän väliä (yleensä en aivastele putkeen, kun harvoin jos flunssa kunnolla päällä). Tämän jälkeen seuraavana päivänä alkoi orastava äänenkäheys, joka voimistui ja on nyt kestänyt eilisen ja tämän päivän. Kurkku ei ole lainkaan kipeä, vaan ääni vaan käheä. Tämäkin ihan hassua minulle. Tiedän vallan hyvin, että jonkin sortin flunssaoireita nämä varmasti ovat, mutta tulipa googlattua ja löydettyä yhteyttä raskauteenkin. Oletetusta oviksesta on vasta vajaa viikko, et ei kai NE oireet ees vielä ilmaannu..
  10. Onpa kiva kuulla marinah. Epäilen, että itselläkin on saattanut terot estää oviksen..taikka siis hedelmöittymisen. Söin 3kk teroja ja tikutin kp 19 ja toisen kerran meni yli kp 20 ovisplussa. Edellisen kierron jälkeen lopetin syömisen ja jännäsin miten kroppa toimii. No tänään sit kp1 ja kierroksi tuli 29 päivää. Tässä kierrossa en uskonut tärppiin kun olin reissussa niin paljon. Ilmeisesti oon ainakin nyt ovuloinut kun tätikin kylään kurvaili. Nyt sit heti ku täti häipyy niin alkaa peittojen heiluttelu joka toinen päivä taktiikalla. Kuume on todella kova!
  11. Juuri samallailla olen kipua tuntenut ja miettinyt et liittyiskö ovulaatioon. Ovista oon jonkin verran tikutellut, mut täysin varma sen ajankohdasta ja yleensäkään siitä että ovuloinko, en ole. Ehkä tuo kipuili kertoo ainakin jotain munasarjoissa tapahtuvan. Mulla muutoinkin laskenut ihan fiilis koko hommasta,ku en kuvitellut vauvan teon näin vaikeaa olevan.
  12. Tuli tässä mieleen, et onko teillä oviksen aikaan/tienoilla erilaisia tuntemuksia touhutessa kuin kierron muussa kohdin?
  13. Ok. Taidan aloittaa kaks päivää myöhemmin syömään,ku mulla muutoinkin ovis ollu vasta kierron puolivälin jälkeen.
  14. Mulla oli viime menkat toiset tero menkat ja oli kyllä niin kummalliset,etten muista että ois ikinä vastaavia ollut. Pari ekaa päivä vuoti,mut mun mittakaavassa niukasti,loppu päivien vuotoa vois tuhruksi kuvailla. Edelliset menkat oli niin vuolaat,et liekkö nyt riittänyt mitään. lisäksi huomasin et oon päivän liian pitkään syönyt teroja molemmissa kierrossa. Hyvin taas ohjeen oon lukenut. Ehkäpä vielä yhden kierron verran teroja syön ja sit saavat mun puolesta jäädä. Mietin vaan et mullahan nyt 2 tablettia liian vähä tähän kiertoon,et tuottaakohan se ongelmia??
  15. On yksityisellä ultrattu tässä muutama kuukausi sitten, kun sanoin että alamme yrittään raskautta ja menkat oli silloin pari viikkoa myöhässä. En silloin tosiaan tajunnut kysellä mitään, mut gyne sanoi että kaikki pitäis olla ok ja ei maininnut mitään poikkeavaa. Muutama päivä siitä niin menkatkin tuli, mut aloin kuitenkin syödä seuraavassa kierrossa teroja, joita oon nyt kaks kiertoa syönyt. Viime kierrossa ovistikutettu kp18 ja tässä kierrossa kp24.