Joogini

Aktiivijäsen
 • Content count

  437
 • Joined

 • Last visited

About Joogini

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1443 profile views
 1. Me aloiteltiin kiinteet vähän alle 4 kk iässä.
 2. Mulla ei ollut pahoinvointia kaksosraskaudessa.
 3. Onnea Trinitylle!
 4. Meillä oli mun äidin ja hänen kaksoissiskonsa 50-luvun kastemekot, joissa sattui vielä olemaan valmiina toisessa vaaleanpunainen ja toisessa vaaleansininen nauha. Kaksosilla on yhteiset 3 kummia, saavat sitten samanlaisen kohtelun, ja kun kaikkihan nykyisin eroaa kirkosta niin ei niitä vaihtoehtojakaan ole enää kovin paljon lähipiirissä.
 5. Tosi surullista. Ja raskasta, kun koko raskausajan joutuu pelkäämään pahinta, joka sitten toteutuu.
 6. Mullakin oli vaan raskauskuume silloin kun kaksoset oli n. 6-10kk, en mä oikeasti olisi lisää vauvoja kaivannut... Mulla kun on gynekologien mukaan aika suuri todennäköisyys sille, että seuraavakin raskaus olisi kaksosraskaus, kun munasoluja näyttää aina kypsyvän useampi kerrallaan. Nyt kun olen palannut takaisin töihin, ei ole minkäänlaista vauvakuumetta, tarkoitus on vaan keskittyä tutkimustyöhön ja väikkärin tekoon. Olemme kyllä puhuneet, että haluaisimme vielä lisää lapsia jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä ajatus tuntuu melko kaukaiselta. Ja voihan olla, että kun aikaa ehtii kulua ja nykyiset kaksoset kasvaa, tulee niin mukavuudenhaluiseksi että kynnys palata vauvaelämään nousee liian suureksi. Saapa nähdä.
 7. Voi elämä mikä urpo...
 8. Me käytiin 4D:ssä rv 22+1. Hyvin onnistui ja kiva DVD muistona, jota voi sitten lapsillekin isompana näyttää miltä näyttivät sikiöinä.
 9. saara2, ihan mielenkiinnosta kyselen, millaiset rattaat teillä oli kolmosten kanssa? Pääsitkö liikkumaan heidän kanssaan yksin?
 10. Mun mielestä Emmaljunga on aivan yliarvostettu merkki, ei tosiaankaan laadultaan hintansa arvoinen. Meillä on Emmaljungan Twin Cerox 360 -yhdistelmät, ja en ole ollut niihin tyytyväinen, eivät kestä edes normaalia käyttöä. Sadesuoja on aivan muodottomaksi venynyt, hyttysverkko repeytynyt, vaunujen verhoilu rispaantuu helposti, lisäksi vaunut ovat olleet useampaan kertaan huollossa renkaiden ym. takia. Jos nyt pitäisi hankkia, en ostaisi Emmaljungaa, vaan ennemmin vaikka Herculesit.
 11. Meillä oli Ikean leikkimatto/kaari, edullinen (29€), mutta hyvä. Se hankittiin jo ennen kaksosten syntymää, ja olikin pikkuvauva-aikana ihan kiva, mutta muksut oppivat kääntymään selältä vatsalleen jo 4kk iässä, eikä sen jälkeen kiinnostanut enää maata selällään kaaren alla, joten hyvä ettei ostettu mitään älyttömän hintaista (jotkut maksaa ihan törkeesti, tyyliin 70€), kun käyttöikä on kovin lyhyt.
 12. Nostelen tätä ketjua... Mikä olisi hyvä liesisuoja (tuo Emman ilmeisesti ei ole)? Onko kenelläkään kokemuksia Ikean liesisuojasta? Meillä poika 10,5kk käy vääntelemässä lieden nuppeja.
 13. Komppaan täysillä sittereiden tarpeellisuutta! Aivan ehdottomat meilläkin.
 14. Tästä ketjusta tuli mieleen, anoppini on kertonut tuttavastaan, joka oli saanut ensin kaksoset, ja kun ne olivat 3kk, nainen oli huomannut olevansa taas raskaana ja saanut vielä kolmoset siihen päälle! No kidding. Mutta tsemppiä ketjun aloittajalle! Mua itseänikin välillä kutkuttaa ajatus uudesta raskaudesta, vaikka meidänkin tuplat ovat vasta 8kk.